Stiri / Sfantul si Marele Sinod Panortodox
MARELE SINOD DIN CRETA. O sesiune extraordinara a fost organizata in cadrul Sinodului Bisericii Ortodoxe a Ciprului, privind deciziile aprobate.

MARELE SINOD DIN CRETA: sesiune extraordinara in Cipru

27-05-2017 12:54:24
De Redactia Stiri
O sesiune extraordinara a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe a Ciprului, privind deciziile MARELUI SINOD DIN CRETA, a avut loc in aceste zile.

Prin urmare, Biserica Ortodoxă a Ciprului a emis, in urma cu o zi, următorul comunicat de presă, a carui traducere a fost efectuata si va este pusa la dispozitie mai jos, in premiera, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe: 

MARELE SINOD DIN CRETA: sesiune extraordinara a Sinodului Bisericii Ortodoxe a Ciprului


"Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe a Ciprului s-a întrunit, pe data de 18 iulie 2016, într-o sesiune extraordinară, prezidată de Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului (foto), și a efectuat următoarele lucrări:

- au fost studiate în detaliu deciziile Sfântului și Marelui Sinod al Bisericii Ortodoxe, care s-a întâlnit în Creta, luna trecută (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

- a fost aprobata o enciclică legata de subiectul Sfântului și Marelui Sinod al Bisericii Ortodoxe, care s-a întâlnit în Creta, care se va citi în biserici;

- o altă enciclică, mai lungă și analitică, urmează să fie distribuita, in format scris, credincioșilor".


Poti accesa cea mai cuprinzatoare arhiva de articole privind SFANTUL SI MARELE SINOD PANORTODOX DIN CRETA - cu pareri atat pro cat si contra - dand click aici.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale