Stiri / Turism & Pelerinaje
Vezi declaratia deputatului Dumei de Stat a Rusiei și fost procuror general al Republicii Crimeea, si a epitropulului capelei din Simferopol.

Un bust al Tarului sfant Nicolae al II-lea izvoraste mir

21-07-2017 07:35:09
De Redactia Stiri
Deputatul Dumei de Stat a Rusiei și fost procuror general al Republicii Crimeea, Natalia Poklonskaya, si epitropul unei capele a Bisericii locale Sfintii Mucenici Imperiali, din Simferopol - capitala Crimeei, au emis un raport despre un bust izvorator de mir al Tarului Nicolae al II-lea, conform Pravoslavie.fm.

"Natalia Vladimirovna a văzut, prima, picaturile de mir izvorand și, la fel, am privit si eu, dar nu am acordat nicio importanță... Atunci, un enorias ne-a spus că ceva se întâmplă cu bustul. Ne-am decis să privim mai atent și am văzut că era harul lui Dumnezeu, izvorator de mir. 
Cand ploaia a trecut, s-a dovedit că întregul bust fusese acoperit de mir. În general, reprezinta un semn. La urma urmei, avem deja icoane izvoratoare de mir: mai intai a izvorat mir icoana Familiei Regale, Icoana Vladimir a Maicii Domnului, Icoana Kazan a Maicii Domnului și altele" - a spus Alexei, epitrop al capelei.

În dimineața zilei de 22 februarie, la ora 06:30, Alexei s-a deplasat la capelă, ca de obicei, să se roage, și în timp ce recita Crezul a observat că existau picături pe fața Icoanei Maicii Domnului Kazan. Alții au observat, de asemenea, aceste picaturi. Apoi, s-a dovedit că si alte icoane izvorasera mir. Dupa care, in data 3 martie, gardianul a observat o strălucire neobișnuită pe bust, după o ploaie, găsind picături de o consistență foarte diferită fata de cele ale apei de ploaie, ca de rășină.
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri Ortodoxe Video Noutati
Lacasuri Ortodoxe Ultimele noutati
Hey! Ultimele Semnale
Informari Locale Ultimele Informari Locale