Stiri / Sfantul Mormant
Am intrat în Edicula, a doua zi după deschiderea Mormântului lui Iisus. Era întuneric și, doar la lumina telefonului meu, am descoperit piatra...

SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!

25-05-2017 23:09:27
De Redactia Stiri
"Emotiile inca nu m-au lasat", a declarat Marie-Armelle Beaulieu, editor al Revistei Holy Land, cu ocazia renovarii Sfantului Mormant.

"Am intrat în Edicula, a doua zi după deschiderea Mormântului lui Iisus.

Era întuneric și, doar la lumina telefonului meu, am descoperit piatra pe care a fost depus Trupul lui Iisus. Asemenea Mariei Magdalena, lui Petru și Ioan...


La patru luni mai târziu, emoția nu m-a lasat. Creierul meu este inca într-o stare a unei experiențe marcante. Asta nu a adăugat nimic la credința mea în Invierea lui Iisus. La urma urmei, am intrat si am găsit Mormântul gol: asta îmi spune că Hristos este viu!


Mormantul poate fi, foarte bine, restaurat, dar el este tot gol. Aceasta Taina a vidului, din acest loc al Sfântului Mormânt, ne angajeaza intr-o calatorie a credinței:


Credeti! Pentru că singurul loc unde El nu este, este aici".

LONews

Transmisiunea video in direct a Slujbei de Sfintire a Baldachinului Sfantului Mormant din Ierusalim poate fi urmarita dand click AICI, in paginile Agentiei de stiri a Patriarhiei Romane, Basilica, sau pe pagina grupului de Facebook Lacasuri Ortodoxe - oferita de Patriarhia Ierusalimului. Mai multe amanunte, cititi aici!
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale