„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Delegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri OrtodoxeDelegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri Ortodoxe
STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017
Guvernatorul Magneziei dispune uciderea Episcopului ortodox din zona
ATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificialATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificial
De ce NU SE TINE POST in aceasta saptamana?
STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017
Dumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acoloDumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acolo
Biserica Ortodoxa nu ii condamna pe oameni!
Din New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajdDin New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajd
Papa Francisc atacat prin afise lipite in toata Roma
Patriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul NicolaePatriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul Nicolae
COMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizataCOMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizata
mai multe stiri

Piatra Sfantului Mormant, dezvelita: fotografii inedite, oferite de Secretariatul General al Patriarhiei Ierusalimului (foto)


02-11-2016 10:00:17 - Redactia Stiri - Sfantul Mormant
În seara zilei de miercuri, 26 octombrie 2016, Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului, însoțit de comisarul patriarhal, Mitropolitul Isychios de Kapitolias, de secretarul general, Arhiepiscopul Aristarchos al Constantinei, de Arhimandritul Mathew, Arhimandritul Bartolomeu și alti reprezentanti ai Patriarhiei s-au deplasat la Biserica Învierii din Ierusalim.

Acolo, acestia s-au întâlnit cu Custodele Țarii Sfinte, rev. Francisco, și cu Arhiepiscopul Sevan al Patriarhiei Armene. Impreuna, acestia au patruns in Aedicula Sfântului Mormânt, unde au cercetat lespedea de piatra care acoperea Sfantul Mormant, data la o parte de specialistii si tehnicienii condusi de Dna. Moropoulou.

Piatra Sfantului Mormant, dezvelita: fotografii inedite, oferite de Secretariatul General al Patriarhiei Ierusalimului (foto)


Dala de piatra care acoperea Sfantul Mormant a fost indepartata, pentru a curăța și apoi a scoate la lumina lespedea originala de piatra sio stanca Mormantului.

Mai multe detalii gasiti in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, accesand o categorie special pregatita pentru dvs, dand click aici.

Dupa aceea, Preafericitul Parinte Teofil s-a inchinat in fata Sfantului Mormant și i-au fost prezentate lucrările tehnice în curs de desfășurare, acesta binecuvântand executarea proiectului de conservare și restaurare a Sfantului Mormant.

Informatia ne-a fost pusa la dispozitie prin bunavointa Secretariatul General al Patriarhiei Ortodoxe a Ierusalimului. O galerie foto de exceptie puteti vedea in partea de sus a articolului de fata.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN IERUSALIM
LOCATIE: IERUSALIM, ISRAEL

SFANTUL MORMANT

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!