LONews / Uncategorized
11 SEPTEMBRIE - Intensitatea Irma in zona Miami a scazut. REVISTA PRESEI Lacasuri Ortodoxe - serverele au functionat fara intrerupere.

11 septembrie - Intensitatea Irma in zona Miami a scazut. REVISTA PRESEI Lacasuri Ortodoxe

11-09-2017 07:01:00
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

UPDATE MIAMI: spre slava lui Dumnezeu, pana la aceasta ora, nu au fot raportate pierderi de vieti omenesti in zona, care sa fi fost provocate de uragan. La primele ore ale diminetii (ora Romaniei) se puteau observa deja cateva masini circuland pe unele dintre sosele.

Serverele Retelei Lacasuri Ortodoxe, gazduite in centrul de date din Miami - de care se folosesc platforma LONews si sub-retelele web Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro), Arhiepiscopia de Alba Iulia (www.reintregirea.ro) si alte biserici si manastiri - au functionat fara intrerupere, pe toata perioada marcata de intensitatea maxima a Uraganului Irma, imagini LIVE din zona putand fi urmarite permanent aici.

In urmatoarea perioada, odata cu restabilirea conditiilor meteo la cote obisnuite, cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi efectuate manevre tehnice usoare, de verificare si intretinere a serverelor de Retea, continuand dezvoltarea programelor aflate in derulare. 

Administratorii site-urilor web din reteaua si sub-retelele Lacasuri Ortodoxe vor fi tinuti la curent in continuare, prin serviciul de Avertizare din cadrul administratiei, cat si prin Suport Tehnic Chat - asigurat de Serviciul specializat NETCreator al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, la adresahttps://netcreator.us/chat .

***

Astazi ii serbam pe Sfanta Cuvioasa Teodora din Alexandria 

si pe Sfantul Cuvios Eufrosin bucatarul

***

10-09-2017 07:04:27

***
INFORMARI LOCALE:
Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV