Vezi declaratia deputatului Dumei de Stat a Rusiei și fost procuror general al Republicii Crimeea, si a epitropulului capelei din Simferopol.

Un bust al Tarului sfant Nicolae al II-lea izvoraste mir

13-03-2017 11:58:46
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Deputatul Dumei de Stat a Rusiei și fost procuror general al Republicii Crimeea, Natalia Poklonskaya, si epitropul unei capele a Bisericii locale Sfintii Mucenici Imperiali, din Simferopol - capitala Crimeei, au emis un raport despre un bust izvorator de mir al Tarului Nicolae al II-lea, conform Pravoslavie.fm.

"Natalia Vladimirovna a văzut, prima, picaturile de mir izvorand și, la fel, am privit si eu, dar nu am acordat nicio importanță... Atunci, un enorias ne-a spus că ceva se întâmplă cu bustul. Ne-am decis să privim mai atent și am văzut că era harul lui Dumnezeu, izvorator de mir. 
Cand ploaia a trecut, s-a dovedit că întregul bust fusese acoperit de mir. În general, reprezinta un semn. La urma urmei, avem deja icoane izvoratoare de mir: mai intai a izvorat mir icoana Familiei Regale, Icoana Vladimir a Maicii Domnului, Icoana Kazan a Maicii Domnului și altele" - a spus Alexei, epitrop al capelei.

În dimineața zilei de 22 februarie, la ora 06:30, Alexei s-a deplasat la capelă, ca de obicei, să se roage, și în timp ce recita Crezul a observat că existau picături pe fața Icoanei Maicii Domnului Kazan. Alții au observat, de asemenea, aceste picaturi. Apoi, s-a dovedit că si alte icoane izvorasera mir. Dupa care, in data 3 martie, gardianul a observat o strălucire neobișnuită pe bust, după o ploaie, găsind picături de o consistență foarte diferită fata de cele ale apei de ploaie, ca de rășină.
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...