„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Calugarii din Vatoped ACHITATI, dupa aproape un deceniu de proceseCalugarii din Vatoped ACHITATI, dupa aproape un deceniu de procese
PS Vincentiu: vom manifesta, la Bunavestire, impotriva celor care promovează moartea!PS Vincentiu: vom manifesta, la Bunavestire, impotriva celor care promovează moartea!
Creative Buzz - un festival al talentului romanesc (24-26 martie, Sibiu)
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRUIoana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui DumnezeuAu refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Dumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acolo


07-02-2017 10:15:01 - Redactia Stiri - Stiinta & Tehnica
(Foto: Mirror)

Fizicienii de la Universitatea din Surrey British au dovedit autenticitatea pergamentelor (codice) metalice vechi de 2000 de ani, descoperite în anul 2008, într-o peșteră din Iordania, scrise in limba paleo-ebraica.

CODICELE din Iordania - autenticitate demonstrata


Cartea, continand un portret al lui Hristos, descrie apariția lui Dumnezeu în Templul lui Solomon atunci cand Iisus S-a rugat, conform unui raport al publicatiei "Vesti", care citeaza Yahoo News si Mirror. Ea mai face referire la Sfintii Apostoli Iacov, Petru și Ioan.

Artefactul istoric unic este format din mai multe foi de plumb, unite cu sârmă. Textul, gravat pe suprafața metalică, spune că Invățătura lui Hristos nu a fost o nouă religie, ci renașterea vechii tradiții religioase evreiești (reinnoirea Legamantului cu Dumnezeu). Apostolii Ioan, Petru și Iacov sunt, de asemenea, menționati in paginile cărții antice.

De aproape opt ani, cercetătorii incearca să stabilească autenticitatea cărții, și pentru o lungă perioadă de timp ea a fost considerata contrafacuta. Fizicienii britanici Chris Jeynes si Roger Webb au lucrat exact la acest punct, efectuand analize chimice pe marginea descoperirii.

Ei au stabilit că compoziția aliajului este bazata pe plumb, cartea fiind realizata dintr-o compoziție identica cu cea folosita la placile de plumb romane antice. Conform oamenilor de stiinta, analiza izotopică exclude varianta ca aceasta sa fi fost realizata in secolele XX sau XXI.
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN IORDANIA
LOCATIE: IORDANIA

STIINTA & TEHNICA

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!