„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
VIDEO: Canonul Cel Mare (I), savarsit la Buzau de IPS Arhiepiscop CiprianVIDEO: Canonul Cel Mare (I), savarsit la Buzau de IPS Arhiepiscop Ciprian
Pr. Antipa Burghelea - Icoana Ortodoxa, fidela marturisitoare a Adevarului revelat si a Cuvantului intrupatPr. Antipa Burghelea - Icoana Ortodoxa, fidela marturisitoare a Adevarului revelat si a Cuvantului intrupat
Mesaj de felicitare adresat de Patriarhul Romaniei, Patriarhului Ecumenic cu prilejul zilei de nastere
Pozitia Bisericii Ortodoxe Romane fata de 'parteneriatul civil'Pozitia Bisericii Ortodoxe Romane fata de 'parteneriatul civil'
Lansare de carte ~ Minuni, semne ceresti si tamaduiri
Curs gratuit de incondeiat oua, in Iasi. Cum te poti inscrie...Curs gratuit de incondeiat oua, in Iasi. Cum te poti inscrie...
Despre CANONUL CEL MARE - IPS Mitropolit LaurentiuDespre CANONUL CEL MARE - IPS Mitropolit Laurentiu
Doamne si Stapanul vietii mele - Despre DUHUL TRANDAVIEI, cu IPS Calinic
SFINTII IOAN CASIAN si GHERMAN, din Dobrogea - Cuvant rostit de IPS TEODOSIESFINTII IOAN CASIAN si GHERMAN, din Dobrogea - Cuvant rostit de IPS TEODOSIE
Invataturile Sfantului Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie, prezentate in Paris
POSTUL MARE: Daruim postirea, ca sa primim nepatimirea - PATRIARHUL DANIELPOSTUL MARE: Daruim postirea, ca sa primim nepatimirea - PATRIARHUL DANIEL
CANONUL CEL MARE al SFANTULUI ANDREI CRITEANUL - Cuvant al PS Episcop AmbrozieCANONUL CEL MARE al SFANTULUI ANDREI CRITEANUL - Cuvant al PS Episcop Ambrozie
mai multe stiri
FAST NEWS
Slujba Canonului Cel Mare, in aceasta saptamana: 17:00. Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Piatra Sfantului Mormant, dezvelita: fotografii inedite, oferite de Secretariatul General al Patriarhiei Ierusalimului (foto)


02-11-2016 10:00:17 - Redactia Stiri - Sfantul Mormant
În seara zilei de miercuri, 26 octombrie 2016, Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului, însoțit de comisarul patriarhal, Mitropolitul Isychios de Kapitolias, de secretarul general, Arhiepiscopul Aristarchos al Constantinei, de Arhimandritul Mathew, Arhimandritul Bartolomeu și alti reprezentanti ai Patriarhiei s-au deplasat la Biserica Învierii din Ierusalim.

Acolo, acestia s-au întâlnit cu Custodele Țarii Sfinte, rev. Francisco, și cu Arhiepiscopul Sevan al Patriarhiei Armene. Impreuna, acestia au patruns in Aedicula Sfântului Mormânt, unde au cercetat lespedea de piatra care acoperea Sfantul Mormant, data la o parte de specialistii si tehnicienii condusi de Dna. Moropoulou.

Piatra Sfantului Mormant, dezvelita: fotografii inedite, oferite de Secretariatul General al Patriarhiei Ierusalimului (foto)


Dala de piatra care acoperea Sfantul Mormant a fost indepartata, pentru a curăța și apoi a scoate la lumina lespedea originala de piatra sio stanca Mormantului.

Mai multe detalii gasiti in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, accesand o categorie special pregatita pentru dvs, dand click aici.

Dupa aceea, Preafericitul Parinte Teofil s-a inchinat in fata Sfantului Mormant și i-au fost prezentate lucrările tehnice în curs de desfășurare, acesta binecuvântand executarea proiectului de conservare și restaurare a Sfantului Mormant.

Informatia ne-a fost pusa la dispozitie prin bunavointa Secretariatul General al Patriarhiei Ortodoxe a Ierusalimului. O galerie foto de exceptie puteti vedea in partea de sus a articolului de fata.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN IERUSALIM
LOCATIE: IERUSALIM, ISRAEL

SFANTUL MORMANT

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!