„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Calugarii din Vatoped ACHITATI, dupa aproape un deceniu de proceseCalugarii din Vatoped ACHITATI, dupa aproape un deceniu de procese
PS Vincentiu: vom manifesta, la Bunavestire, impotriva celor care promovează moartea!PS Vincentiu: vom manifesta, la Bunavestire, impotriva celor care promovează moartea!
Creative Buzz - un festival al talentului romanesc (24-26 martie, Sibiu)
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRUIoana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui DumnezeuAu refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

CAMPANIE - Alatura-te noua! STOP DISCRIMINARII si HARTUIRII MAJORITATII! 

Vezi mai jos, lista celor care au semnat

Alatura-te campaniei!

(adresa de email este necesara, pentru ca mesajul dvs sa fie valabil)

CAPTCHA

Introduceti textul din imaginea alaturata, pentru a sti ca sunteti o persoana reala:
STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! 
Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!


ARGUMENT:

Ateismul, o credință ascunsă sub masca necredinței
(de la cultul divinității, la cultul personalității)

Cu toții știm că, atunci când un om obișnuit se declară pur și simplu "ateu", acesta nu face nimic altceva decât să-și mărturisească dezinteresul față de religie în general, pentru tipul credincios el nefiind decât un tip pasiv, necredincios. Numai că, în general, nu este deloc așa...

Ignorarea faptului că până și necredința în Dumnezeu reprezenta de fapt tot o credință, sub o formă ascunsă - Credința că Nu Există Dumnezeu - s-a dovedit, la scurt timp, a fi o mare greșeală. Înlocuirea crezului "Cred într-Unul Dumnezeu...", cu un altul: "Nu cred în niciun Dumnezeu”, prin relație de echivalență, avea de fapt să mascheze o nouă "credință": "Cred că nu există Dumnezeu...", ego-ul propriu înlocuind treptat divinitatea, egoismul înlocuind treptat comuniunea, iar mișcarea sa militantă, deloc inofensivă cum o presupunea autodefinirea inițială, avea să-și manifeste la scurt timp - și până în ziua de azi, după cum se întâmplă și în cazul unor religii - latura sa extremistă și fanatică, de tip religios.
(Religie = ansamblu de idei, sentimente și acțiuni împărtășite de un grup și care oferă membrilor săi un obiect de venerare, un cod de comportament, un cadru de referință pentru a intra în relația cu grupul și universul; confesiune, credință).

Dacă la bazele sale, prin auto-definirea ajunsă populară, ateismul voia să însemne odată un dezinteres total față de religie, o necredință, un indiferentism, ca simplă negare sau refuzare a existenței lui Dumnezeu și a oricărei alte divinități sau zeități, astăzi, acesta, sub forma sa militantă, nu mai respectă deloc aceste principii, ajungând de mult să se manifeste ca anti-credință, ca grupare declarată împotriva lui Dumnezeu - o grupare sectară militantă împotriva teismului (Teism = cea mai generală formă a credinței în existența cel puțin a unei zeități). Mai exact, dacă la începuturile sale "ateism"-ul provenit din grecescul atheos(ἄθεος), s-a autodefinit doar o manifestare pasivă a unei stări de fapt, „fără Dumnezeu”, astăzi acesta nu mai are deloc același caracter, manifestandu-se virulent (încă din perioada comunistă) "împotriva lui Dumnezeu", ca anti-teism. 

Faptul că ateismul și-a modificat, la scurt timp după apariția sa, puternic, structura, și că nici pe departe nu mai putem vorbi despre ceea ce presupunea ateismul în definirea sa de bază, renascentistă, este demonstrat zilnic de acțiunile concertate care se desfășoară împotriva credinței, a bisericilor și credincioșilor, a învățăturilor și valorilor lor, chiar dacă perioada comunistă, la nivel politic, părea să fie demult apusă. Din păcate, adoptat încă la nivel de conducere și aplicat și manifestat în cadrul tuturor structurilor de stat, în mod fățis, ateismul, care în regimul comunist se manifesta prin impunerea cu forța - distrugând biserici și mânăstiri, încarcerând și ucigând oameni credincioși și confiscând averile pe care aceștia le acumulaseră în cadrul Bisericii lor - astăzi a adoptat și urmărește pas cu pas o nouă strategie: impunerea prin lege.

Acesta este motivul pentru care considerăm fundamental, ca ateismul de astăzi să fie privit în societate ca o credință în ceva (sectă, cult) și nu ca "necredință", pentru a putea fi identificat și îndepărtat din toate structurile oficiale.


Ateismul, un profanator ascuns sub masca profanului
Necredința presupune indiferentism total față de alte religii și culte, limitarea la lumea cunoscută și fizic-vizibilă, la palpabil, la cogniscibilul limitat fizic. Necredința rămâne, deci, alegerea unui om de a-și autolimita cunoașterea la nivelul materialist, fără a crede sau a nu crede că există Dumnezeu și fără a experimenta în vreun fel asta. Necredința omului obișnuit nu este decât o formă de recunoaștere pasivă a unei stări de fapt. Numai că ateismul pe care îl vedem până și astăzi, făcându-și loc în lumea care se vrea civilizată și democrată - exact cum procedase anterior și în lumea comunistă - nu mai este de mult un indiferentism față de alte credințe, o nepreocupare față de Dumnezeu și de lucrurile care depășesc cunoașterea prin experientare fizică umană: îl vedem hărțuind constant credincioșii, eliminând simbolurile religioase din viața publică, demolând și profanând în continuare biserici, impunându-se în toate domeniile societății (școală, artă etc), iar mai nou, promulgând legi care să răstoarne toate valorile morale și religioase, vrând să excludă abuziv toate celelalte religii tradiționale și, prin ele, întreaga credință, din viața societății.

Cum oare să avansăm către o societate dezvoltată, cu adevarat liberă, mai bună, democrată, dacă tot încercăm, la atâția ani după Revoluție, să ne fundamanetăm democrația pe același sistem ateist de alatădată? Ateismul de azi nu mai este nicidecum ne-credință. Anti-credința (sau necredința de tip ateist) este manifestarea puternică a unei convingeri. Întrucât "necredinciosul" de tip ateist-militant, nu poate demonstra că nu există Dumnezeu (așa cum susține că nici omul credincios nu-i poate demonstra reversul), teoria "necredinciosului" nu reprezintă nimic altceva decât rezultatul propriei sale credințe - ca și în cazul credinciosului.

Ateismul rămâne, deci, în mod evident, delimitat de profanul pe care îl invocă. El este activ în societate și militează pentru anti-credință - împotriva oricărei alte credințe, promovând astfel intoleranța și distrugând ideea de comuniune. Destrămarea rămâne principiul de bază al ateismului, egoismul, individualismul, singularul, ego-ul propriu, sinele, fiind soluția oferită pentru înlocuirea comuniunii și a divinității. S-a trecut, astfel, de la cultul religios, la cultul personalității.

Cultul personalității reprezintă o atitudine sistematică de admirație (exagerată) provocată și controlată, raportată la o persoană, un lider (sau la o personalitate), considerat (autoconsiderat) ca înzestrat cu calități deosebite, de ordin intelectual, afectiv, organizatoric etc.

Uniunea, ca forță puternică, greu de stăpânit, este înlocuită astfel cu individul slăbit, deopotrivă izolat și desacralizat (lipsit de ceilalți și de Dumnezeu), ușor de controlat. Ateismul îl pune astfel, pe om, în locul lui Dumnezeu și îl transformă, ulterior, din ateist profan (ignorant într-un domeniu religios: neștiutor, nepriceput), în profanator (vezi link) (cum l-am văzut în comunism și îl vedem acționând și astăzi, declarat “profan”, dar de fapt demonstrându-se un bun cunoscător al religiilor). Desacralizarea omului, dezumanizarea lui (pentru ateism omul nu mai rămâne trup și suflet, ci doar trup), delimitarea lui de lucrarea lui Dumnezeu, ideea că acesta nu ar reprezenta nimic altceva decât o specie evoluată din maimuță (teorie nedemonstrabilă, deci tot o credință) aveau să marcheze profund noile generații. Impunerea unei fracțiuni egoiste, separatiste, sectare este proiectată astăzi în terorismul prezent în toate statele. Cu toate acestea, ateismul, ajuns și promovat la nivel de conducere, continuă să profaneze omul (cum procedează și cu altarele lui Dumnezeu) chiar prin legile de stat, inoculând, sub formă legală, non-valori ateiste precum consumismul, preversiunile sexuale, ideologia profitului, distrugând valorile tradiționale. Non-valoarea ateismului ajuns la nivel extremist, profanul inoculat generațiilor tinere, ignoranța față de religii (link) alimentează astăzi terorismul la nivel global (necunoașterea temeinică a unei religii, dând naștere unor noi grupări extremiste, care se dau a fi religioase dar, în fapt, nerespectând principiile religiei în cauză, o discreditează - vezi acțiunile extremismului islamist de astăzi - link).
Acesta este motivul pentru care considerăm fundamental ca ateismul de astăzi să fie privit în societate ca o credință (sectă, cult) și nu ca "necredință", pentru a putea fi identificat și îndepărtat din toate structurile.

Ateismul, o sectă
Netratat drept cult (sectă), ateismul se poate impune nestingherit, astăzi, prin legi de stat, fără a fi în vreun fel acuzat de discriminare și de nelegiuirile comise în trecut sau în prezent, în urma lui căzând, în cel mai bun caz, când și când, câte un regim care se găsește "vinovat". Acuzațiile formulate doar la adresa regimurilor ateiste comuniste, nu și la adresa ateismului care le stătuse la bază, au compromis așteptările pe care oamenii le aveau de la noile “revoluții”. Dacă s-a putut manifesta liber în comunism, acum îl vedem manifestându-se cu aceeași libertate (impunând legi și reguli de viață imorale, ba chiar continuând să elimine din viața publică însemnele și manifestarile religioase, cu aceeași agresivitate de altădată, opunându-se vehement ridicării de biserici și catedrale și cheltuind energii și fonduri mari în lupta împotriva Bisericii și a religiilor în general, instigând lumea prin acțiuni și afirmații înșelătoare). Dacă ieri se impunea prin forță, astăzi vrea să se impună prin lege. Atâta timp cât el nu este privit ca o credință (credința în nimic, credința că Dumnezeu Nu Există) el se poate impune prin legi ale statului, sub masca neutralității de ordin religios, cultic.

În zilele noastre, statul preia și aplică ideile acestui cult, deși în esență se declară "laic". Odată ce persoanele necredincioase susțin că credința nu poate demonstra existența lui Dumnezeu, în mod identic ateismul nu poate demonstra faptul că nu există Dumnezeu, în fața celor credincioși (a majorității). Astfel, statul a ajuns în situația să devină adept și chiar aplicant al unei credințe care se declară non-credință, deși ea funcționează de mult ca "anti-credință" ("contra-religie") în Dumnezeu, deci ca "sectă" (conform cercetătorilor, cuvântul "sectă" înseamnă "contra-religie", derivând din latinescul "secare"="a secționa, a rupe, a diviza", în opoziție cu "religare"="a re-lega" - din care provine "religie"). Ruptură în loc de uniune, egoism în loc de comuniune: divide et impera.
Acesta este motivul pentru care considerăm fundamental ca ateismul de astăzi să fie privit în societate ca o credință (sectă, cult) și nu ca "necredință", pentru a putea fi identificat și îndepărtat din toate structurile.

Ateismul, religia oficială de stat: ieri impusă prin forță, astăzi prin lege
(de la libertatea de conștiință, la lipsa de conștiință)

Noile legi, impuse în ultima vreme de Occident părții Răsăritene, au provocat nemulțumiri extreme și îngrijorări fără precedent în lumea religioasă, dar nu numai. Popoarele din partea de răsărit a Europei și-au simțit imediat vizate tradițiile de sute de ani, obiceiurile și credința, iar valorile locale au fost răsturnate cu totul. Multiplele nemulțumiri ale oamenilor nu par a fi luate, însă, în seamă, datorită unei supuneri a celor care, rând pe rând, se succed la putere, sub influența banului: condițiile impuse de Occident pentru ieșirea din crize pe care, de cele mai multe ori, tot Occidentul le-a creat, încep să semene a șantaj pentru majoritățile înșelate. Numai că, mirajul banului și manipularea prin libertinajul cu grijă asigurat după regimurile anterioare totalitare fac ca renunțarea la valori să nu mai conteze prea mult, nici măcar pentru cei mai conservatori dintre oameni. După impunerea cu forța în timpul comunismului, ateismul ajunge astăzi să se impună prin lege.

În acest context, așa-zisul ateism, altădată susținut fățiș și confundat cu comunismul, devenit puternic militant – de altfel singura "învățătură" prin care omul ar fi putut să devină supus, fără a avea mustrări de conștiință, unor legi degradante, pe care le vedem votate astăzi și care se manifestă împotriva adevăratelor valori (viața umană, căsătorie, iubire, credință ș.a.), doar pentru a stimula și mai puternic dependența de consumism - își găsește locul ascuns, în statul declarat prin Constituție ca fiind "laic". Prin urmare, ateismul rămâne și în prezent: singurul "crez", singura "credință" favorizată și promovată (ilegal) de stat, ca garanție a aplicării noilor legi, fără rezistență din partea maselor.

După Umanismul Renașterii și Iluminism, când statele - în numele binelui comun - au afirmat propriul drept de a interveni în domeniul religios (despotism luminat, iozefinism, jurisdicționism) și după ce în sec. al XIX-lea Creștinismul a fost nevoit să se confrunte cu doctrinele politice precum liberalismul și socialismul, alături de cultura laicismului și cea atee, spre începutul secolului XX el s-a văzut supus efectelor revoluției industriale, ale urbanizării și ale noilor tehnologii de comunicare. Astfel, statele declarate "laice" au făcut să devină din ce în ce mai dificile relațiile cu Bisericile locale, lucru întamplat și în cazul democrațiilor moderne: modernism, laicizare, secularism.
După "libertatea" statului de a avea o altă optică, a apărut ca efect imediat și persecuția fățișă, din partea statului, astfel încât regimul comunist a ajuns la confiscarea (naționalizarea) bunurilor, închiderea majorității bisericilor și mânăstirilor, arestarea persoanelor religioase.

Astăzi, ateismul militant, manifestat virulent în comunism, continuă să rămână la putere, abuzând de noi legi și libertăți pe care, practic, și le votează singur. Neutralitatea și dezinteresul de altădată, față de religie, nu-l mai caracterizează nici pe departe. Aceasta a ajuns să fie eroarea fundamentală în care trăiește societatea de astăzi. Iar manipularea de zeci de ani, bazată pe “cultura” ignoranței față de religie, prin care aceste forțe ateiste încearcă să sugereze că nu ele ar fi responsabile de răul din lume, dând vina tocmai pe religii, pare să influențeze și să păcălească, destul de ușor, generațiile tinere, îndoctrinate de ateismul reminiscent al generațiilor comuniste, încă de pe băncile școlii.

În fața noii generații, în fața oamenilor debusolați din lumea de astăzi, aflați în căutarea unui răspuns privind existența pe pământ, de unde venim și încotro ne îndreptăm, militantismul statului, care a preluat și se adaptează militantismului minorității ateiste (anti-teiste) de astăzi, violează caracterul "laic" trasat statului prin Constituție, adoptând o anumită credință și militând pentru ea, influențând cu propria sa anti-credință. Criteriile în formularea legilor de astăzi, privind “libertatea credinței”, “egalitatea în drepturi”, “libertatea deplină a conștiinței” impun o neutralitate totală a statului. Astfel, tratarea în mod egal a drepturilor adepților unei credințe - indiferent de credință, de cult, sectă (anti-credință) - este încălcată în mod flagrant (link). Referirile frecvente la ateism ca la un bun-dat, ca la o credință unic-valabilă, infailibilă, formulate de stat (în cadrul adoptării diferitelor legi care încalcă principiile de bază ale religiilor majoritare, legal-recunoscute, fiind un afront la adresa valorilor celorlalte credințe), la credința în neexistența unui Dumnezeu - la fel de nedemonstrabilă (pentru ateiști) ca și existența Lui - ar trebui să aibă loc într-o măsură limitată de justețe și de proporționalitatea cu referirile statului la credință. În schimb, astăzi, termenii religioși sunt excluși din viața publică, iar religiosul este ascuns din istorie. Prozelitismul sectei anti-teiste (ateiste militante), astăzi, se desfașoară nestingherit, în toate mediile. 
(Spre exemplu: Hristos lipsește dintre personalitatile istorice, deși întreaga istorie se împarte în epoci raportate la El - înainte și/sau după Hristos. Sau, în câte dintre imaginile televizate este prezentat mersul la Biserică drept un lucru firesc pentru ziua de duminică, comparativ cu prezentarea unei vieți publice fără credință? etc). 

Așa-zisa "neutralite" a statului laic (care invocă aceeași “necredință”) nu reprezintă nimic altceva decât un militantism pentru credința ateiștilor (anti-teism). Statul este pus cu totul, astăzi, în slujba credinței celor care cred că nu există Dumnezeu și luptă împotriva Acestui Dumnezeu. Aflându-se în slujba unei credințe, indiferent care este ea, statul nu mai este nici pe departe un stat laic, neutru. Eliminarea simbolurilor creștine din viața publică demonstrează perfect acest lucru, neînsemnând nimic altceva decât, implicit, o înlocuire cu simboluri (adoptare de valori) ateiste - o manifestare ateistă anti-creștină, adică o certificare a faptului că singura religie recunoscută și susținută de stat în mod explicit devine credința împotriva lui Dumnezeu. Doar astfel, se explică înlocuirea dirijată a obiceiurilor și ritualurilor creștine, cu obiceiuri și ritualuri noi "ateiste" (anti-teiste, în particular anti-creștine, împotriva lui Hristos, antihriste adică sataniste), în lumea de astăzi: ieslele sunt scoase de peste tot în lume din spațiul public, sărbătorile creștine sunt confiscate și/sau înlocuite cu sărbători păgâne (ritualuri devenite "de stat"), de multe ori cu substrat diabolic, albul este înlocuit cu negrul (Halloween, Black Friday), lumina cu întunericul. Statul refuză să mai respecte, astăzi, neutraliatea impusă prin Constituție - în legile și manifestarile sale - și nu mai ține cont, în egală masură, de faptul că Dumnezeu poate la fel de bine să existe, precum susțin alții că nu există. Refuzul de a discuta despre Dumnezeu nu reprezintă, nici el, altceva decât un prozelitism fățiș în slujba ateismului. Cuvântul "Dumnezeu" este înlăturat din vocabularul public al poporului, iar această acțiune devine, de asemenea, o manifestare publică și oficială și o susținere discriminatorie a sectei anti-credință. În ultimii ani, prin îndepărtarea simbolurilor religioase, ale credinței, statul își continuă militantismul indirect pentru anti-credință, și nicidecum pentru neutralitate (Hristos lipsind din istorie, deși arheologii demonstrează regulat asta, sfinții lipsind din rândul personalitaților școlii; anatomia prezentând un trup fără suflet; literatura - o bibliotecă fără Biblie; fizica fiind lipsită de mărturisirile savanților săi despre posibilitatea sau evidențele existenței divinității etc).

Doar tratarea ateismului de astăzi (anti-teismului) ca sectă (anti-religie), deci ca credință a cuiva în ceva, și nu ca necredință, va reprezenta o soluție la lumea de astăzi și la frământările prin care trecem. A sosit momentul curățării societății de militantismul ilegal al ateismului care durează de secole și al aplicării unor reguli juste și echitabile pentru toate credințele (fie ele mascate sub termenul ne-credinței). La această oră, militantismul ateist fiind apreciat ca indiferentism, poate milita liber pentru ștergerea oricărei referiri la vreo altă credință, din toate exprimările persoanelor oficiale de stat, din toate manualele școlare, limitând cunoașterea, ascunzând generațiilor viitoare descoperirile spirituale și filozofice ale marilor gânditori ai generațiilor trecute, limitând libertatea la credință prin inspirarea, manifestarea și susținerea discriminatorie a anti-credinței, sub masca neutralității așa-zisei "ne-credințe".

Abia după această redefinire (reabordare), statul va putea să recunoască legalitatea sau ilegalitatea unei astfel de secte (anti-credință) - măcar în măsura proporționalității, aplicată tuturor celorlalte culte - la nivel național. Abia apoi, ateismul va putea fi judecat și sancționat just. Această recunoaștere a unei stări de fapt, perpetuată de decenii, este un lucru fundamental pentru societatea de astăzi. Doar astfel, dreptul la propria credință, la manifestarea ei chiar și în spațiul public, poate fi aplicat într-un mod just și echitabil.

Genocid spiritual - ateismul, o sectă distructivă
Până atunci, "bisericile" ateiste de astăzi își vor permite să funcționeze nestingherite sub forma școlilor "laice" pe care copiii credincioșilor sunt obligați să le frecventeze. Școlile laice de astăzi, noile "biserici" în care sunt îndoctrinați tinerii noștri, continuă să funcționeze cu susținere de la stat, în timp ce celelalte culte se limitează la fondurile proprii. Pornind de la această realitate, nu doar că trebuie să existe, pentru echitate, o oră de religie în școală, ci religia trebuie să reapară în toate celelalte materii de unde ea a fost ștearsă, în modul firesc în care a fost și este prezentă în viața poporului nostru. Ea trebuie să-și recâștige locul în cultură, în istorie, în geografie, în știință, biologie, în fizică, în societate, peste tot acolo unde gândirea omenească firească, limitată, este depășită de suprafiresc și unde totul devine imaginabil sau sesizabil prin alte moduri decât cele recunoscute de lumea materialistă. Tânăra generație trebuie să aibă la dispoziție toată această avere pe care au acumultat-o și descoperit-o înaintașii noștri, nefiind frustrată de ea, lăsându-i-se libertatea constituțională a propriei alegeri.

Trecând de la tipul profan la cel profanator, de la "fără Dumnezeu" la "împotriva lui Dumnezeu", de la necredință la anti-credință, la anti-religie, adică la conditia deja evidenta de sectă, ateismul va continua, sub oblăduirea statului, genocidul spiritual pe care l-a început cu secole în urmă. Această sectă, care continuă să stea ascunsă și să funcționeze legal, la nivele de conducere și în tot sistemul de stat, sub o definiție care nu mai este de mult valabilă, s-a manifestat dintotdeauna distructiv. (Și chiar auto-distructiv, întrucât nici chiar ateismul, fără existența religiei, nu ar mai putea exista, pierzându-și sensul, odată ce nu reprezintă nimic altceva decat o raportare la aceasta, asemenea oricărei alte credințe)

O sectă distructivă este un grup de persoane care urmează o mișcare ideologică sau religioasă, în cadrul căreia se practică controlul mintal și care poate fi foarte periculoasă pentru membrii, chiar dacă aparent este inofensivă. Aceste efecte se fac simțite pe termen lung și, în general, culminează printr-un scandal legat de abuzuri materiale, sexuale, de agresiuni fizice, suicideri în masă sau izolate, omucideri sau chiar genocid.
Sectele distructive sunt grupuri care aparent îmbracă forma unor asociații culturale, politice, religioase sau chiar sub pretextul participării la tratamente de medicină alternativă sau grupuri de ajutor social. Se caracterizează prin folosirea tehnicii de convingere coercitivă, ca metodă de influențare socială iar, în prealabil, folosesc tehnici de atragere prin promisiuni.

Genocidul spiritual, ale cărui rezultate le vedem astăzi la nivel material în terorismul global, va trebui să fie pedepsit, iar cineva trebuie să răspundă pentru asta. Tolerarea unei secte distructive, susținerea ei chiar de către stat, impunerea unor legi dictate de ea și prozelitismul făcut încă de pe băncile școlii (impus, practic, fără acordul prealabil al părinților sau alte cereri speciale așa cum am văzut pentru ora de religie) nu vor mai putea continua pe calea acestei auto-distrugeri. Libertatea de conștiință, mult invocată astăzi, nu urmărește nimic altceva decât libertatea de a nu mai avea conștiință și, mai mult, mustrări de conștiință. Trecerea de la cultul divinității la cultul personalității - caracteristica de baza a ateismului - nu poate naște și nu a născut decât monștri.

Din anii ’70, Creștinismul s-a găsit înaintea unor noi provocări, care mai caracterizează, încă, prezentul: sectele și fundamentalismul religios. 
Comisia pentru drepturile omului propunea, în 1993, următoarea definiţie pentru sectă: grup care se prezintă sau nu ca religie, ale cărui practici sunt susceptibile de a cădea sub incidenţa legislaţiei ce protejează drepturile persoanei, ori ale legilor unui stat de drept. 

Conform raportului MILS6 din 1999, secta era definită ca o asociaţie sau structură totalitară cu obiective religioase declarate sau nu, al cărei comportament aduce atingere drepturilor omului şi echilibrului social. 

După atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, atenţia guvernelor s-a îndreptat asupra pericolului grupărilor sectare, acestea căutând să indentifice instrumente prin care să preîntâmpine actele de terorism, la nivelul fiecărui guvern existând câte o comisie sau agenţie specializată în studiul noilor mişcări religioase (Marea Britanie - INFORM, Franta - o comisie parlamentară + una guvernamentală, Austria - Bundesstelle für Sektenfragen, Belgia - divizia Terorism şi secte, din Seviciul de Securitate, Romania - SRI, supravegherea mişcărilor religioase, UE - comisia pentru studierea sectelor.

Ateismul de astăzi, manifestat ca anti-teism (iar în ce privește Creștinismul, ca anti-creștinism, antihrist, satanism), trebuie tratat ca sectă distructivă, punând capăt genocidului spiritual asupra altor generații și ferindu-ne copiii de indiferența și de anaflabetismul religios, care, din câte se vede și astăzi, distruge din nou mii de vieți.

Să încetăm să ne aparăm în fața unei minorități care se folosește, acum, de noile legi ale noii lumi democratice așa cum altădată se folosea de comunism, și să ne folosim de ele, la rândul nostru, apărând avantajele majorității noastre, respectate, începând de la vot, în orice stat de drept!

Cerem: 

- delimitarea totală a statului de convingerile ateiste și tratarea ateismului militant de astăzi ca sectă distructivă;

- excluderea adepților ateismului militant din funcțiile publice, după modelul aplicat în țările occidentale în lupta cu sectele distructive;

1. Președinta Institutului pentru Religie și Democrație (Diane Knippers) spunea, la adresa Franței aflată în lupta cu secta scientologilor, declarată la nivel de stat distructivă: "Franța este un model pentru celelalte democrații europene. Ea trebuie să abandoneze nepărat politica antireligioasă și să regaranteze libertatea confesiunilor. Ceea ce ne face astăzi să luptam pentru libertatea religioasă este în esență același lucru care ne-a făcut să luptăm împotriva comunismului. Ateismul și comunismul nu pot naște decât minciună. Spiritualitatea este o garanție a civilizației, întrucât spiritualitatea și credința creează cetățeni corecți. Fără cetățeni corecți nu pot exista schimburi comerciale, iar fără acestea, nu există civilizație." (link)
2. În Germania, principala vizată fiind tot secta scientologilor, începând din 1997, după o anchetă a serviciilor de poliție, guvernul federal a pus în gardă populația, cu privire la pericolul prezentat de aceasta, iar landul Bavaria a decis excluderea adepților săi din funcțiile publice.

- încetarea propagandei sectei ateiste (anti-teiste) în mass-media, derulată astăzi cu acceptul și susținerea organelor de control ale audio-vizualului, care nu reactionează la mesajele anticreștine, antireligioase sau la blasfemie;

- încetarea hărțuirii constante la adresa majorității (adică a persoanelor care nu sunt ateiste);

- încetarea dezumanizării și desacralizării omului;

- încetarea confiscării sărbătorilor creștine și populare, a înlocuirii lor cu obiceiuri ateiste (anti-teiste, păgâne, sataniste);

- încetarea atacurilor la adresa familiei tradiționale și a vieții, și a valorilor tradiționale creștine, în general;

- încetarea manipulării mentale anti-teiste la nivel politic, social, mediatic, educațional, cultural etc;

- reintroducerea perspectivei religioase în programa școlară, nu doar ca oră de religie, ci în toate celelalte materii de studiu, de unde a fost confiscată și ascunsă în mod flagrant;

- NU unei societăți fără conștiință și, mai mult, NU unei societăți fără mustrare de conștiință!

***
Dacă te opui tipului de om fără conștiință, propus de ateism, dacă aperi drepturile la viață, dreptul copilului încă nenăscut, dacă aperi familia și școala, valorile tradiționale și sănătoase, dacă vrei să ai parte de politicieni care să-ți apere interesele, dacă vrei ca omul, în general, copiii, persoanele în vârstă, natura și animalele să fie tratate cu blândețe și iubire în societate - și nu cu răceala și datoria induse de legile ateiste, ci cu căldura și dragostea induse de constiința garantată doar de credința în adevăratele valori - alătură-te acestei campanii împotriva dezumanizării totale și a proliferării genocidului spiritual ateist, la care asistăm, de zeci de ani.

26.11.2015 10:03, Ing. Catalin Ion
Presedinte Asociatia Lacasuri Ortodoxe®Ultimele pozitii oficiale in sustinerea argumentelor noastre
(dupa lansarea campaniei)

4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
2017-03-21 10:52
ATENTIE! Curs de sodomie, in scolile Greciei, pentru... eradicarea prejudecatilor sexuale
2017-02-01 08:57
25 000 de elvetieni semneaza petitia pentru pastrarea crufixelor in spatiile publice
2016-11-10 07:38
Retete culinare mai putin obisnuite, cu sotia celui mai mare shooter NBA (video)
2016-10-04 07:55
Matematica si stiinta vor demonstra ca Dumnezeu exista!
2016-10-03 11:14
Papa Francisc: Jurnalismul - o limba a diavolului, care terorizeaza prin barfe
2016-09-29 10:42
Surpriza: UNGARIA sare in ajutorul crestinilor din... Europa si Orient
2016-09-28 09:02
Ai grija mare, in cursul acestei saptamani!
2016-09-23 07:57
In SUA, serifii proclama cu indrazneala: Cred in Dumnezeu!
2016-09-23 06:28
Noi avem nevoie de Manastirea Halmyris! - UN ACOPERIS pentru moastele celor mai vechi sfinti din Romania
2016-09-05 07:34
Teologia primeste statut academic oficial in Rusia
2016-08-16 09:22
EXCLUSIV - Lege noua impotriva homosexualilor, in SUA, in sprijinul casatoriei traditionale
2016-07-16 08:07
Despre tinerii moderni. Sunt american, dar ce am vazut aici, n-am mai vazut nicaieri!
2016-05-27 11:32
Ti se pare ca nu te mai ajungi cu cheltuielile? Fa ceva!
2016-04-14 11:09
Nou proiect de lege, impotriva propagandei anti-traditie, imorale si sectare pe strazi si la casele oamenilor
2016-04-11 08:37
Islamizarea Greciei: Mitropolitul Ambrozie, despre islamizarea televiziunii de stat
2016-04-06 09:28
AFLA cum TE-A MINTIT PRESA! In Romania, dupa Revolutie, ortodocsii au ridicat cu 40% mai putine biserici decat celelate culte
2016-04-05 07:25
In Serbia, statul vrea mai aproape de Biserica Ortodoxa
2016-03-30 14:00
Patriarhul Georgiei, acuzat de Comisia Europeana. Raspunsul Patriarhiei...
2016-03-30 08:25
David Cameron: Marea Britanie trebuie sa ramana unita in apararea valorilor crestine
2016-03-30 06:14
Uniunea Europeana si-a aratat adevarata fata (Intaistatorul Bisericii Greciei)
2016-03-21 06:56
PS Vincentiu, catre tineri: urmati calea postului, fiindca este tare frumoasa!
2016-03-14 09:44
Mitropolitul Arsenie al Austriei: comportamentul rusinos al UE va duce la colaps
2016-03-11 08:22
Despre decrestinarea dirijata a tarilor ortodoxe, cu Mitropolitul Nicolae de Mesogia
2016-03-08 09:16
Record istoric: rusii vor ca Biserica Ortodoxa sa se implice din ce in ce mai mult in politica de stat
2016-03-03 08:30
Arhiepiscopul Anastasios al Albaniei: nu e treaba politicienilor, sa hotarasca ce este sfant și ce nu este!
2016-03-03 07:22
Numai prostii nu inteleg: puterea de astazi comite o crima impotriva propriului popor!
2016-03-02 07:32
Patriarhia Romana cere o implicare mai sustinuta a credinciosilor de rand. Asociatia Lacasuri Ortodoxe se alatura
2016-02-25 07:45
O noua lege in Georgia, SUA: Preotii nu pot fi constransi sa oficieze cununii pentru homosexuali
2016-02-24 09:54
Patriarhul Romaniei va multumeste tuturor: mireni voluntari si sustinatori implicati in misiunea Bisericii!
2016-02-24 09:25
Dupa SEMNALUL pe care l-am tras: creste valul de nemultumiri si in Georgia
2016-02-23 14:25
Ei vor sa schimbe acum Biserica, dupa cum isi schimba curentele politice!
2016-01-27 13:07
Washington FOTO: in ciuda vremii, numerosi Arhierei si o prezenta ortodoxa puternica, la Marsul pentru Viata
2016-01-26 12:03
BOR militeaza pentru intensificarea sprijinirii familiei crestine traditionale
2016-01-26 08:24
Victor Opaschi - Secretar de Stat pentru Culte: e de datoria Statului sa nu ignore vocea credinciosilor!
2016-01-21 12:59
Mesajul Patriarhului Kirill: ...Si toate acestea se intampla, astazi, in centrul Europei!
2015-12-22 07:23
Mitropolitul Bartolomeu de Rivne: opriti violenta impotriva credinciosilor ortodocsi!
2015-12-22 06:20
Slovenii au respins casatoria intre persoane de acelasi sex, la referendumul de duminica
2015-12-22 03:49
Mitropolitul Serafim de Pireu: s-a deschis oficial pagina persecutiilor de stat impotriva credintei!
2015-12-21 14:52
Mitropolitul Pavlos de Sisanion si Siatista: A sosit vremea sa le trantim usa in nas, acestor politicieni!
2015-12-21 13:22
Mitropolitul Ignatie de Larisa si Tyrnavos: Nu-i lasati sa va fure comoara!
2015-12-21 13:06
In Biserica, istoria nu se stinge niciodata! Nimic nu poate distruge Biserica!
2015-12-21 08:49
Ierarhii greci incearca sa opuna rezistenta legalizarii uniunii intre homosexuali
2015-12-16 14:21
Mitropolitul Nicolae: politicienii schimba randuiala in tara, iar Biserica nu mai este considerata o necesitate!
2015-12-16 13:12
Primul Ministru sustine si el ca Patriarhul trebuie sa aiba dreptul de amnistiere a detinutilor
2015-12-16 08:02
Crestinii din SUA: Ne-am saturat sa ni se inchida gura tot timpul!
2015-12-12 06:25
Georgia: Ministrul Inchisorilor sustine ca Patriarhul trebuie sa aiba dreptul de gratiere a detinutilor
2015-12-11 13:08
Grecia: Sfantul Sinod reactioneaza impotriva noilor legi de legalizare a concubinajului
2015-12-10 08:43
Vaticanul avertizeaza ca dreptul international umanitar este din ce in ce mai ignorat
2015-12-10 05:23
Reactii oficiale de sustinere: Patriarhul trebuie sa aiba dreptul sa gratieze detinuti
2015-12-09 04:35
Mitropolitul Nicolae de Mesogia: Mai mare crima decat genocidul, e ca noi nu mai recunoastem astazi genocidul!
2015-12-07 15:16
Adrian Severin: BOR, ultima reduta de aparare a neamului romanesc. Argumente in sustinerea Campaniei noastre
2015-12-04 04:39
Episcopia Sloboziei si Calarasilor s-a alaturat campaniei STOP DISCRIMINARII si HARTUIRII MAJORITATII!
2015-12-04 03:44
Consternare: INDIFERENTA CREDINCIOSILOR, atunci cand trebuie sa voteze printr-o simpla apasare de tasta
2015-11-28 14:06
Patriarhul Daniel: indemn la fidelitate fata de Biserica si cooperare, in lumea secularizata
2015-11-27 15:57
Niciun Serviciu de Informatii nu poate invinge amenintarea, cand ea a cucerit inimile si mintile oamenilor!
2015-11-27 08:14
E timpul sa respingem cliseele liberale: sa nu ne temem de religie, ci de ignoranta fata de religie
2015-11-24 05:25
CAMPANIE - Alatura-te noua! STOP DISCRIMINARII si HARTUIRII MAJORITATII!
2015-11-24 05:25

Ultimele manifestari ateiste
(dupa data lansarii campaniei)

Fonduri pentru biserici, reduse cu 85%: Vezi ce lectie iti da Statul!
2017-01-25 07:32
Suedia vrea cimitire in care sa fie interzise insemnele religioase
2016-10-24 08:27
Dureros, in Ucraina: Eurovision 2017, organizat in... Catedrala Sfanta Sofia din Kiev
2016-10-22 06:37
Danemarca - ridicarea primei biserici... fara credinta, din lume
2016-09-16 08:56
California: manuale LGBT, pentru copiii din scoala elementara
2016-08-24 07:05
CHATBOTS-ii: Inteligenta Artificiala pregatita sa desfiinteze Crestinismul
2016-08-10 07:11
Religia in scoala, atacata in Grecia
2016-05-18 10:21
SUA: Guvernatorul Georgiei respinge proiectul de lege privind libertatea religioasa
2016-04-01 13:30
Fotomodele profanand bisericile ortodoxe, cu complicitatea autoritatilor de stat
2016-03-21 07:14
ONU aproba prima rezolutie din istorie, privind abuzurile sexuale comise de personalul propriu
2016-03-14 06:01
EXCLUSIV - o noua petitie in Bulgaria: emisiuni anti-ortodoxe, prezentate de Televiziunea Nationala
2016-03-02 08:46
EXCLUSIV: In Grecia, Mitropolitilor li se interzice sa le mai vorbeasca elevilor, in scoala (video)
2016-02-29 08:50
Vezi cum manipuleaza presa laica mintile oamenilor. Ortodocsii sunt vizati de lumea occidentala!
2016-02-20 10:56
Ortodoxie in scoala: Parinti, aveti grija la ce va dati ACORDUL! Lacasuri Ortodoxe isi manifesta public ingrijorarea...
2016-02-17 12:44
INCREDIBIL: Ortodoxia din Grecia, din nou amenintata. UE ii baga cu forta, pe musulmanii radicali, in casele oamenilor!
2016-02-11 17:33
Grecia ortodoxa, supusa presiunilor: icoana lui Hristos, eliminata de pe fatada Facultatii de Teologie din Tesalonic
2016-02-11 12:09
Un nou atac adus familiei: Crestinii vor fi fortati sa lucreze duminica - avertizeaza un episcop
2016-02-08 06:41
Patriarhul: Scolile ortodoxe sunt discriminate, cand vine vorba de finantare!
2016-02-05 17:36
Parohul Catedralei ortodoxe din Cernigov a fost batut
2016-02-05 17:17
GRECIA: Atac asupra Episcopiei de Salonic. Vandalii mascati invadeaza sediul si-i ataca pe lucratori (video)
2016-02-05 16:38
Biserica Sfanta Xenia de Petersburg, din Kiev, a fost profanata
2016-02-05 15:53
Proiect socant al Guvernului Grec: Episcopii vor fi pensionati fortat la varsta de 67 de ani!
2016-02-04 09:40
Incercare de incendiere a Bisericii Sfantul Ierarh Petru Movila
2016-01-21 07:57
Doar in Berlin, in ultimii ani, au fost inchise 17 biserici
2015-12-22 07:38
Grecia: Biserica Sfantul Dimitrie din regiunea Pogoni a fost sparta. Icoane valoroase, furate
2015-12-18 16:40
O alta biserica din Grecia, profanata si vandalizata (video)
2015-12-18 16:25
In scoala, nu ne mai lasa sa spunem nici Craciun, nici Inger si nici sa atarnam vreo stea!
2015-12-16 15:22
INCREDIBIL: insemnele Bisericii Ortodoxe Sarbe in toaleta Parlamentarilor din tara. Lacasuri Ortodoxe demasca MANIPULAREA ATEISTA
2015-12-15 08:55
Grecia: monumentul unui arhimandrit a fost vandalizat
2015-12-15 08:42
Grecia: Catedrala Episcopala din Rethymno a fost vandalizata. Blasfemii la adresa Maicii Domnului...
2015-12-14 09:04
Zeci de biserici din Cuba, sub presiunea demolarii de catre oficialii ateisti comunisti
2015-12-10 05:01
Tyson Fury pierde centura IBF, dar nu doar atat... Vezi ce a omis presa noastra
2015-12-09 15:08
BBC, acuzat: doar 4 ore in acest an, dedicate Nasterii Domnului. Tot nu-ti pasa?
2015-12-09 14:18
Lumea crestina, in stare de soc: noi vederi si propuneri ateiste in Marea Britanie
2015-12-09 07:58
Socant: ce pret risca sa plateasca, mai nou, o Biserica, pentru ca ea sa fie recunoscuta canonica...
2015-12-08 12:50
In post, in Romania: preotii sunt ispititi cu bani de la Guvern, ca sa nu mai construiasca la biserici
2015-12-08 10:45
Un oficial american demisioneaza, fiindca nu suporta cuvantul... Craciun
2015-12-07 13:30
Programe crestine, scoase din grilele televiziunilor de stat
2015-11-27 05:08
Impartasanie furata din biserici, folosita la o expozitie profanatoare ateista (video)
2015-11-27 04:43
Grecia: BISERICA FARA PREOTI. Guvernantii iau decizia ca 2300 de biserici ortodoxe sa nu mai aiba preot
2015-11-17 06:09

Campania continua:

Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prima si singura asociatie a laicatului, care a raspuns pozitiv invitatiei Patriarhiei
2016-02-25 09:34
Au furat bijuteriile aflate langa icoanele din biserica
2016-01-21 10:15
Un episcop avertizeaza asupra cresterii numarului jafurilor si talhariilor impotriva bisericilor ortodoxe
2016-01-21 09:58
Sperietoare de ciori, langa crucile de la intrarea in oras: ofensarea credinciosilor
2016-01-21 08:58
Protest al Sfantului Sinod al Serbiei, impotriva eliminarii bruste a Orei de Religie
2016-01-21 08:15
COMUNICAT: Asociatia Lacasuri Ortodoxe participa la demararea procedurilor de revizuire a Constitutiei Romaniei
2016-01-19 09:00
Lavra Pesterilor din Kiev le solicita credinciosilor sa semneze doua petitii in apararea manastirii
2015-12-14 12:14
Marturisiri despre Hristos, pe care ateistii continua sa le ascunda de ochii copiilor nostri, in scoala
2015-12-14 04:32
Cum explicati INDESIREA ATACURILOR DIN ULTIMA VREME ASUPRA PATRIARHULUI ROMANIEI?
2015-12-10 17:30
Semneaza si tu! PATRIARHULUI TREBUIE SA I SE CONFERE PUTEREA DE AMNISTIERE A DETINUTILOR
2015-12-08 05:27
Dintre dovezile istorice care ti-au fost ascunse in scoala...
2015-12-08 04:11
Cercetatorii si istoricii ne vestesc si ei Nasterea lui Hristos...
2015-12-06 04:40
O persoana calculata si inteligenta isi pastrează avantajele
2015-12-05 11:00
Nasterea Domnului: pana si necrestinii recunosc Nasterea lui Hristos
2015-12-05 07:15
Nasterea Domnului: un adevar mantuitor, de care trebuie sa aiba dreptul sa afle si sa se bucure si copiii tai!
2015-12-04 05:01

Si prin alte marturisiri:

Credinta, sau... civilizatie europeana? Tu alegi!
2016-10-17 12:24
Sa fii necredincios, un nou trend pentru tinerii de azi
2016-09-17 06:48
Pentru a intelege cum merge lumea, pentru A FI!
2016-03-01 07:44
Abuzul ratiunii naste monstri
2016-02-26 08:47
Ateismul a devenit un mit, nu Crestinismul!
2016-02-23 06:44
Dumnezeu a tacut 400 de ani: ASTEPTAREA din Ajunul Craciunului...
2015-12-24 08:42
Colind... in Baragan
2015-12-24 08:39
A crede, inseamna sa crezi ce e de necrezut!
2015-12-22 04:56
Biserica ne chema la indumnezeire, nu la mondializare!
2015-12-22 04:27
Biserica Podeanu a fost impodobita cu noul brad de Craciun
2015-12-19 15:10
COLINDE LIVE: DUMINICA (maine, de la 17:00) ne vezi din nou in poarta casei tale! DESCHIDE, gazda!
2015-12-19 09:25
A fost aprins bradul de Craciun si in Fassuta - Tara Sfanta, langa statuia Sfantului Ilie (video)
2015-12-19 08:35
Pomul de Craciun a fost aprins si in Galileea: noi imagini primite din... Jish (video)
2015-12-19 08:14
Bradul de Craciun din Nazaret a fost aprins (II): imaginile video continua sa ne soseasca...
2015-12-19 07:29
Bradul de Craciun din Betleem a fost aprins (video)
2015-12-19 07:13
Bradul de Craciun din Nazaret, Galileea, a fost aprins de Patriarhul Ierusalimului (video)
2015-12-19 06:48
COLINDE in direct: ASTAZI, venim la poarta casei tale! DESCHIDE! - de la ora 17:00, NOI SUPRIZE LIVE...
2015-12-15 05:23

Alatura-te campaniei!

(adresa de email este necesara, pentru ca mesajul dvs sa fie valabil)

CAPTCHA

Introduceti textul din imaginea alaturata, pentru a sti ca sunteti o persoana reala:

Pune bannerul pe site-ul tau:

Pune acest cod pe site-ul tau si trimite-ne un e-mail cu adresa paginii tale, pe lonews@netcreator.ro, pentru a trimite catre ea, din paginile noastre:

Si-au manifestat interesul fata de campanie, pana la aceasta ora:
 223782  persoane...

Din care, au avut forta morala sa se alature cu propriul nume
(si le multumim):

Cristian Alexandru

Locatie:

Ma opun unor reforme aberante...omul este o fiinta creata de Dumnezeu nu construita in diferite laboratoare!!!
Turturica Constanti-Iulian

Locatie:
rusu Teodor

Locatie:
Stanica Marina

Locatie:
Burger Armand

Locatie:
Guea Costel Tiberius

Locatie:

Ma opun cu indarjire discriminarii si masurilor de modificare a statutului Sfantului Munte Athos. Doamne ajuta.
Anca Bledea

Locatie:
Baciu George

Locatie:
Solcan Gheorghe

Locatie:
Fulea Dan

Locatie:

Realitatea zilelor noastre este trista si dura. Biserica si credinciosii trebuie sa se pregateasca pentru o lupta lunga si grea si la limita chiar pentru o reintrare in catacombe. Din pacate multi sunt orbiti de nevoile zilnice si nu vad pericolul care ne impresoara. Eu nu cred ca democratia de azi ne poate ajuta cu ceva, ba din contra. Eu cred ca democratia altoita cu capitalismul de azi au produs o planta otravitoare care se hraneste cu constiinte. Sa dea Dumnezeu sa gresesc !
Lazar Ionel

Locatie:
Simionescu cristian

Locatie:

discriminarea noastra o simtim in Europa in comparatie cu musulmanii si in Romania in comparație cu tiganii. unde mergi trebuie sa fii atent cum te uiti si cum li te adresezi.
Mat Vasile Radu

Locatie:

Deavoli ataca Biserica Tatalui. Numai rugaciunia ne poate salva si credinta in Dumnezeu. Vor face tot posibilu sa distruga gradina Maici Domlului.Eu cred ca vor rausi Pacat
TURCIN NINA NATALIA

Locatie:

Buna ziua Ateismul este cauza deznadejdii si sinuciderilor in randul tinerilor. Credinta in Dumnezeu este radacina unor oameni puternici. Multumesc!
Ungureanu Valentin-Vasile

Locatie:
Georgescu Nicolae

Locatie:
Costea Adriana Nicoleta

Locatie:
Doru Ionel

Locatie:
Sztodolnik Silvia-Doina

Locatie:

stop discriminării majorității
Popescu Adriana

Locatie:
vasile constantin cristian

Locatie:
Gherghe Vasile

Locatie:
Gherghe Aurelia

Locatie:
Gherghe BIANCA

Locatie:
Gherghe Stefan

Locatie:
Corogeanu Catalin

Locatie:
Corogeanu Maria

Locatie:
PARTEBUNĂ NICOLETA

Locatie:
Ana-Maria Schulz ams_2959@yahoo.de

Locatie:

*"Nu exista tragedie mai mare in Biserica noastra decat ignorarea aproape totala din partea membrilor sai a Sfintelor Scripturi. Ceea ce pentru Sfintii Parinti a constituit o bucurie si un interes fara sfarsit, o sporire duhoniceasca si intelectuala, este pentru atat de multi ortodocsi astazi, un text invechit." - Alexander Schmemann *Fericitul Augustin ne indeamna sa nu vedem in citirea Scripturii o greutate, ea insasi fiind o mangaiere in greutati: "Cititi Scripturile: de aceea a voit Dumnezeu sa fie scrise, ca voi sa fiti mangaiati." La randul sau, Sfantul Atanasie cel Mare ne atrage atentia asupra puterii cuprinse in aceasta carte: "In cuvintele Scripturii se afla Domnul, a carui prezenta demonii nu o pot indura.” * "Citirea Scripturilor este preotia laicilor si ii conduce la sfintenie." - Paul Evdochimov Asa fiind din crestini ortodocsi au ajuns multi atei (altii sectanti),datorita ignorarii Cuvintelor din Sfintele Scripturi, care implica totodata si frecventarea Bisericii din toata inima. SUNT FOARTE CONVINSA CA ORICE NATIUNE FARA CREDINTA ADEVARATA si BISERICA VIE LUCRATOARE IN ADEVARATUL EI SENS AL CUVANTULUI,VA DEVENI O LUME A JUNGLEI SI GROAZEI, A TIRANIEI FARA LIMITE. FEREASCA-NE DUMNEZEU DE VRAJMASII CEI TAINUITI!
Popa Elena

Locatie:
Olteanu Elena

Locatie:
Foltica Alexandra

Locatie:

Nu este normal ca manifestarea credintei si a traditiilor noastre ortodoxe sa fie numite la emisiunile de can-can de la tv "superstitii", "obiceiuri invechite" sau chiar "fanatisme". Numai cineva care nu cunoaste poate sa spuna asta. Nu e normal sa fim fortati sa renuntam la convingerile noastre religioase si la principiile noastre doar pentru nu este la moda sau pentru ca asta vrea o minoritate, care evident nu respecta punctul de vedere al majoritatii. Respectul fata de libertatea celuilalt trebuie sa fie in orice societate moderna si evoluata. Este alegerea noastra sa vrem religie in scoli pentru copiii nostri, sa vrem familii normale formate din barbat si femeie si nu alte surogate,sa nu permitem unor grupari de lesbi/gay sa ne jigneasca si sa terfeleasca familia traditionala. Vrem o viata normala, iar cei care nu inteleg astfel normalitatea, pot sa-si vada de viata lor linistiti, dar fara sa ceara mereu drepturi si libertati. In istoria noastra, credinta a fost aparata in multe situatii cu pretul multor vieti omenesti, pentru ca daca ar fi disparut credinta ortodoxa, ar fi disparut un element de identitate al romanilor. Sa aratam macar putin respect pentru aceasta jertfa a stramosilor si sa nu uitam ca de noi depinde viitorul copiilor nostri.
Sztodolnik Silvia-Doina

Locatie:
NEAGU SIMONA

Locatie:
Popa Elena

Locatie:

Doamne Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu iartane si ne intareste pe noi pacatosii sa putem rabda pana la sfarsit. Amin!
Cata Catalin

Locatie:

Spamception
Cimpoca Lidia

Locatie:
Vicas Viorel Teodor

Locatie:
Cimpoca Lucian

Locatie:
Mutiu Corina Florica

Locatie:
Cimpoca Adeline Nicolett

Locatie:
Vicas Daniel Tudor

Locatie:
Burger Armand

Locatie:
Nicolau Cristian George

Locatie:

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, care pe desfranata si pe talharul i-ai primit, primeste si rugaciunea mea pentru robul tau, duhovnicul meu […numele] ales de Tine sa poarte povara pacatelor mele in fata Ta, asa cum Tu porti povara lumii intregi in fata Tatalui Ceresc. Iarta-i toate greselile lui pentru dragostea si jertfa staruitoare ca sa pun inceput bun de pocainta eu, oaia ratacita. Cerceteaza-l degraba si vezi nevoile lui. Vindeca-l de toata boala si intinaciunea trupeasca si sufleteasca si de slabiciunea firii celei cazute. Izbaveste-l de toti vrajmasii vazuti si nevazuti, de tot raul si ispitele ce i-au venit pentru pacatele mele. Sporeste-i intelepciunea, indelunga rabdare, linistea, pacea si multumirea sufleteasca. inmulteste-i puterea, sporeste-i blandetea si purtarea de grija si implineste toate cele de folos lui. Da-i minte luminata si pricepere sfanta care se pogoara de la Tine, imparatul Luminii. Bine-sporeste in el Doamne si daruieste-l sanatos, indelungat in zile, drept invatand cuvantul adevarului Tau. Amin.
Viorica Gheorghe

Locatie:
Musat Magdalena

Locatie:
Rînea Andrei

Locatie:
Dobrescu Corin

Locatie:
Constantinica Marian

Locatie:
calota floarea

Locatie:

Tot ce facem,lui Hristos ii facem !
Constantinescu Elena

Locatie:

Din ce în ce mai mult românii ortodocși majoritari sunt discriminați în propria țară. În ultimii ani minorități de toate felurile și religiile sunt tot mai agresive. Acesta este motivul pentru care mă alătur campaniei dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat această ocazie.
Tatar Alexandru

Locatie:

Ma alatur campaniei!
Tartău Nicusor

Locatie:
Antonescu Nicolae-Marius

Locatie:
marian iunia

Locatie:

toti suntem egali in fata lui Dumnezeu
rotaru petre romica

Locatie:
Decea Virgil Ginel

Locatie:
rusu rozalia dorina

Locatie:

Hristos a inviat !
rusu toderita

Locatie:

Hristos a inviat !
Daniel Ion

Locatie:

Sa ne rugam Domnului si ne va ajuta cu siguranta si nu ne va lasa.Fiecare rugaciune a noastra este ca un banut de aur in fata Domnului.Daca pe vremea comunistilor era chemarea "Dati un leu pentru Ateneu'azi chemarea sa fie "Dati O mica rugaciune pentru neamul romanesc".Sa avem incredere in Dumnezeu caci El face ca tot raul sa fie spre bine.Doamne ajuta!
Elena Geiger

Locatie:

Mulțumim luptătorilor credincioși ca Dvs.D-le Cătălin, care in spiritul ortodox, dăruit noua de Hristos, lupta impotriva dușmanilor lui Hristos si ai Oastei Sale. Sa mărturisim Adevarul, si urmarea apostolica a lui Hristos numai in Ortodoxie, si sa ne conducem viata numai dupa legile Mântuitorului. Sa ne rugam mereu, căci trăim vremuri f. grele, unde a spune adevarul este o lupta pe viata si pe moarte. Sa fim uniți in rugăciune, speranța in Hristos. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Germania
cirlan florin

Locatie:
elena susan

Locatie:

stop discriminarii si impunerii ateismului ca religie oficiala de stat
Vasile Susan

Locatie:

Material de prima clasă pentru toți cei care se consideră a fi mărtutisitori ai Dumnezeului celui adevărat Iisus Hristos.
Anghelus Oana

Locatie:
FOTESCU GABRIEL

Locatie:
Buzle Marcus

Locatie:
Constantinica Marian

Locatie:
Grama Horia

Locatie:
Cris Cristi

Locatie:

STOP
Popescu Ilie

Locatie:
Durghi Anca

Locatie:
Dumitrescu Ovidiu

Locatie:
Predescu Ioan

Locatie:

Hristos a inviat ! Sunt uimit cum unii oameni pot nega existenta Divinitatii, stinta da ca total improbabila starea de ordine din univers in afra unei ratiuni creatoare. Dar atentie, a crede in Dumnezeu (nu putem crede in EL decat prin Hristos cred eu) nu inseamna doar practicarea unor ritualuri formale ci implinirea prouncii celei mari: IUBESTE-TI APROPELE CA PE TINE INSUTI!
oprean beniamin lucian

Locatie:
Flori P

Locatie:

Alaturi de voi cu toata inima! Hristos a inviat!
fendrihan sergiu

Locatie:

Sustin din tot sufletul
Stănuș Emil-Vasile

Locatie:
Dr Enoiu Milica

Locatie:

Neamul românesc se identifica cu Ortodoxia si nimeni nu-i poate lua acest drept.
GABRIELA TRIFESCU

Locatie:
N M

Locatie:
Onita Viorica

Locatie:
Proinov Daniela

Locatie:

"nici cruce nu poti sa faci cu mina stinga...."
guraliuc vlad

Locatie:
Barbu Paraschiva

Locatie:

DISCRIMINARILE SUNT NOCIVE IN ORICE SITATIE.
Nemes Ioana

Locatie:
Teodorescu Aristita

Locatie:
Herta Daniela

Locatie:
Preot VALCU Vergil

Locatie:

Mi-a plàcut articolul "STOP DISCRIMINARII..." Noi sà dàm inainte cu construirea "Catedralei Màntuirii Neamlui" càci trebuie sà fie mai curànd gata...
daniel ion

Locatie:
Pralea Valeria

Locatie:
Daniel Gabriela

Locatie:

Era cazul sa luam atitudine!!!! Bravo!!!! Dumnezeu sa ne ajute!
Barbu Paraschiva

Locatie: GR

DUMNEZEU ATOTPUTERNIC SI ZIDITOR AL SUFLETELOR NOASRE SA NE INTAREASCA IN DREAPTA CREDINTA PENTRU A CONTINUA SI IMPLINI PORUNCILE SALE.
rosca ioan

Locatie: Sebes, RO
Maria Vicol

Locatie: Iași, RO

Buna ziua, cred ca avem dreptul la Biserici asa cum altii au dreptul la stadioane, desi eu nu ma duc la meciuri, au dreptul la pirtii de schii ,desi eu nu stiu si nu am timp de schiat,de alte lucruri care in principiu costa societatea fara a fi intrebata daca au sau nu nevoie ca o prioritate. Cred insa ca Biserica nu comunica suficient pentru a face cunoscute toate activitatile de binefacere intreprinse de ea ,dind apa la moara ateistilor in a discredita Biserica.
Boloca Elena

Locatie: Slobozia, RO
Gotca Vlad

Locatie: Seattle, US

E timpul sa aparam si sa marturisim Cuvantul lui Dumnezeu!
adrian nitu

Locatie: Rome, IT
vujaica Constanta-Aurelia

Locatie: Calarasi, RO
Conduc Ioana Elena

Locatie:
Dumitru Musteata

Locatie: Ottawa, CA

Exista iubire, exista Dumnezeu, exista iertare si viata vesnica, exista Crezul si exista Biserica care va dainui pana la sfarsitul noptii vietii acestei lumi in asteptarea innoirii de focul curatator al Dragostei. Noi nu ne temem de discriminare, caci discriminati suntem de 2000 de ani si nici de lume nu ne temem, caci nu noi luptam, ci dorim sa invinga prin noi Cel care a zis :Indrazniti, Eu am biruit lumea!
Tretelnitchi iulian

Locatie: Bucharest, RO
Emilia Prelipcean

Locatie:
Serban Daniela

Locatie:
Pr. STAICU CIPRIAN-IOAN

Locatie: RO

Uniți întru Hristos! Și să ne lepădăm de ecumenism, erezia cea mai mare, că din cauza apostaziei noastre avem peste tot astfel de conducători corupți! Sa iubim Adevărul, nu minciuna!
Țițeică Florin

Locatie: RO
Dobrescu Corin

Locatie: RO
FRINTU ELENA

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO

CASATORIE=NASTERE DE PRUNCI SEXE DIFERITE VEZI NUNTA DIN CANA GALILEI
pr.Våsuianu Milicå

Locatie: Stockholm, SE

Pentru cå Biserica a tåcut si a låsat pe toti nenorocitii så conducå lumea in numele unei libertåti recunoscute pentru toatå lumea nu pentru aceastå minoritate care se strecoarå in lumea crestinå si o desbinå.Biserica incå mai are mult spatiu si incå puterea de a råspunede in fata acestor atacuri.Aceasta se intimplå doar numai cind Biserica isi apårå fii ei,mai intii ,,preotii"adevårati luptåtori ai cuvintului prin råspindirea lor in mijlocul credinciosilor.
pr.Våsuianu Milicå

Locatie: Stockholm, SE

Pentru cå Biserica a tåcut si a låsat pe toti nenorocitii så conducå lumea in numele unei libertåti recunoscute pentru toatå lumea nu pentru aceastå minoritate care se strecoarå in lumea crestinå si o desbinå.Biserica incå mai are mult spatiu si incå puterea de a råspunede in fata acestor atacuri.Aceasta se intimplå doar numai cind Biserica isi apårå fii ei,mai intii ,,preotii"adevårati luptåtori ai cuvintului prin råspindirea lor in mijlocul credinciosilor.
POPA MARIA

Locatie:

Un referendum ar rezolva mai usor, nu mass-media.... Rușine să le fie ....
GLIGAN MARIA

Locatie: Baia Mare, RO

Societatea trebuie sa ramana curata, familia trebuie sa fie formata dintre un barbat si o femeie, sa fie mama si tata pt copii, sa ramana nepatata si cu frica de Dumnezeu. Sa ne unim toti si sa sustinem ceea ce-a lasat Dumnezeu, Doamne ajuta!
Veronica Stan

Locatie:
Dondas Veronica

Locatie:
costicov sergiu

Locatie: Mississauga, CA
Tudor Liliana

Locatie: Timişoara, RO
Ivanciu Simona

Locatie: Kortrijk, BE
Stavilaru Mihaela

Locatie:

„ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea
Cucu Daniela

Locatie:
Otilia Olenici

Locatie: RO
ene maria

Locatie:

e trist ce se intampla GRADINA MAICII DOMNULUI SA FIE PANGARITA DE slugile lui antihrist.sa ne rugam sa avem intelepciune ca se apropie prigoana adevaratei credinte ORTODOXIA BISERICII DE RASARIT
Buză Claudiu

Locatie:
Tudose Gheorghe

Locatie: RO
POPA ELENA

Locatie: Bucharest, RO

VIN VREMURI GRELE LA CARE NU VOM PUTEA SA FACEM FATA DECAT UNITI SI CU RUGACIUNE. JOS CAPITALISMUL!
dumitru ichim dumitru

Locatie: Kitchener, CA
anghelescu maria irina

Locatie: RO
SIMON DANIEL

Locatie: Cervera, ES
SIMON D

Locatie: Cervera, ES
Burger Armand

Locatie: RO
corlean marius

Locatie: Bucharest, RO
Hadzi Momir Bakracvevic

Locatie:
Banu Florin

Locatie: Ghent, BE

Jos cu ateismul! Crestinismul Ortodox sa dainuiasca in vecii vecilor! AMIN!
Gandrea Msriis

Locatie: RO
Paunescu Ioana-Roxana

Locatie: Bucharest, RO
Goția Maria-Manuela

Locatie:
Ion Eugen

Locatie: Bucharest, RO
Kraus Gabriela

Locatie: Wertingen, DE

"Eu când discut cu un ateu, e ca şi când aş discuta cu uşa. Între un credincios şi un necredincios nu există nici o legătură. Ăla e mort, sufleteşte mort, iar celălalt e viu şi între un viu şi un mort nu există nici o legătură. Credinciosul creştin e viu" Petre Țuțea 1902 - 1991
Rada Camelia

Locatie: RO
Corina Popa

Locatie: RO
Carlan Cristina

Locatie: Târgovişte, RO
Vitalariu Liviu- Florin

Locatie: RO

Este clar ca EUROPA de west vrea cu orice pret sa distruga ortodoxia , infuriatii pe rusi !!!! scrumul se alege din voi .
vlad catalin

Locatie: Padua, IT

STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
Tudor Mihaela Roxana

Locatie: FR

Sfantul Munte Athos este stalpul ortodoxiei in lumea rasariteana sa-l pastram asa cum a grait Maicuta Domnului!
Onofrei Nicolae

Locatie: Focşani, RO
oprea Dumitru-Bogdan

Locatie: Bucharest, RO

Fericiti veti fi cand va vor ocari pe voi si va vor prigoni mintiind pentru Mine
Vrabiescu Mihai

Locatie: Bucharest, RO
Riscuta Nicolaew

Locatie: RO
Partioc Alexandru

Locatie: Farmington, US

Apreciez activitatea dv.pentru apararea credintei ortodoxe
Nencit Jean Michel

Locatie: FR

Luptam ça Sfântul Muntean sa ramona asa cum este si l am monstenit de la înaintasii nostri.
Nencit Jean Michel

Locatie: FR

Luptam ça Sfântul Muntean sa ramona asa cum este si l am monstenit de la înaintasii nostri.
andrei valentina

Locatie: BE

nu sunt o habotnica, nu sunt deloc atee, sunt o ortodoxa normala dintr-o familie normala,si pledez pt respectarea traditiilor crestine si cer UNIUNII EUROPENE, sa nu-si depaseasca atributiile ! de mult timp aceasta UE a pierdut simtul realitatii si al ridicolului !
Munteanu Andrei

Locatie: Bucharest, RO

Inacceptabil și foarte urât... Să ne unim Contra minorităților
Rucareanu Stefan

Locatie: Champigny-sur-Marne, FR
DOBRE DIDA

Locatie: Brăila, RO

SUNT CRESTIN ORTODOXA SI SUSTIN OTODOXIA!
Dumitrescu Dieter

Locatie: Bucharest, RO
Filip Casandra

Locatie: RO
Vinteler Andrei

Locatie: Oradea, RO
Vinteler Andrei

Locatie: Oradea, RO
ciubotaru elena

Locatie: Piatra Neamţ, RO

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! NU sunt de acord ca femeile să urce în Sfântul Munte Athos (deşi sunt şi eu femeie) să se păstreze această tradişie
Dumitrescu Dieter

Locatie: Bucharest, RO
Gabriela Ricci Germania

Locatie: Dusseldorf, DE
Trandafir Marian

Locatie: NL

STOP DISCRIMINARII si HARTUIRII MAJORITATII! 
Ricci Mario Nicolae

Locatie: Dusseldorf, DE

Asa se intämplä, cänd UNII nu au ce face !
geta stefan

Locatie: AT
Statache Marian

Locatie: Bucharest, RO

Doamne ajuta!
Livitchi Radu Adrian Marchian

Locatie: Timişoara, RO
Lazar Catalin

Locatie: Codlea, RO
Ghionea Aurora

Locatie: Buzău, RO
Draghia Stelea

Locatie: Chitila, RO

Trebuie terminat cu aceasta nenorocita de ,,uniune europeana,, ,care a distrus aproape in totalitate toate statele din europa de est pe care le-a transformat in niste amarate de colonii,state, la care industria usoara,grea ,economia in general a fost pur si simplu distrusa pentru a putea fi inrobite intereselor lor economice murdare... Nu se poate admite ,,desfiintarea Muntelui Athos,, ,stalpul si centrul universului nostru spiritual ,al ortodoxiei ,la nivel mondial,de dragul unor nenorociti de homosexuali si lesbiene,pentru a putea fi pangarit si murdarit de aceste scursuri umane...Asa ceva nu poate fi decat o crima indreptata impotriva ortodoxismului si a credintei noastre milenare,un genocid indreptat impotriva religiei noastre PURE SI SFINTE...PENTRU A STOPA ACTIUNILE ACESTEI NENOROCITE DE UE ,TOATA ORTODOXIA TREBUIE SA PUNA MANA PE ARME SA APARAM SI SA LUPTAM PANA LA UNUL IMPOTRIVA ACESTEI CRIME NELEGIUITE A ACESTEI ORGANIZATII CRIMINALE SATANISTE SI SIONISTE MONDIALE... LA LUPTA POPOARE ORTODOXE ,IN NUMELE SI PENTRU SLAVA VESNICA SI NEPIERITOARE A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS . ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU . AMIN
bratescu emilia

Locatie: Bucharest, RO

Santem gradina Maici Domnului,nimic nu ne poate opri in evolutia spirituala ortodoxa !
Roibu Simion

Locatie: Milan, IT
Roibu Simion

Locatie: Milan, IT
Nicolae comannicolae2004@yahoo.com

Locatie: Constanța, RO

Conducerea UE nu a fost aleasa democratic de toti cetatenii din aceasta Uniune. Practic nu exista, sunt niste insi oarecare. Aceasta uniune a inceput sa fie dictatoriala, este o dictatura a minoritarilor asuppra majoritarilor. Sfantul Munte, este un stat manastiresc. Uniunea Europeana este o organizatie politica. Sufletele apartin lui Dumnezeu nu sceleratilor dela Bruxelles
Nicolae comannicolae2004@yahoo.com

Locatie: Constanța, RO

Conducerea UE nu a fost aleasa democratic de toti cetatenii din aceasta Uniune. Practic nu exista, sunt niste insi oarecare. Aceasta uniune a inceput sa fie dictatoriala, este o dictatura a minoritarilor asuppra majoritarilor. Sfantul Munte, este un stat manastiresc. Uniunea Europeana este o organizatie politica. Sufletele apartin lui Dumnezeu nu sceleratilor dela Bruxelles
MITRIC Olimpia

Locatie:
Negru Gabriela

Locatie: Bucharest, RO
Elisaveta Novac

Locatie: Piteşti, RO

Dragilor din UE, care vă obosiți să ne impuneți ateismul ca religie de stat, mai întâi citiți Biblia cu creionul în mână, căci ateu înseamnă necunoscător al valorilor creștine, al culturii lumii. Citiți cu atenție Invățăturile lui Iisus Hristos pe care ni le-a lăsat prin viu grai, acum mai bine de două mii de ani! Întrați în bucuria Stăpânului, în revelația dumnezeiască!Astfel toți care propovăduiți ateismul veți deveni creștini.
iovanovici ramona mihaela

Locatie: Hagen, DE

Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu si Sfanta Sa Maica sa ne miluiasca si sa ne binecuvinteze in veci! Amin!
iulian rotaru

Locatie:

Doamne ajuta!
iulian rotaru

Locatie: Buzău, RO
iulian rotaru

Locatie: Buzău, RO

Doamne ajuta!
Stir Silivan

Locatie: Bucharest, RO

Sunt român, sunt drept creștin ,sunt cu bun simț și cu toate astea sunt batjocorit și discriminat într-o țară civilizată !!! Nu vreau alte legi ,vreau legea străbunilor mei .
Popescu Iolanda

Locatie: Bucharest, RO
Borosoiu Florin

Locatie: ES
Tănase Georgiana Andreea

Locatie: Bucharest, RO
Tănase Georgiana Andreea

Locatie: Bucharest, RO
Prodan Victoria

Locatie: Modena, IT
Bolocan Dumitru

Locatie: Modena, IT
Muntean Cristian

Locatie: Modena, IT
Muntean Vasile

Locatie: Modena, IT
Muntean Georgiana

Locatie: Modena, IT
Bolocan Elena

Locatie: Modena, IT
Tanasa Pavel Zorel

Locatie: Botoşani, RO
Teodor Mircea Constantin

Locatie: Sunderland, GB

uniti pentru bine si dreptate
Manolache Ion

Locatie: Braşov, RO
Manolache Ion

Locatie: Braşov, RO
Manolache Ion

Locatie: Braşov, RO
AURSULESEI VIOREL

Locatie: Bucharest, RO
aursulesei Mirela-Dana

Locatie: Bucharest, RO
Dragusin Heliana

Locatie: Bucharest, RO
Dragusin Heliana

Locatie: Bucharest, RO
Popa Florentina

Locatie: Strongsville, US
Hrostea Neculai iulian

Locatie: Braşov, RO

Am fost,sunt şi voi fi pentru credința ortodoxă! Doamne ISSUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIEŞTE-NE PE NOI PĂCĂTOŞII!
oltean ștefan ovidiu

Locatie: Lampertheim, DE

Uniunea europeană vrea să fie mai presus de Dumnezeu și asta îi va aduce sfârșitul.
HRISCU AGNES

Locatie: Iași, RO
HRISCU AGNES

Locatie: Iași, RO
Nane Maricel

Locatie: Oberursel, DE

Trebuie sa ne rugam mai mult
Gorgon Elena

Locatie: RO
popa costel

Locatie: Welwyn Garden City, GB
cristea elena

Locatie: Ploieşti, RO

insistenta nu isi are rost .asa e bine
Sinorchian liviu

Locatie: Constanța, RO

Nihil sine Deo !
Zaharia Claudia

Locatie: Târgu Jiu, RO
Zaharia Claudia

Locatie: Târgu Jiu, RO
Grigore-Catalin Savin

Locatie: London, GB
Ilie Ion Madalin

Locatie: Chişinău, MD

Doamne ajuta.
Manolache Cornel

Locatie: Focşani, RO

Doamne ajuta-ne,Maica Domnului miluieste-ne pe noi mult pacatosii :(
pirvu victor catalin

Locatie: Pozzuoli, IT
Loiso Gheorghita

Locatie: Iași, RO
ochean netcula

Locatie: RO
Bibac Marius Eduard

Locatie: RO

Ce sa mai comentezi.? No comments.
Mircea Popa

Locatie: Bucharest, RO
Monah Teodot

Locatie: RO

Cea mai mare tampenie posibila in Romania : 16.307.004 de ortodocsi sa fie condusi de o ceata de maxim 1000 de slugi ale antihristului.
pascale viorel

Locatie: Bucharest, RO
Blana Mihaela

Locatie: Constanța, RO

Ceea ce se intimpla in ultimul timp este sub orice critica! Nu numai ca isi pierd bunul simt, dar ii obliga si pe ceilalti sa accepte orice in numele "dragostei" prost intelese! Daca nu au frica de Dumnezeu, nu au nici rusine! Rugati-va sa ne apere Dumnezeu!
Roman Leonica

Locatie: Galați, RO
filimonescu ion

Locatie: Bucharest, RO

O sa-i bata Dumnezeu pana-i ia dracu, cum s-a intamplat intotdeauna.
Sigartau Oana

Locatie: CZ
zebi popescu

Locatie: Tecuci, RO
SCUTAREANU Calin

Locatie: Bacău, RO
Maria Vasile Claudiu

Locatie: RO
Maria Daniela

Locatie: RO
mariana gabuja

Locatie: RO

socot ca ortodoxia si in special statutul muntelui atos sa nu fie schimbat. UE SA LESE ORTODOXIA IN PACE SA NU NE IMPUNA EI PE GIT SATANIZMUL LOR
dron vasile

Locatie: Iași, RO
barzu eugen

Locatie: Timişoara, RO
Tabarcia Constantin

Locatie: Bucharest, RO
Ghita Vlad Adrian

Locatie: Bucharest, RO

Bucurie si libertate!
Purdea Tudor Laurentiu

Locatie: Bucharest, RO
Oros Adela

Locatie: Galați, RO
Stoica Dan

Locatie: RO

Mai incet cu ateismul! Lasati religia ortodoxa in pace si plecati din tarile ocupate (stiti voi cine sunt aceia UE, SUA, NATO, FMI, etc) in care aceasta religie este majoritara!
tomniuc carmen

Locatie: RO
vinersariu virgil-constantin

Locatie: RO

Sunt impotriva UE si a distrugeri ORTODOXISMULUI de o mina de pagini ,satanisti si evrei .
Un Român Ortodox

Locatie: Oradea, RO

România a fost, și va rămâne, întotdeauna un pământ creștin, și nu voi lăsa pe nimeni să ne șteargă cultura și tradițiile care stau la baza poporului român. În România stăpân este poporul român și nimeni nu are dreptul să ne impună ceva, mai ales imoralii din Occident. Păcat că sunt și mulți români adepți acestei secte ateiste, și renunță prea ușor la cultura lor, dar sunt ajutați și de media și această "democrație" în care am ajuns o colonie a Americii și sclavii Occidentului. Sper că lucrurile vor deveni normale din nou. Doamne ajută!
Mihoc Ion ION

Locatie: Arad, RO

Nu vom ceda niciodata in fata celui rau care nu respecta legea LUI HRISTOS care a patimit pentru noi .
Duduman Dumitru

Locatie: Vaslui, RO

Cu Dumnezeu inainte la lupta fratilor
Duduman Daniela

Locatie: Vaslui, RO

Doamne ajuta !
CALINESCU CAIUS VIOREL CEZAR

Locatie: RO
Merei Cristina

Locatie: RO
adina onitiu

Locatie: London, GB
cristina sorin

Locatie: RO
POPESCU DANUT

Locatie: RO

I have only one GOD not so many like EU !
Marinescu Antoaneta

Locatie: RO

Uniunea Europeană se dovedește a fi cu totul altceva decât am sperat noi.Începe să fie ca o plagă ce se înfiltrează și distruge tot ce este sănătos în țesuturile din jur! MARE DEZAMAGIRE !!!
mihaila tiberiu

Locatie: RO

felicitari pentru initiativa,slava Domnului.
dumitru danila

Locatie: RO
Gabriel danila

Locatie: RO
daniel marlette

Locatie: RO
silvia c

Locatie: RO
irinel c

Locatie: RO
alexandra c

Locatie: RO
Gheorghe c

Locatie: RO
angheluta paul

Locatie: Bucharest, RO
corina marlette

Locatie: RO
ioana cringusi

Locatie: RO

Maica Domnului sa ne ajute!
Vaduva Nicolaie

Locatie: Bucharest, RO

Pilonii continuitatii Romanie sunt in mare pericol. Armata este aproape distrusa, iar atentia se indreapta acum spre biserica ortodoxa.
Picoș - Făgădaru Ioana - Alexandra

Locatie: Bucharest, RO
barz Liviu adrian

Locatie: RO

Stop discriminării!
Pisica Victoria

Locatie: Bucharest, RO
Pisica Gabriela

Locatie: Bucharest, RO
Grigorov Grigorov

Locatie: Sofia, BG
Aron Alina

Locatie: RO
Isopescu Ana

Locatie: Târgovişte, RO

Doamne ajuta sa se vindece mintile bolnave care vor sa ne ia si ultima spernta !
PASCU ION IULIAN

Locatie: RO

Religia ortodoxa si Muntele Athos sunt doua lucruri sfinte pentru crestinii ortodocsi !!! UE sa-si rezolve mai intai problemele lor mari si apoi sa ia decizii pentru altii !!!
CIUP GETA

Locatie: RO

Doamne ajuta!
stoica maria mirela

Locatie: Bucharest, RO
vitcu dan

Locatie: Iași, RO
ION VASILE

Locatie: Milan, IT

Vrem libertatea ortodoxiei si neamesteculul ìn treburile ei ...!
Petru Anitei

Locatie: Piatra Neamţ, RO

Sfantul Munte este grădina Maicii Domnului! Ei sa si vada de magariile lor si sa lase Sfantul Munte în pace si linişte.
uta claudia

Locatie: Piteşti, RO

Bunul DUMNEZEU fie cu noi ,sa trecem peste toata prigoana asta si care va vini tot mai tare din toate partile,sa fim tari si sa credem ca Bunul Dumnezeu nu ne va parasi daca il chemam . SLAVA LUI DUMNEZEU si cu mila lui DUMNEZEU sa ne ajute
listaru bradut

Locatie: Bucharest, RO
Vasilescu Dan-Adrian

Locatie: Bucharest, RO
Vasile Zaharov

Locatie: Altrincham, GB

Nu ateismului nu necredintei !
Sarbanescu Cosmina-Maria

Locatie: Suceava, RO
Mititiuc Natalia

Locatie: London, GB
Medar Andreea

Locatie: Târgu Jiu, RO
ORDEAN MONICA

Locatie: Sibiu, RO
TEOANU VALICA

Locatie: Botoşani, RO

SANT DE ACORD SA NE OPUNEM VICLENIEI SI RAUTATII CELOR CE SE VOR STAPANI FARA DE LEGEA LUI DUMNEZEU !
Corostisnchi Vadim

Locatie: Chişinău, MD

Doamne ajuta!
Paunescu Elena

Locatie: Ploieşti, RO
ANA VIORICA

Locatie: Bucharest, RO

DOAMNE AJUTA !
Maftei Cosmin

Locatie: Gurghiu, RO
Voicu Petrica

Locatie: Bucharest, RO
Vasile Paul-Emilian

Locatie: Cluj-Napoca, RO

Doamne ajuta!
badea alice

Locatie: Târgovişte, RO

Nu mai avem nimic...Doar credinta ne-a ramas
Fiter Niculae

Locatie: Bucharest, RO

Stop ateismului militant la nivel social de stat !
Mihai Popa

Locatie: RO

Sunt pentru pastrarea actualului statut conservator si spiritual al Zonei Muntelui Athos.
Gatza Cristianho

Locatie: Bucharest, RO
Nitu Marian Dorin

Locatie:

U.E.să înțeleagă că nu ne poate obliga să ne lepădăm de credința noastră ortodoxă, dacă ei doresc să fie atei,vânduți lui satan e treaba l-or!
Nitu Marian Dorin

Locatie:

U.E.să înțeleagă că nu ne poate obliga să ne lepădăm de credința noastră ortodoxă, dacă ei doresc să fie atei,vânduți lui satan e treaba l-or!
Bogdan Mihai Sergiu

Locatie: Târgovişte, RO
Melnic Galina

Locatie: Chişinău, MD
Toni Cristi Girbea

Locatie: Ammanford, GB

Sunt impotriva oricărei forme de schimbare a orânduirii si statului Mt Athos cât si a Ortodoxiei in general
Toni Cristi Gîrbea

Locatie: Ammanford, GB
Ilie Ana-Maria

Locatie: Bucharest, RO

Stop discriminarii si hartuirii majoritatii! Statutul Muntelui Athos este unul sacru ca nu trebuie reglementat de legislatia UE!
Cotos Andrei

Locatie: RO

România este pământ ortodox unde locuiește un popor ortodox și se închină după rânduiala lăsată de Bunul Dumnezeu. Aici voievozii au luptat peste 500 de ani ca noi azi să-l avem pe Dumnezeu liber.
Marinescu Luminita

Locatie: RO
Marinescu Luminita

Locatie: RO
Radu Maria

Locatie: Craiova, RO
Iacob Marian

Locatie: RO
Cârligeanu Andrei

Locatie: Fagaras, RO
Raiciu Mihai

Locatie:

Acasa la noi, pe pamant romanesc avem deplina posesie,decizie si suveranitate. Nimeni nu are dreptul sa ne faca legi si reguli,si pe care sa ni le impuna in pofida Credintei,familiei ortodoxe, obiceiurilor , traditiilor si menirii lasate poporului nostru de Bunul Dumnezeu( este o menire spirituala, culturala pe care Eminescu a detaliat-o mult mai bine decat as face-o eu). Cu exceptia tradatorilor de neam,de tara si de credinta pe care doar Cel de sus ii stie si sunt in iconomia sa.Cat despre legile antiromanesti, - Legea 217 / 2015 si a defaimarii- fiindca romanismul si Ortodoxia sunt tinta, cel afectat are datoria marturisii in HRISTOS si neamul sau, care il va avea si va avea grija de el. Doamne ajuta !
Udisteanu Daniel

Locatie: Bucharest, RO
Vasilescu Gabriela

Locatie: Piatra Neamţ, RO

Sa ne intareasca Domnul in credinta,sa ne ajute sa rabdam pana la sfarsit!
Horga Gheorghe Victor

Locatie: DE
Onu Constantin

Locatie: RO

Am fost și vom rămâne cu Hristos născut și Fecioara Maria Nascotoarea de Dumnezeu , care a murit pe Cruce pentru mântuirea sufletelor noastre și al cărui Cuvânt Sfânt este tezaurizat în învățătură sfinților părinți , dintre care cei din Sfântul Munte Athos sunt exemplu viu al zilelor noastre!
Toma Ion ion

Locatie: RO
maria Onea

Locatie: RO
Plesa Cristian

Locatie: RO

Ai grijă Doamne de poporul creștin ortodox roman!
ioan ioan

Locatie: RO
turcanu monica monica

Locatie: Bucharest, RO

stop atacurilor la adresa religiei ortodoxe, stop abuzurilor impotriva crestinismului !Sa luam atitudine, a sosit vremea pentru marturisirea de credinta...
PALIMARIU GHEORGHE-SILVESTRU

Locatie: Timişoara, RO
Fausta Dimulescu

Locatie: Bucharest, RO
Zamora Gabriela

Locatie: Bucharest, RO

Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam in fata unor astfel de atacuri la adresa ortodoxiei.
popa maria

Locatie: Braşov, RO

Vor sa traga cu tunurile in biserica ortodoxa !
Vladescu Luminita

Locatie: RO

Sfârșitul sta la porți. A venit vremea mărturisirii! Dumnezeu să ne dea puterea să avem curajul să luptăm pentru credință.
Pasca Cristian Gabriel

Locatie: RO

Sa ne ajute DUMNEZEU sa trecem peste toata prigoana asta si sminteala care vine tot mai tare din toate partile,fiti tari in credinta sai dam SLAVA LUI DUMNEZEU si daca trebuie cu mila lui DUMNEZEU sa marturisim sa fim oameni
Cosma Nicoleta

Locatie: Cluj-Napoca, RO
onicel vasile

Locatie: Bucharest, RO

Suntem popor ortodox de 2000 de ani si asa vrem sa ramanem .
Cujba Bogdan Stefan

Locatie: Târgu Jiu, RO
maria dima

Locatie: Braşov, RO
Vasile Cătălin

Locatie: RO

Ajunge!
cuc pascu florian

Locatie: AT

ODATĂ CU PREGĂTITILE DE RĂZBOI ÎMPOTRIVA RUSIEI, NATO ŞI OCCIDENTU AU DECLANŞAT ŞI O FURIBUNDĂ CAMPANIE DE PROPAGANDĂ ANTI-ORDODOXĂ! FRAŢILOR, TREBUIE SĂ NE APĂRĂM CREDINŢA ŞTRĂMOŞEASCĂ! DUMNEZEU ŞI ISUS SUNT ALĂTURI DE NOI!!
Manolache Mihail

Locatie: Bucharest, RO
Mester Ana

Locatie: Bucharest, RO
Neacsu Daniel

Locatie: Constanța, RO

Nu vreau legalizarea căsătoriilor între homosexuali ,familia este alcătuită dint-un bărbat și o femeie așa cum a lăsat DUMNEZEU lăsați muntele ATHOS așa cum este ,nu avem nevoie de libertățile și drepturile ;ce"
TINCA NICOLAE

Locatie: Seriate, IT

DUMNEZEU SA LE DEA INTELEPCIUNE MAI MARILOR,PENTRU A FACE VOIA LUI,SI A LASA SA SE PREDEA RELIGIA ORTODOXA IN SCOLI,GRADINITE,LICEE SI FACULTATI ! AMIN !
Grosu Nicoleta

Locatie: Rome, IT

Stop hartuirii!!
Vasilica Teleoaca

Locatie: ES

Credinta este mai presus de toate,Dumnezeu iubeste saracia dar nu si mizeria,sa ne rugam la Maica Domnului sa ne apere cu Sfintul Ei Acoperamint,Doamne ajuta tuturor!
Cosmin Andrei

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO

Sa ne rugam bunului Dumnezeu să lumineze mintile bolnave.
carmen carmenbazilescu@yahoo.com

Locatie: Bucharest, RO
Dumitrascu Iulia

Locatie: RO

Romania
ciocoiu elena

Locatie: RO

Poate reusim sa pastram vechile traditii,mult mai bune decat mizeria de azi.
baila constantin constantin

Locatie: RO

sunt de acord cu stoparea discriminarii majoritatii
RADU TUDOREL

Locatie: RO

DOAMNE ,ATOTPUTERNICULE, OCROTESTE-I PE ROMANI !
Gradinaru Vasile

Locatie:
Iuliana Guran

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Badulescu Aurelian

Locatie: Bucharest, RO
Mihai Daniel

Locatie: RO
Vornicelu Florentin

Locatie: Bacău, RO
Arcalean Calin

Locatie: DE
Trușcă Felix

Locatie: Craiova, RO
Ivan Elena

Locatie:

Pe baricade! Este doar inceputul.
Dietmar Metter

Locatie: Ploieşti, RO
Calin Ioan

Locatie: Bucharest, RO

Stop discriminării majoritatii
Traistaru Cosmin

Locatie: Satu Mare, RO
Diana Ionescu

Locatie: Toronto, CA

Incredibil ce se intimpla in Uniunea Comunista Europeana!
Iftinchi Cristian

Locatie: Tulcea, RO

Cum am reusit sa-i alegem? Cica ne reprezinta...
Iftinchi Cristian

Locatie:

Cum am reusit sa-i alegem? Cica ne reprezinta...
Savu Doru

Locatie: Piteşti, RO
alexandru state

Locatie: Moldova Noua, RO

perfect adevarat
Peia Elena Cosmina

Locatie: Timişoara, RO

Vrem sa fim liberi.
Mardare Razvan

Locatie: RO
mitroi gabriel

Locatie: Bucharest, RO
Dascalu Carmen Nicoleta

Locatie: Bucharest, RO
Antonescu Nicolae-Marius

Locatie: Bucharest, RO
harsa aurel

Locatie: Turda, RO
Comanescu Nicu

Locatie: Wurzburg, DE
STAN Cătălin ionut

Locatie:

Afara cu sodoma si gomora din tara ,afară cu bîrfele de ong-uri a lui Soros,afară cu masonii din tara,afară cu jidanii.
STAN Cătălin ionut

Locatie: Bucharest, RO

Afara cu sodoma si gomora din tara ,afară cu bîrfele de ong-uri a lui Soros,afară cu masonii din tara,afară cu jidanii.
Cristian Nicanor Babula

Locatie: Ascoli Piceno, IT

Doamne ajuta!
RUSU EUGENIA

Locatie: Galați, RO

ROMANIA ESTE O TARA CRESTIN ORTODOXA UNDE FAMILIA SI BISERICA TREBUIESC RESPECTATE !
RUSU TRODOR DOREL

Locatie: Galați, RO

DORESC O ROMANIE MORALA !
Niculescu Mihail Emanuel

Locatie: Tulcea, RO
Niculescu Mihail

Locatie: Tulcea, RO
Sucaciu Adrian

Locatie: Fagaras, RO

Lumea a descoperit ca profetia di Apocalipsa se implineste in zilele noastre. Anticristul e tot mai vizibil si e clar ca intinxe parghi pentru a destabiliza Crestinismul. Sa ne rugam Lui Dumnezeu ca sa nu poata biruii raul. Dumnezeu cu noi!
GRECU CRISTIAN

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Nicodim Alexandru

Locatie: Bucharest, RO
bostiog vasile

Locatie: Tecuci, RO
mazilescu grigore

Locatie: RO
Sutu Mihail

Locatie: Bucharest, RO

-
Pr. Remus Bleahu

Locatie: Youngstown, US

Intr-o societate secularizata acesta este doar inceputul. Nu trebuie sa ne oprim ai expune si a lupota impotriva lor. Domnul Hristos is Maica lui Sfanta sa fie de parte noastra sa ne ocroteasca si sa ne ajute.
olaru iliodor

Locatie: Satu Mare, RO
Stefan Liana-Dorothea

Locatie: Constanța, RO

Fireste ca nu pot fi de acord cu tendintele extrem de vizibile ale unor formatori de opinie si lideri informali mediatizati favorabil de multe canale audio-video, de a arunca oprobiu asupra crestinilor, cu aroganta si agresivitate, discriminand o majoritate a cetatenilor. Nu sunt de acord sa fim impinsi in catacombe pe motiv ca ,, deranjam ” pe cei ne-crestini.
Chirtu Dan Simion

Locatie: CA

Iubitii lui Dumnezeu, Biserica este divino-umana cu Dogma si Traditia ei si trebuie sa functioneze dupa Statutul propriu. Biserica respecta Legislatia Statului, dar nu se subordoneaza acestuia. Atunci cand Legislatia Statului este in conflict cu Dogma si Traditia Bisericii acestea din urma primeaza (adica, cele ale Bisericii). Pensionarea clerului este o problema interna a Bisericii si trebuia negociata astfel incat sa se evite ca Statul sa o reglementeze. Daca se pretinde, ca exagerare si minciuna, ca este o problema ce pune in pericol populatia si securitatea Statului trebuie ferm aratat rolul si aportul Bisericii la binele si viitorul acostora. Ca nu se va accepta este ceva ce ne putem astepta, dar nu trebuie sa cedam. Daca Statul plateste direct clerul, atunci este, poate mai bine, ca Biserica sa primeasca fondul de la Stat si distribuirea lui sa fie o problema si decizie interna. Poate sa devina un risc, deoarece ar aparea ca ceva global si reducerea lui sa se faca cu mai putine justificari. Nu ramane decat ca sa se stabileasca bazele bugetare si evitarea pericolul amestecului din partea Statului in treburile interne ale Bisericii. Acceptarea ca Ierarhii sa fie scosi la 67 de ani poate sa aiba legatura si cu inlocuirea cu alti care ar fi mai flexibili, sau favorabili "liberalizarii" Bisericii. Sunt multe de spus si analizat. Ne apropiem de ziua in care Biserica va trebui sa refuze categoric amestecul "noi religii", a celei de Rebeliune impotriva lui Dumnezeu si sa acceptam consecintele si persecutia spre a nu aluneca spre compromisuri, apparent, "temporare si mici", dar care vizeaza, in fapt, pe urmatoarele mai mari. Toate acestea sunt diabolic si subtil inventate si planificate pentru a compromite si inlatura Biserica lui Dumnezeu din viata oamenilor. Rebeliunea impotriva lui Dumnezeu a trecut intr-o nou faza a luptei pe fata impotriva Bisericii Crestine, cu obietivul final de a compromite si distruge Ortodoxia, Credinta Cea Dreapta. Caderea Ortodoxiei este obiectivul cel mai important al acestei rebeliuni, nu a putut fi obtinut prin comunism, dar se incearca, acum prin decadenta. Diavolul daca nu a putut sa cucereasca atunci va distruge. Este invidia si rautatea Celui Rau impotriva omului, ca acesta sa nu ajunga la Dumnezeu, ci in iad. Cel Rau spera, in van, ca va putea sa isi justifice pacatul, la care, de alfel, nu vrea sa renunte, si pentru care sa aibe justificarea invinuindu-l pe Dumnezeu ca toti suntem pacatosi. Cel rau nu va putea sa-I ascunda lui Dumnezeu ceea ce i-a facut, ii face si planifica sa-i faca omului. Tragedia noastra este ca noi ii facem jocul celui rau, impotriva noastra. Inca credem in minciuna lui. Nadejdea si scaparea noastra este ca Omul, Domnul Nostru Iisus Hristos a ajuns la Dumnezeu Tatal si nimic si nimeni nu va putea opri voia si Iconomia lui Dumnezeu. Trebuie sa rezistam pana la sfarsit, si in lupta noastra nu suntem singur, Domnul este cu noi. Cine va rezista pana la sfarsit se va mantui. Sa ne rugam lui Dumnezeu si sa-I cerem iertare. Doamne ajuta necredintei si neputintei noastre. Al dumneavoastra intru Domnul Iisus Hristos!
Pr.VÅSUIANU MILICÅ

Locatie: Stockholm, SE

Thu Sep 4, 2008 6:47 am Pr.Milica Vasuianu pr_vasuianu@hotmail.com Quote Sinteti niste nenorociti,pe care pamintul spurcat de voi va mai lasa sa traiti printre cei 18milioane de credinciosi.Vedeti ce v-a adus libertatea oameni si copii,care traiesc ca sobolani si alaturi de ei prin canale,voi ar trebui sa stati acolo nenorocitilor.Eu traiesc in Suedia,tara democratica si care are peste 200 de ani de libertatea neatinsa de razboaie s-au alte conflicte,timp in care omului i s-a dat viziunea asupra comunitatilor si societatii lor mult mai larga decit libertatea ce-a cunoscut-o tara noastra, decit voi dihori si cirtite ce traiti dupa miros si instinct lipsiti de ratiune,veniti cu astfel de cereri!Sinteti asa dupa cum v-am spus niste nenorociti pe care pamintul va mai iarta pentru cei ce se roaga lui Dumnezeu si cer in rugaciunea lor iertarea voastra.Copii de aici vad dau cea mai mare cinste religei lor din scoala si nimeni nu a avut curajul sa vina cu astfel de cereri.Meritati sa se intoarca timpurile si se se arunce cu bolovani in voi dupa cum erau terminati cei din trecut. Sursa: http://groups.yahoo....a/message/13699 Eu,am prevåzut acest lucru incå din 2008,cåutati si vedeti ce au scris nenorociti despre mine ,,cå am propus linsarea lor" nu am fåcut acest lucru dar ei au spus aceasta despre mine si au tradus in toate limbile.Ar trbui Sf. Bisericå så ia måsuri aspre impotriva guvernantilor,findcå puterea Biserici in a se exprima este incå valabilå,fiecare preot så constientizeze cå unirea tuturor poate råsturna chiar si parlamentul,nu fiti fricosi in fata acestor nenorociti,cåci mai råu va fi atunci cind vor scåpa ne vor prigoni pe noi,cei ce am lupat pentru apårarea credintei indentitåti nationale.
Stanculescu Elena

Locatie: Bucharest, RO

Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa mentinem viu si sa facem sa dainuie tot ceea ce a dat seva, identitate si continuitate poporului nostru, indiferent de vremuri!
Burlacioiu Ciprian

Locatie: Garching bei Munchen, DE
Berbece Anişoara

Locatie: RO

În numele "corectitudinii politice", îşi permit să limiteze şi chiar să desfiinţeze drepturile şi libertăţile majorităţii normale, care se ghidează în viaţă după poruncile lui Dumnezeu. Ce fel de familie pot forma doi oameni de acelaşi sex? Pot ei naşte copii? Pot ei da o educaţie sănătoasă unor copii? Nu, nicidecum! Politicienii marxişti contemporani vor să alunge Biserica din societate, o persecută din nou în diverse moduri. Uită că, în vremurile de persecuţii împotriva creştinilor, sângele mucenicilor devenea sămânţă pentru creşterea Bisericii lui Hristos! Ei uită cu cine luptă: cu Hristos, Dumnezeul nostru! Prigonesc pe păstori, crezând că turma se va risipi. Să nu ne lăsăm, să ne adunăm în jurul păstorilor, pentru a ne apăra credinţa, pentru a întări credinţa celor mai slabi. Unirea face puterea şi rugăciunea face minuni!
iulia Vizitiu

Locatie: UA

Va multumim pentru postari si pentru lupta pe care o desfasurati impotriva ecumenismului, si impotriva distrugerii valorilor crestin-ortodoxe.!in Romania, cu parere mare de rau aceste caderi si mari abateri dogmatice sunt trecute sub semnul tacerii.Si mai regretabil , ca si pana colegii teologi au o atitudine cu totul pasiva si chiar pozitiva in aceasta miscare ecumenica... care se pare ca este ca la ea acasa in facultatile de teologie din Romania
Iulia Vizitiv

Locatie: UA
Andreea Elena

Locatie: Altamura, IT
Duta Aurora

Locatie: RO
iuga sofia

Locatie: RO

Domnul sa ne ajute.Sa nu uitam ca ateii si masonii propun ,dar DUMNEZEU ESTE CEL CARE DISPUNE.Sa ne rugam deci LUI .
TITA SILVIU

Locatie: Bucharest, RO

Bine venita si curajoasa aceasta actiune in aceste vremuri pagane cand crestinii sunt persecutati si hartuiti pe toate planurile: vizual, televizual, auditiv, comportamental, etc. Dar, cred ca trebuie facut mult mai mult caci aceste randuri raman in mediul virtual fara sa intereseze pe cei cu "hamurile", dupa principiul d-lui Iliescu" lasa-i sa fiarba in suc propriu".
Dumitrascu Viorica

Locatie: RO

Sustin credinta ortodoxa.Nu vreau sa mi se impuna alte idei si agresivitatea deviatiilor de tot felul.Nu vreau sa mai aud de parade gay, halloween etc.Care au alte porniri sa nu le afiseze in public.
Milcu Florina

Locatie: Manta, RO
Dumitru Musteata

Locatie: Orleans, CA

De fapt anii sangerosi prin care a trecut Romania sunt o dovada clara ca ateismul nu are ce cauta in invatamant, nu are ce oferi, este o ideologie care a dat nastere la cele mai monstruoase crime la nivel planetar. Oameni, treziti-va!
Bondoc Elena-Alina

Locatie: RO
chima vasile marian

Locatie: Rosiile, RO
Neacsu ioan

Locatie: RO

Susţinere , unire, solidaritatea cu valorile educației în .prin şi pentru familie.
Dan Monica

Locatie: Sibiu, RO

Ma alatur cu drag acelora care pastreaza si lupta pentru valorile Imparatiei lui Dumnezeu!
D amico Magdalena

Locatie: Turin, IT
Liță Mihaela Elena

Locatie: San Ildefonso, ES
ilcu mihai

Locatie: Montreal, CA

Doamne ajuta la implinirea si redarea educatiei religioase
Andronie Bogdan-Cezar

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Andronie Elena-Roxana

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Dicui Maria

Locatie: Bucharest, RO

Doamne ajuta!
Marian Mihail

Locatie: Calarasi, RO

Cu noi este Dumnezeu!
Mosneagu Cristian

Locatie: Bucharest, RO

Pamantul Romanesc este pamantul crestinilor! Orice alte culte au aparut ulterior din interese politice si mai recent din motive economice..
Stroescu Laura

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Găitănaru Adrian

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Găitănaru Georgeta

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Parauseanu Catalin

Locatie: Bucharest, RO
zaharia cristian

Locatie: Timişoara, RO
Epure Iuliana

Locatie: RO
Amza ANA

Locatie: Piteşti, RO
Georgescu Nadia-Madalina

Locatie: NO
Marinescu Elena

Locatie: Bucharest, RO
Ionescu Daniela

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
STANCIU DUMITRU

Locatie: Bucharest, RO
Miclăuș Lucian

Locatie: NO
Popescu Maria

Locatie: RO

Dialogul dintre știință și teologie s-a întâmplat chiar în mintea și inima mea:sunt fizician și am absolvit Master în Teologie.Rezultatul este că am scris o carte(am simțit nevoia să o scriu), ca mesaj în primul rând pentru cei care nu cred, cei care sunt indeciși, căldicei. Cartea se numește „Sete de Lumină”,Editura Bibliotheca,Târgoviște,2015,Colectia Teologie și Studii Religioase.Vă ofer această carte(pentru Lăcașuri Ortodoxe) ca un suport, ca un mesaj pentru credința noastră în Iisus Hristos! Cu respect, Maria Popescu P.S.Dacă doriți,detalii despre carte ,in nr.4 al revistei Lumină Lină, din New York, prof. univ.Theodor Damian a scris o cronica, poate fi găsită și on-line.
Robu Aurel

Locatie:

„Indrazniti - zice Mantuitorul Iisus Hristos - Eu am biruit lumea”!
Moisei George

Locatie: Tecuci, RO

Stop hartuirii majoritatii crestin ortodoxe in Romania.
Anghel Andreea

Locatie: Buzău, RO
Sandulescu Mihai Cosmin

Locatie: RO
Simerea Gheorghe

Locatie: Suceava, RO
Catalin Acatrinei

Locatie: Milan, IT
Boldor Gheorghe-Laurian

Locatie: RO
surugiu eugenia-luminita

Locatie: Bucharest, RO

sunt-de-acord
Episcop Maksim

Locatie: Chişinău, MD

Crestinii din Moldova RM sunt impotriva tuturor eresurilor inclusiv si casatoria de acelasi sex,<Dumnezeu a zis barbat si femee nu de acelasi sex>,ce Dumnezeu a impreunat omul sa nu disparta.
PREDA MANUELA

Locatie: Bucharest, RO

Maica Domnului sa ne acopere cu cinstitul ei acoperamant si sa ne dea bucurie vesnica dar si pe acest pamant. Amin!
Constantina Marinescu

Locatie: Bucharest, RO

Nu concubinajului
Constantina Marinescu

Locatie: Bucharest, RO

Nu concubinajului
ALEXANDRESCU MANUELA

Locatie: Bucharest, RO

Ateismul este un handicap al sufletului. Intrebarea Domnului Iisus Hristos: "Fiul Omului, cand va veni, va gasi, oare, credinta pe pamant?" (Luca 18, 8) pare să fie din ce în ce mai apasatoare. Dar tot EL ne-a spus ca Biserica Lui nu va fi biruita de diavol, ceea ce inseamna ca pana la sfarsitul lumii vor exista crestini, preoti si ierarhi care vor pastra nestinsa candela dreptei credinte! Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Baciu Victor

Locatie: RO

Intr-adevar stiinta trebuie sa isi da mana cu religia pentru a putea avea punctul de plecare pe care il cauta
Vasuianu Milicå

Locatie: Stockholm, SE

Sintem alåturi si incurajåm pe toti fratii preoti så semneze liste in parohiile lor,impotriva homosexsualilor,pedofililor,lesbienilor si a celor care vor så distrugå moral unei societå,a familiei si a indentitåtii noastre ca fiind ortodoxi nu protestanti si venetici ai europei centrale sau occidentale.
Maria Purice

Locatie: IT
Turcescu Mirela

Locatie:

Cu Dumnezeu înainte.
Fulga Neculai

Locatie: RO

Nu sunt de acord cu cei anormali!
Baciu Rodica

Locatie: RO

Nu stiu daca aceste demersuri sunt productive. Cred ca pe cei din jurul nostrum ii putem misca doar cu rugaciunea, cu dragostea si cu exemplul vietii noastre. Daca am fi toti crestinii doar lumina atunci nu s-ar face intuneric in jurul nostru. Oricum ma bucur sa stiu ca suntem multi care impartasim aceleasi ganduri si idealuri.
CONSTANDA bogdan-catalin

Locatie: Bucharest, RO

DA
emanoil vlad

Locatie: Oakley, US
neacsu mircea

Locatie: RO

sustin cu tarie acesta campanie
vasile maria andreea

Locatie: Bucharest, RO
vasile constantin cristian

Locatie: Bucharest, RO


Locatie: Bucharest, RO
Pop Mihnea

Locatie: Lyon, FR

Dumnezeu sa va sprijine in lucrarea folositoare pe care o desfășurați ! P Mihnea
Petecuta Gina

Locatie: Oradea, RO

a8scr
Turturica Adina

Locatie: Bucharest, RO
Chinez Ramona

Locatie: Timişoara, RO
Dumitru Marius

Locatie: Fetesti, RO
Marius Zaharia

Locatie: GB
Gioroc Liviu- Constantin

Locatie: RO

Nu se poate asa ceva intr-o tara majoritar ortodoxa, cu pricipi biblice, cu atatia sfinti si domnitori care au luptat pt tara in numele credintei stramosesti oryodoxe.Cum e posibil ca copii nostri sa priveasca asemenea orgi al unor oameni inselati de satana.Categoric Nu acestei cauze lipsite de moral si de Harul Lui Dumnezeu.
elena Mănăstireanu

Locatie: London, GB

Nu sunt de acord cu promulgarea acestei legi.casatoria trb sa fie intre un bărbat și o femeie.Dumnezeu nu creat pe Adam și Ion ..adam și Eva. ..STOP!
Cârligeanu Andrei

Locatie: Fagaras, RO
Pr. Dr. Dumitru Măcăilă

Locatie: Valu lui Traian, RO

Sunt 1000% de acord cu această campanie!
Stancu Gabriel

Locatie: Buftea, RO
MARIN ANNE-MARIE

Locatie: Bucharest, RO
Mitrea Liliana

Locatie: Braşov, RO

Cand nu om mai fi crestini, vom inceta sa existam ca popor
Comanescu Vasile

Locatie: RO
comanescu Niculina

Locatie: RO
Truta Onoriu

Locatie: RO

se pare ca suntem tributari c.ompromisului si comoditatii avem nevoie de adevarati marturisitori.urmati pilda marturisitorilor ardeleni din sec.xviii doamne ajuta
Maties Letitia

Locatie: RO

Doamne ai mila de noi !
Dan Vasile

Locatie: Hunedoara, RO
Dan Vasile

Locatie: Hunedoara, RO

O campanie foarte buna si necesara ,intr-o tara majoritar crestina ortodoxa.Tot o campanie buna este si cea a asociatiei "Parinti pentru ora de religie",prin care se incearca strangerea a cel putin 500.000 de semnaturi pentru modificarea articolului din Constitutie care se refera la casatorie,dar care nu defineste casatoria explicit ca unirea liber consimtita intre un barbat si o femeie,ci "dintre soti"...Succes in continuare in asemenea campanii prin care trebuie sa ne aratam majoritatea si sa nu ne lasam discriminati de nenumaratele minoritati. Respectam libertatea tuturor,dar libertatea celuilalt nu mai este libertate cand ingradeste sau afecteaza libertatea majoritatii.
Iordace Ana

Locatie: RO

Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci;dar si dracii cred... si se infioara! Vrei deci sa intelegi,om nesocotit,ca credinta fara fapte este zadarnica? Credinta fara fapta este moarta in ea insasi. Dar va zice cineva:"Tu ai credinta si eu am faptele. Arata-mi credinta ta fara fapte si eu iti voi arata credinta mea din faptele mele." Iacov 2:7-20 intrebare: de ce se infioara dracii? Ei stiu ca Dumnezeu pedepseste pacatul mandriei,minciunei, neascultarii,necredintei.Chiar si ateii cred ca nu cred,deci au credinta.Spre ce si-o indreapta fiecare,asta-i alegerea fiecaruia.Vine ziua in care fiecare va da socoteala de alegerea lui.Eu aleg Adevarul,adica pe Cel ce este Calea Aevarul si Viata,pe Isus Hristos. Ioan 14:6
Moruz Carmen

Locatie: Braşov, RO
Câmpeanu Mihail

Locatie: Fogarasch, RO
Cotta Dorin

Locatie: Brussels, BE

B
Pandele Maricica

Locatie: RO
Manolescu Adrian

Locatie:
Popa Cristina

Locatie: Constanța, RO

Stop hartuirii crestinilor si bisericii!Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Adrian Subran

Locatie: Navan, IE

Stop discriminări majorități !
florea lia

Locatie: Bucharest, RO

CREDINTA E O NORMALITATE A FIRII UMANE. FARA CREDINTA ESTI LABIL SI BATUT DE VANTURI. ORICAND POTI PIERI.
Viorica Dumitrascu

Locatie: RO
MANOLEA ANAMARIA

Locatie: Timişoara, RO

Apostazia creste, se apropie venirea Domnului!
Panait Mirela

Locatie: Buzău, RO
Vlad Ioan

Locatie: RO
Elena Borza

Locatie: Bucharest, RO

Pentru vesnicie va dainui ortodoxia !
TECUCEANU LUCIA AUGUSTA

Locatie: Timişoara, RO

O campanie pe care ar trebui sa o sustin toti crestini indiferent de cult !
Muresan Silvia

Locatie: Timişoara, RO

Nihil sine deo! Credinta a salvat, salveaza si va salva sufletul OMULUI!
ANDREI SIMON

Locatie: Lleida, ES
CAMELIA SIMON

Locatie: Lleida, ES
SIMON DANIEL

Locatie: Lleida, ES
POPESCU DIANA

Locatie: Timişoara, RO
Rusu Georgeta

Locatie: Oltenita, RO
Cojocaru Cristina

Locatie: Constanța, RO
Batin Alina

Locatie: Sibiu, RO
Cojocaru Dumitru

Locatie: Bucharest, RO
Alimpesc CLAUDIU

Locatie: Hunedoara, RO

Da asa e!Sarbatori Fericite in continuoare si La Multi Ani! 2016!
Dinu Marieta

Locatie: MD

Stop discriminarii si hartuirii majoritatii!
Druia Ionela

Locatie: Timişoara, RO
Mocanu Olga

Locatie: MD

"De nu ne vom pazi Ortodoxia, ne vom pierde si neamul" Arhim. Iustin Pirvu
Bogdan Daria

Locatie: RO

Nihil sine Deo !
Bancila Mimi

Locatie: DE
Stancila Nicoleta

Locatie: RO

Cred ca trebuie să tratam credința ca pe o convingere și nu ca pe o apartenența! Și astfel multe dintre problemele globale actuale nu vor mai fi existat.
marian felea

Locatie: Albano Laziale, IT

sunt ortodox si asa voi muri, DUMNEZEU IUBESC OAMENI CARE IL IUBESC PE EL!!!NU MA ABANDONAT SI MIA DAT PUTERE SA TREC PESTE GREU!MULTUMESC DOAMNE PTR TOT!!!
Ion Ion

Locatie: Iași, RO
surdu gabriel

Locatie: RO
Dociu Constantin-Ionut

Locatie: Bucharest, RO
Stancu Alin-Constantin

Locatie: Bucharest, RO
butanescu-volanin diana diana

Locatie: RO
Spanache Florin

Locatie: Bucharest, RO

Vrem o țară a creştinilor.
Petraru Gheorghe

Locatie: Iași, RO
Pletea Nicușor Silviu

Locatie: RO
Sandor Alexandru

Locatie: Bucharest, RO
PARTENIE ALIN

Locatie: Bucharest, RO
maharea mihai

Locatie: Calarasi, RO
Negulescu Gheoghe

Locatie: Bucharest, RO

Fara Dumnezeu si fara Biserica devenim ca niste animale rationale, egoiste si individualiste care nu pot aduce decat distrugere atat spirituala cat si trupeasca.Droguri, sinucideri, prostitutie si din pacate lista e imensa. De ce toate astea? Pentru ca il scoatem pe Hristos din noi.
Firsirotu Mihaela

Locatie: Levis, CA
Segarceanu ionela

Locatie: RO

Nimic fara Dumnezeu!
Palcău Gheorghe

Locatie: RO
Tanasoiu Harieta

Locatie: Bucharest, RO
Fulas Silvia

Locatie: Bucharest, RO
Eduard Starcu

Locatie: MD
Luca Florina

Locatie: Bucharest, RO
vasile constantin cristian

Locatie: Radovanu, RO

curcani calarasi
Bogdan Constantin

Locatie: Calarasi, RO
Voicu Ionut costinel

Locatie: Calarasi, RO

Nu e corect ca ateii sa ii batjocoreasca pe credinciosi
Voicu Georgiana

Locatie: Calarasi, RO

Nu e corect ca ateii sa ii batjocoreasca pe credinciosi
Aprozeanu Alexandru -Razvan

Locatie: Calarasi, RO

Discriminarea conduce la ura intre oameni.
Stancu Mirela Cristina

Locatie: Urziceni, RO
Bolborici Maria

Locatie: Urziceni, RO
Braică Vasile

Locatie: RO
Visan Valentina

Locatie: RO
tipa viorica

Locatie: RO
Vasilescu Micu-Constantin

Locatie: Calarasi, RO
Bolborici Marian

Locatie: Urziceni, RO
buche ion

Locatie: RO
Cristea Aurora

Locatie: Galați, RO

Vai de soarta noastra, a crestinilor! :(
Ovidiu Balan

Locatie: Roman, RO
Dragomir Elena

Locatie: Bucharest, RO
popa cristian

Locatie: Bucharest, RO
Boghiu Elena

Locatie: Bucharest, RO
Manea Valentin

Locatie: Bucharest, RO
munteanu cristian stefan

Locatie: RO

STOP DISCRIMINĂRII!!!
Bidea Adrian

Locatie: RO
CIOCANEL MIHAELA

Locatie: RO
Darandau Bogdan Mihai

Locatie: RO

Este absolut laudabila aceasta initiativa,iar sustinerea ei ar trebui sa devina o obligatie morala pentu toti cei care formam Biseica,atat clerici cat si mireni.Pr.Darandau Bodgan Mihai
Darandau Bogdan Mihai

Locatie: RO

Este absolut laudabila aceasta initiativa,iar sustinerea ei ar trebui sa devina o obligatie morala pentu toti cei care formam Biseica,atat clerici cat si mireni.Pr.Darandau Bodgan Mihai
Nita Elena

Locatie: RO
Nita Sorina Georgiana

Locatie: RO
Balu Cristi

Locatie: RO
Anton Andreea Magdalenaa

Locatie: Ploieşti, RO
Nita Nicolae

Locatie: RO
Nita Stefan Catalin

Locatie: Bucharest, RO
oncea lucica

Locatie: Bucharest, RO
Zait Raluca

Locatie: RO
Radu Robert

Locatie: Urziceni, RO
Radu Helene Madalina

Locatie: Urziceni, RO
Radu George

Locatie: Urziceni, RO
Mihalache Marian Aurelian

Locatie: RO
Mihalache Florentina

Locatie: RO
Dobroaia Elena

Locatie: FR
Olteanu Viorel

Locatie: RO
anghel stefan

Locatie: DE
Petrescu Ionela Carmen

Locatie: Milan, IT

EeZhh
Minea Adriana

Locatie: RO
Minea Daniel-MIrel

Locatie: RO
Dinica Petre

Locatie: Bucharest, RO
Pruna Constantin Cristian

Locatie: RO

Sustin campania
Buruiana Lacramioara

Locatie: Bucharest, RO
Petrescu Mihaela

Locatie: Bucharest, RO
Petrescu Cristian

Locatie: Bucharest, RO
Toma Adriana Mariana

Locatie: Fetesti, RO
Tcaciuc Dimitrie

Locatie: New Westminster, CA
Berbec Aurel

Locatie: Fetesti, RO
vasilache gheorghe

Locatie: Târgovişte, RO

Sunt total de acord
Peia Cosmina

Locatie: Timişoara, RO

Eu sustin adevarul biblic.
Bucaciuc Emilia-Florentina

Locatie: RO
Craete Lenuta

Locatie: RO
Romanescu Dumitru

Locatie: RO

Am fost,suntem şi vom fi creştini ortodocşi!
Bray Chris

Locatie: Gainesville, US

Nu va luati dupa vest si SUA!!!Tineti de Hristos!
Bray Stefania

Locatie: Gainesville, US

Lasati pe Hristos in scoala si peste tot!
HALAPCIUG BOGDAN

Locatie: RO
Nicolae Violeta

Locatie: RO

Daca nu reactionam o sa ajungem sa fim persecutati ca tinem crucea la gat
marinescu sebastian

Locatie: RO
Bozga Dan Marian

Locatie: Manchester, GB

Oricat at incerca sa ne starpeasca nu vor reusii. Romanul se reancarneaza la nevoie dar nu dispare. Europeniilor le e rusine de redaciniile lor probabil.
geantă viorel

Locatie: RO

sjwez
Ailoaei Steliana

Locatie: RO

STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
Sandu Dan

Locatie: Iași, RO

Ateismul, fie si militant, este o credinta (omul CREDE ca Dumnezeu nu exista, dar nu poate convinge prin argumente pe cel ce crede in Dumnezeu), deci nu ar trebui sa fie favorizat pentru ca este "trendy"!
crisan livia

Locatie: Bucharest, RO
Fîciu Simona

Locatie: Bucharest, RO
Popescu Horia

Locatie: Stafford, US
Popescu Stela

Locatie: Stafford, US
Preot Victor Mihalachi Siteul

Locatie: Straseni, MD

Unire intru Hristos frati ortodocsi,
Nae LIVIU-KARLO

Locatie: RO

Trebuie să ne impunem voinţa şi să nu ne lăsăm intimidaţi.Cei de alte credinţe,inclusiv ateii trebuie respctaţi,dar şi ei trebuie să ne respecte pe noi.
Veronica Felciuc

Locatie: Bucharest, RO

Fara Hristos suntem nimic! !Am înţeles că iubirea este comuniune cu Dumnezeu şi cu cel de lângă tine. Şi că fără această comuniune lumea nu este decât tristeţe, ruşine, dezolare, masacre. Numai dacă va voi să trăiască în această iubire, lumea va cunoaşte viaţa veşnică. (Pr. Stăniloae, Întâlnirea cu Dumnezeu"
Nitu Angelica

Locatie: Bucharest, RO

Ateismul este boala secolului. Se incearca scoaterea Religiei din scoli, ddar in schimb se militeaza pentru introducerea educatiei sexuale! Sa nu avem principii morale datatoare de viata, in schimb copiii nostri sa ddescopere mult prea devreme o viata plina de riscuri!
Ninu-Ion Ghibusi

Locatie: Milan, IT
Purtan Ioana

Locatie: Oradea, RO
Rodean Emilian Ioan

Locatie: Timişoara, RO

Bunul DUMNEZEU sa fie cu noi
Munteanu Lucica

Locatie: AT
Angheloiu Elena-Denisa

Locatie: DE
voievod vladimir

Locatie: RO

Avem nevoie de preotii nostri si de Biserica Ortodoxa Romana
Borza Florin

Locatie: Timişoara, RO
Iliescu Nicolae

Locatie: Bucharest, RO
iosub florin

Locatie: Braşov, RO
Peica Jana

Locatie: RO
Gheorghe Ionica

Locatie: Stockport, GB

Este o initiativa excelenta, pe care o sustin!
Gheorghe Mihai

Locatie: Bucharest, RO
Laiu Viorel

Locatie: RO


Locatie: Vladiceasca, RO
andronescu Gabriela Roxana

Locatie: Bucharest, RO
Andronescu Gabriela Roxana

Locatie: Bucharest, RO
HUTAN Adrian

Locatie: RO

Impartasesc si sustin felul cum condamnati, dezvoltand tematic si logic aceasta impunere prin forta a ateismului sub pretextul "discriminiarii" sau "impartialitatii politice"
Costea Lidia

Locatie: La Grange Park, US
negruseri ioanaemilia

Locatie: Bucharest, RO
Maries Mihai Marcelmaries mihai

Locatie: Baia Mare, RO

Sa avem intotdeauna ca pilda pe sfintii mucenici care au mers pana la moarte pentru Hristos Mantuitorul, Doamne ajuta!!!
Cioara Doru Lucian

Locatie: Bucharest, RO

Stop dezbinarii bisericii! O natiune fara credinta e ca pestele fara apa!
Popescu Maria

Locatie: RO
VICOVAN ION

Locatie: RO
Dumitru Alexandru

Locatie: Târgovişte, RO
MOMCIU MARIANA

Locatie: Bucharest, RO
Marin Daniel

Locatie: Târgovişte, RO

Cred în Hristos, Fiul lui Dumnezeu!
crisan livia

Locatie: Cluj-Napoca, RO
GYURKA IZABELLA KATALIN

Locatie: Cluj-Napoca, RO
Baloi Mihai

Locatie: Galați, RO
todosiciuc vicuta

Locatie: RO
Milescu B

Locatie: Bucharest, RO
Gheorghe Boghitoiu

Locatie: Constanța, RO

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
Milescu Bogdan

Locatie: Bucharest, RO

Cred in Dumnezeu!
daniel lawric

Locatie: RO

poporul spre deosebire de populatie are o tradiție si cultura comuna, valori morale fiind imposibil de fraerit moral, globalizat, corupt spiritual,rupt de realitate, indoctrinat Cu scopul de a lupta împotriva propriului neam, contribuind a de multe ori chiar cu un exces de zel la taierea crengii de sub propriile picioare
daniel lawric

Locatie: RO

poporul spre deosebire de populatie are o tradiție si cultura comuna, valori morale fiind imposibil de fraerit moral, globalizat, corupt spiritual,rupt de realitate, indoctrinat Cu scopul de a lupta împotriva propriului neam, contribuind a de multe ori chiar cu un exces de zel la taierea crengii de sub propriile picioare
Neagoe Georgiana

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Dumitran Ileana

Locatie: Bucharest, RO
savu constantin

Locatie: Bucharest, RO
Ifrim Clelia

Locatie: RO

-
carindatoiu grigorie

Locatie: Athens, GR

Ma alatur ! DA !
Chesaru Manuela

Locatie: Bucharest, RO
J Angela

Locatie: Bucharest, RO
Coltea Sorin-Adrian

Locatie: Milan, IT
Chiritoiu Radu

Locatie: GB

Nu ateismului! Daca dispare credinta ne piere si sufletul asa ca vom fi prada deznadejdii dar mai mult vom pierde Mantuirea. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi. Doamne Ajuta!


Locatie: Zorneding, DE
Dacian Bara

Locatie: Helsingborg, SE
Lupascu Octavian

Locatie: Bucharest, RO

Dumnezeu inseamna LEGE. ateism inseamna faradelege. si este vizibil acest lucru politicienii mint si fura,medicii lasa oamenii sa moara daca nu ,,cotizeaza' pt ca refuza sa fie luati 'de prosti' si asa mai departe
Tăpuc Eugen Ioan

Locatie: RO

De acord cu initiativa aceasta. E este imperios necesar sa ne aparam valorile si credința in fața agresiunii ateismului.
Ilie Florina

Locatie: Bucharest, RO
Grigoraș Gabriel

Locatie: Timişoara, RO

,,Nu te teme turmă mică", Hristos nu va fi biruit in veci. ,,Fericiți cei prigoniți pentru dreptate" !
Cornel Daniel

Locatie: Harrow, GB

Copii trebuie sa locuiasca in famili nu cu pedofili din norvegia mustreva Dumnezeu tara de pedofili
Petraru Gheorghe

Locatie: Iași, RO
badea alice

Locatie: Târgovişte, RO

nu vom abdica niciodata de la credinta dreptmaritoare
Proto Elefterie

Locatie: DE

Bunutul nostru Dumnezeu Isus Hristos Sfanta Maicuta si toti Sfinti sa ne binecuvanteze si sa ne miluiasca pe noi pacatosii. Amin.
Marinescu Ana-Maria

Locatie: RO
STAN Cătălin ionut

Locatie: Bucharest, RO
Radu Emilia

Locatie: RO
GROSU Adriana Ioana Mihaela

Locatie: RO

JOS COMUNISMUL, JOS SATANISMUL DE STAT SI DE PARTID!
Boghiu Elena

Locatie: Bucharest, RO
voda aura

Locatie: Sibiu, RO
Roditis Doina Elena

Locatie: Bucharest, RO
URCAN IOAN

Locatie: Bistriţa, RO
albu paul-cristian

Locatie: RO

Nimeni nu are dreptul de a blama cele sfinte si de a incalca demnitatea poporului roman. "Cine ataca Biserica Ortodoxa,numai roman nu e.(Mihai Eminescu)"
albu paul-cristian

Locatie: RO

Ma alatur acestei campanii,intrucat este extrem de important de a apara interesele si valorile nationale si crestine in fata noului curent ateist. Totodata,tin a preciza ca omul poporul roman trebuie sa dovedeasca foarte multe acte de bravura pentru a putea indeparta raul camuflat sub masca tolerantei si a neutralitatii fata de orice religie. Nu e bine sa folosim invective la adresa celor care-L batjocoresc pe Domnul nostru Iisus Hristos. Cu toata speranta,cred ca aceasta batalie va trebui sa fie castigata pentru a nu pierde reperele etice implantate de crestinism pe un teritoriu ancestral.
Olaru Marin

Locatie: Goicea, RO
Petrea Ciprian

Locatie: RO
CIUREA ANA

Locatie: Constanța, RO

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu Harul Sau,sa ne intareasca in dreapta credinta. STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! ...
Radu Emilia

Locatie: Bucharest, RO
liliana vaduva

Locatie: RO
dobreanu cristian

Locatie: Dumbrava, RO

Suntem alaturi de Prea Fericitul Parintele nostru Daniel Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Sa ne opunem <<<noilor ideologi si diriguitori ai ,,lumii noi", inchipuite doar de ei care nu construiesc si nu creeaza nimic, ci doresc sa de-creeze lumea, care a fost creeata si rascumparata de Iisus Hristos>>>. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu.
Orzetic Maria

Locatie: RO

Perfect adevarat ce ati scris... Felicitari pentru modul elagant dar si logic si sistematic in care ati redactat textul... Va sustinem. Nu este normal ce se intampla... Presa / cei mai multi jurnalisti scosi / trimisi in strada la evenimente... nu sunt profesionisti... sunt JALNICI ca pregatire... pana dau in nerusinare, obraznicie, lipsa crasa de deontologie profesionala. Va multumesc pentru tot ce faceti! Sarbatori fericite!
Cristofor Cezar

Locatie: RO
Dan Ghiocel

Locatie: Fremont, US

Ateimul nu este altceva decat religia humanista care urmareste sa inlocuiasca pe Dumnezeu cu puterea si judecata umana . Este o forma de idolatrie a puterii umane.
Muresan Lucian

Locatie: FR
Gheorghe Militaru

Locatie: Rome, IT

Sa redescoperim valoarea credintei si traditiei crestine in folosul unitatii noastre nationale. Doua lucruri mai are diavolul de dezbinat: familia si Biserica. Prin credinta, invingem toate ispitele si necazurile. "NIHIL SINE DEO"
Dogaru Gheorghe

Locatie: Bucharest, RO

A fi crestin inseamna a nu judeca, dar ai datoria sfanta si de constiinta, pentru care inaintasii tai si-au dat viata, sa iei atitudine si sa aperi valorile spirituale si morale care sustin normalitatea unei natiuni.
oproiu gabriel

Locatie: RO
Buză Claudiu

Locatie: RO
Cotrigasanu Ioan

Locatie: Toronto, CA

Doamne ajuta!
Alecu Adrian

Locatie: Slatina, RO
Cabas George

Locatie: Sibiu, RO

Doamne ajuta !
costeanu roxana

Locatie: RO
comanescu niculina

Locatie: RO
Tulcan Ioan

Locatie: RO

Rândurile de mai sus sunt perfect adevărate. Credeam, până nu de mult, că ororile ateismului militant de stat, dinainte de 1989 va fi o realitate care va aparține pentru totdeauna trecutului. Iată, trăim să vedem, vai, că eroarea și ororile ateismului continuă să facă victime atât de multe în vremea noastră:în plan personal, spiritual, social, cultural etc.Misiunea Bisericii trebuie să deină și mai militant angajantă și mărturisitoare, așa cum a fost aceasta în vremea persecuțiilor, dezlănțuite împotriva Bisericii, a slujitorilor ei și a celor credincioși. Răul nu trebuie lăsat să se manifeste în voie, nestingherit, ci el trbuie să fie învins cu puterea credinței și a iubirii lui Iisus Hristos.
Buduluca Dumitru

Locatie: RO

Sunt de acord.
petraru gheorghe

Locatie: Iași, RO

OK! 3zkZH
Sancraianu Ioana

Locatie: RO
Barnea Cristian

Locatie: RO

RO
Navrea Ana-Maria

Locatie: RO
Carmen Ponoran

Locatie: Cluj-Napoca, RO
Cristea Samuel

Locatie: Gherla, RO
Nicolae Mieluca

Locatie: RO

Trebuie sa actionam, altfel ajungem sa ne impuna altii regulile
Banica Loredana -Ana

Locatie: Sibiu, RO

Stop ateismului!!!
Dobromir sofia

Locatie: RO
Ilie Eugen

Locatie: Bucharest, RO
Puia Dumitrescu Alida

Locatie: Braşov, RO
Comsa Florin

Locatie: RO
Chisa Claudiu

Locatie: Bistriţa, RO

Societatea prospera atunci cand oamenii se iubesc si se ajută!
Bogdan Onut

Locatie: Bucharest, RO

Doamne ajuta!
Bogdan Onut

Locatie: Bucharest, RO

Doamne ajuta!
Spicke Mihaela

Locatie: Bucharest, RO
VOINESCU SIMONA

Locatie: Braşov, RO
Marinescu Simona Delia

Locatie: Bucharest, RO
Bou Emanuela

Locatie: RO
Cuceanu Ecaterina

Locatie: Vilvoorde, BE

Sa va tina Bunul Domn sanatosi si sa ne ocroteasca pe toti!
Balan Cosmin

Locatie: IE

Stop discriminării si hartuirii majorității!
Visovan Irina

Locatie: Bistriţa, RO
Popa Maria Silvia

Locatie: Alba Iulia, RO
Cojocrau Iulia

Locatie: RO
Boldea Dorin Claudiu

Locatie: RO
Ana Mariana

Locatie: Bucharest, RO
tuhut adriana

Locatie: Sibiu, RO

ZtaVG
Dan Vasile

Locatie: Hunedoara, RO
Nica Doru

Locatie: Timişoara, RO
elena moloci

Locatie: RO
Ionescu-Stîngă Marcel

Locatie: FR

Doamne ajută !
Bota Cecilia

Locatie: Braşov, RO
Vaduva Anda

Locatie: RO
Leo Baloescu

Locatie: ES
Iacob Maria Alina

Locatie: Toronto, CA
iovanescu amilcar-petre

Locatie: RO
Ioana Dobre

Locatie: RO
Hindoreanu Sorin

Locatie: Norcross, US

Statul roman este majoritar ortodox prin cetatenii sai crestin-ortodocsi.
Doina Iova

Locatie: Naples, IT
Carmen Usurelu

Locatie: Montreal, CA
Bulat Vladimir

Locatie: RO

A mai trecut omenirea prin epoci ateiste, și au fost biruite! Va fi biruită și aceasta - cu puterea lui Dumnezeu
Popescu Cristian

Locatie: LU
Lusca Dubovici

Locatie: PT

Domne ajutane
Camelia Eelna

Locatie: Iași, RO
Padovei Iulia

Locatie: RO
Preda Sabin

Locatie: Bucharest, RO
Guinea Dumitru

Locatie: Bucharest, RO

RO
Bălcescu Grațiela

Locatie: RO
Stanculescu Elena

Locatie: Mizil, RO
Maya Petre

Locatie: Milan, IT
ghica sebastian

Locatie: Ploieşti, RO
Lepadatu Lica

Locatie: Bucharest, RO

Este o mare greseala a statului.
Ilie Florina

Locatie: Bucharest, RO
GHIȚĂ CAMELIA

Locatie: Bucharest, RO
GHIȚĂ ANCA

Locatie: Bucharest, RO
Saucă Maria

Locatie: Bucharest, RO
Bazon Silvica

Locatie: Bucharest, RO
Gherase Constanta

Locatie: Bucharest, RO
Macarencu Monica

Locatie: Bucharest, RO
Radu Nicoleta

Locatie: Bucharest, RO
Axinte Dan

Locatie: Bucharest, RO
Robu Gabriel

Locatie: Bacău, RO

Trebuie demascate aceste marionete ale masonilor numiti "guvern de tehnocrati ". Fac lobby pentru secte , masoni si alte adunaturi minoritare..
Soare Simona

Locatie: Bucharest, RO
Tanase Diana

Locatie: RO
Focos Claudia

Locatie: Vetresti-Herastrau, RO
carstea Elisabeta

Locatie: Bucharest, RO
Ionita Silviu

Locatie: Bucharest, RO
Popescu Raluca

Locatie: Sibiu, RO
Babiuc Iulian

Locatie: RO
I. Andreea

Locatie: Bucharest, RO

Daca fiecare dintre noi ar reflecta la propria-i viata,incercand sa-si indrepte greselile si sa faca binele; daca am realiza,fiecare dintre noi,cat de aproape este Dumnezeu de sufletul nostru(trebuie doar sa-l deschidem in fata Sa si el il va umple de linistea si bucuria divina), n-ar mai fi nevoie de astfel de campanii. Schimbarea trebuie sa se produca mai intai cu noi insine,iar Dumnezeu le va rezolva pe toate celelalte.
Astalus Iustin

Locatie: Braşov, RO
Puscariu Maria

Locatie: Braşov, RO


Locatie: Bucharest, RO
Andrei Elena-Ionela

Locatie: RO

Doamne ajuta!
TENE Marin

Locatie: FR
CAPATINA Mita

Locatie: FR
ionita elisabeta

Locatie: Târgu Jiu, RO

Noi suntem creștini ortodocși de peste 2000 de ani și așa trebuie să rămânem. Trebuie să rămânem cu Hristospână la sfârșitul veacurilor.
Moldovan Cecilia

Locatie: RO
Batrin Dragjici

Locatie: Arad, RO

Pentru că discriminarea pozitivă are dimensiuni grotești în societatea și politica socială a statului Român.
Bogdan Roxana

Locatie: Bucharest, RO

Minoritatea sa se supună majoritarii si nu invers!
Ion Luminita

Locatie: RO
Boghian Valentin

Locatie: Ocna Mures, RO
Draganescu Razvan Constantin

Locatie: Bucharest, RO
Maritescu Ianas

Locatie: Reşiţa, RO

Ajunge cu superficialitatea!
mara beatrice

Locatie: RO
balescu elena

Locatie: RO
ciobotariu andrei

Locatie: RO
balescu aexandra

Locatie: RO
Popa Ioan

Locatie: RO
Manica Axente

Locatie: Bucharest, RO
Berbece Cristian Ionuţ

Locatie: Bucharest, RO
Lauran Roxana Claudia

Locatie: Deva, RO


Locatie: RO

wrRek
farcas mihaela

Locatie: Arad, RO
Susam Ramona Nicoleta

Locatie: RO
Teslariu Bogdan Paul

Locatie: Bucharest, RO
Ionescu Adriana

Locatie: Bucharest, RO

Cred intr-unul Dumnezeu...Tatal...Fiul...Sfantul Duh...Apostoleasca Biserica. Amin
Negruțiu Silviu Ioan

Locatie: RO

Sunt de acord cu promovarea credinței creștine ORTODOXE - credința iubirii - în orice formulă în societate: învățământ, Biserică, presă, radio, televiziune
Nicoara Ioana Cristina

Locatie: RO
DOMNARIU ANDRADA

Locatie: Vienna, AT
Achim Veronica

Locatie: RO

Numai uniti vom invinge!
geambasu silvia

Locatie: HU

Doamne ajuta!
Buzdugan Daniela

Locatie: Leganés, ES
Popescu Alin

Locatie: RO

Cu Dumnezeu inainte!
STANCIULESCU ALEXANDRU

Locatie: Bucharest, RO
gutan dorina

Locatie: Bucharest, RO
Sterian Luiza

Locatie: Bucharest, RO
HAGiU MARIA MARIA

Locatie: Piteşti, RO

o idee foarte buna . Doamne ajuta !
Munteanu Iuliana

Locatie: Iași, RO

Doresc sanctionarea tuturor celor ce aduc jignire in public sau virtual, la ceea ce au romanii mai SFANT , Credinta in Dumnezeu...Biserica si slujitorilor ei. Ma simt ranita in profunzimea mea de Crestin sa vad cum unii sau altii care au interese sa manipuleze, lovesc si murdaresc cuvinte Sfinte ca Dumnezeu, Crestinism, Biserica, Preoti.
Matache Silviu Mihai

Locatie: Buzău, RO
Matache Oana

Locatie: Buzău, RO
Constantin Ciprian

Locatie: Teddington, GB
Bute Maria

Locatie: Piteşti, RO

Nu mai distrugeti RADACINILE neamurilor.
Hanganu Adina

Locatie: RO

http://lonews.ro/templates/netcreator-lonews/captcha/captcha.php?_CAPTCHA&t=0.59262900+1449656314
Ionescu Victor Mihail

Locatie: Bucharest, RO
Condrea Bogdan Petru

Locatie: Iași, RO
Buzaianu Radu

Locatie: Bucharest, RO
Mihailescu-Birliba Virgil

Locatie: RO

Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Tofana Stelian

Locatie: Floresti, RO

Biserica nu e o institutie în societate! Biserica e societatea însăși! Care mai poate fi, atunci, rațiunea de a o compromite?
MANASTIREANU MIHAI

Locatie: Bârlad, RO

SUNT,SUNTEM, CREATIA BUNULUI DUMNEZEU SI PENTRU ASTA MULTUMIM
Harabor Manuela

Locatie: Bucharest, RO

Cu noi este Dumnezeu!
Dima Ionut

Locatie: Bârlad, RO
Baboi Mara

Locatie: Bucharest, RO
popirda andrei

Locatie: RO
Vasuianu Milicå

Locatie: Stockholm, SE

A4KBr,3tAbthttp://lonews.ro/templates/netcreator-lonews/captcha/captcha.php?_CAPTCHA&t=0.07168400+1449653460
Neculai Lucian

Locatie: RO

Sustin campania de promovare a valorilor crestine intr-o lume accentuat secularizata care nu conduce la Dumnezeu. Stop!!!
Munteanu Flavius

Locatie: RO
Oncea Alexandra

Locatie: Bucharest, RO
Adrian cUCU

Locatie: Iași, RO

Ma alatur!
juracan emil

Locatie: Cugir, RO

sper să se realizeze acest gând
chesaru manuela

Locatie: Bucharest, RO

AVEM DATORIA SA DISTINGEM BINELE DE RAU , AVEM DATORIA SA LASAM COPIILOR NOSTRI MOSTENIREA SPIRITUALA AUTENTICA A MESAJULUI CRESTIN : HRISTOS , DUMNEZEU A FOST , ESTE SI VA FI !


Locatie: Bucharest, RO
Presiceanu Bianca

Locatie: Bucharest, RO
sipos calin Cristian

Locatie: RO
Preda Aida

Locatie: Bucharest, RO

Sper sa nu se ajunga si la noi, precum in unele tari, la hartuirea crestinilor. Libertarea religioasa este garantata prin lege. Nu se spune insa pana unde pot ajunge cei fara religie. Una este sa nu ai religie si alta este sa ii ataci direct sau in mod mascat pe cei credinciosi.
petica ana

Locatie: RO
Afteni Săndica

Locatie: Bucharest, RO
semian daniela

Locatie: RO
Rahovan Petru

Locatie: Mizil, RO
Rusu Mihaela

Locatie: Roman, RO

Sunt discriminat!Stop discriminarii!!
Gârbea Horia

Locatie: Bucharest, RO

Ateii, fumătorii și gay-ii agresează și sufocă majoritatea cu voia și îndemnul „tehnocraților corecți politic”.
dumitru ichim dumitru

Locatie: Kitchener, CA

Cu Dumnezeu înainte!
ANDREI GABRIELA

Locatie: Constanța, RO
Alexandru Pavel

Locatie: Royal Tunbridge Wells, GB

Sustin ca ASUR promoveaza intolereanta activ, atacand si manipuland religia crestina. Ei sunt pilonii ateismului. Cer Scoaterea ASUR in afara legii, care organizatie antinationala. Sunt de acord, ateismul militant din zilele noastre e o secta.
marius kociorva

Locatie: Venice, IT

sunt de acord! dar, crestinilor, sa nu mai facem gresala de a mai vota atei, eretici...!
Sabin Mat

Locatie: RO

STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
Tia Cristian

Locatie:
Cristian Tia

Locatie:
Stan Catalin

Locatie: RO
liloiu MAGDALENA

Locatie: Buzău, RO
Parvu Diana

Locatie: Bucharest, RO
Craete Lenuta

Locatie:

VWym7
velciu prenume

Locatie: Rochester, US

tPCj3
romica noaptes

Locatie: RO
danut noaptes

Locatie: RO
Stanculescu Elena

Locatie: Mizil, RO
Pr. Dr. Dumitru Măcăilă

Locatie: Murfatlar, RO

Sunt total de acord!
Mihalache Marian-Aurelian

Locatie: RO

Sunt de acord
negos leny

Locatie: RO
milin constantin

Locatie: RO
Tudorache Daniela

Locatie: RO

Am mare incredere in Biserica Ortodoxa.
Gheorghe Mihai

Locatie: Bucharest, RO

Doamne ajuta
Peica Jana

Locatie: RO

Sunt intru totul de acord, ca Patriarhul Bisericii Romane sa ne reprezinte chiar si in Parlamentul Romaniei, nu numai in administrarea detinutulor!
lepadatu lica

Locatie: RO

E foarte bine!
Dragomir Valentina

Locatie: AT
Veronica Felciuc

Locatie: RO

Fara Dumnezeu, suntem nimic si fara EL, nu putemface nimic! Sa fim demni! Subscriu acestui demers!
Vînău Laurențiu

Locatie: Bucharest, RO

De acord cu propunerea ca Patriarhul sa decidă asupra acestui subiect!
PRISTAVU AUREL

Locatie: RO
Stancu Mirela Cristina

Locatie: Bucharest, RO
PRISTAVU GEOVANA FLORENTINA

Locatie: RO

Daca noi von tacea, vor vorbi pietrele...
retincu cristina

Locatie: RO

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
Cislariu Cristian

Locatie: Eftimie Murgu, RO
Baciu Victor

Locatie: RO

Programul de informare religioasa sa fie adaptat cunostintelor copiilor si dorintelor lor. Copii de azi sunt mai informati in unele domenii decat cei de ieri. De asemenea trebuie adaptate la starea descoperirilor stiintifice si a evolutiei tehnologiei.
Negruțiu Silviu Ioan

Locatie: RO

Sunt de acord cu solicitarea din petiția primită prin e-mail
Dumitrescu D. Adrian Nicolae

Locatie: RO
Amieroaie Onut Bogdan

Locatie: Bucharest, RO

Sunt de acord si semnez.
Serban Diana

Locatie: Bucharest, RO
Ierom. Stefan Nutescu

Locatie: Athens, GR


Locatie: Bucharest, RO
Dediu Alexandrina

Locatie: Craiova, RO
Rafaila Mihaela

Locatie: RO

Doamne-ajuta!
Barariu Constantin

Locatie: Suceava, RO
Ionescu Laura

Locatie: Bucharest, RO
Neagu Maria

Locatie: Bucharest, RO
Daniela Cucu

Locatie: Bucharest, RO
oprișan cornel

Locatie: Bucharest, RO
Ciocarlan Eugenia

Locatie:
Ierom. Stefan Nutescu

Locatie: Athens, GR
Turcu Loredana

Locatie: RO
Parohia Nasterea Domnului Chicago

Locatie: Chicago, US
Fîciu Constantin

Locatie: Bucharest, RO
Fîciu Simona

Locatie: Bucharest, RO


Locatie: Athens, US
Dumitru Paun

Locatie: Athens, US

Domnul Dumnezeu sa indrepte Creatia Sa prin luminarea mintilor celor ce s-au departat de El, dar mai cu seama pe aceia care cred ca pot fi impotriva vrerii Lui. Indrazniti Eu am biruit lumea (ratacirea-caderea).
Stancu Rodica

Locatie: Bucharest, RO
Văduva Ana

Locatie: Bucharest, RO
Berariu Bidița

Locatie: Bucharest, RO
Ștefan Florina

Locatie: Bucharest, RO
Slăboiu Maria- Doinița

Locatie: Bucharest, RO
Nichita Ecaterina

Locatie: Bucharest, RO
Pâreală Cristina- Loredana

Locatie: Bucharest, RO
Fartat Marieta

Locatie: RO

Doamne ajuta!
PAȘCAN ORTENSIA

Locatie: Bucharest, RO
BREBU IOANA

Locatie: Bucharest, RO
GEORGESCU RALUCA-DANIELA

Locatie: Bucharest, RO
BREBU NICULINA-NINA

Locatie: Bucharest, RO
Bălescu Adrian

Locatie: US

Nimic de comentat ci doar ce a zis Sf. Isac Sirul: „cu sectarii să nu le intri în casă,... să nu... dai (nici măcar) mâna.” Atât.
Dobreanu Ana

Locatie: Dumbrava, RO

Bucuresti, Ro
Marcu Lelia Nicoleta

Locatie: RO

Stop impunerii ateismului in Romania! De acord.
Grosu Alexandru

Locatie: Bucharest, RO
Ioan Dănuț Ovidiu

Locatie: Bucharest, RO
Craete dxBzS

Locatie: RO
Radu Marian

Locatie: RO
Stoica Valeriu-Cristian

Locatie: RO
Fotescu Gabriela

Locatie: RO

Nu vrem să ne conducă minoritatea! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
troncota Cristian

Locatie: Bucharest, RO

Nu este normal sa te simti strain in tara ta


Locatie: Zachary, US
Gligăneanu Valerian

Locatie: RO
Preot SAS AUREL

Locatie: Las Vegas, US

Mă alătur STOP DISCRIMINARII si HARTUIRII MAJORITATII!, Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!, fiindcă violența morții adusă de comunism este arhicunoscută, iar religia creștină este opusă violenței prin nenumpăratele ei mesaje de iubire, pace etc.
Lidia Sas

Locatie: East Peoria, US

STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat!
Sabo Alexandru

Locatie: NL

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII!
Sabo Ileana

Locatie: NL

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII!
Sabo Florin - Vasile

Locatie: NL

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII!
Stan Ortansa

Locatie: NL

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII!
Stan Aurel

Locatie: NL

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII!
Stan Alexandra

Locatie: NL

Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII!
Vild Marian

Locatie: Craiova, RO
Gaman Ioan - Liviu

Locatie: Bucharest, RO

Doamne ajuta!
Pr.Laiu Vasile

Locatie: Bârlad, RO

Adevărul este unul singur...Hristos.El trebuie cunoscut,trait şi asumat de toate generaţiile pentru a putea fi libere şi a exista.Cine-L ignoră sau izolează,se ignoră şi se izolează pe sine. Aceasta campanie este începutul salvarii neamului şi ţării noastre.
Bedrule Daniela

Locatie: Bucharest, RO

ptr adevar si speranta ,se pare ca doar speranta si Bunul Dzeu ne mai tine aici pe pamanturile Maicutei Domnului si Sf Andrei!
ciutea daniela

Locatie: London, GB
Chinez Ramona

Locatie: Timişoara, RO
ANDREI GABRIELA

Locatie: Constanța, RO
Turcu Loredana

Locatie: RO
pr Seiche Fabian

Locatie: RO
Munteanu Flavius

Locatie: Bucharest, RO
Gaitan Florin

Locatie:

Doamne ajuta!
PASLARIU Ionel

Locatie: RO
Popescu Maria

Locatie: RO

Fara credinta in Dumnezeu democratia e numai o pacaleala.Nu ne pot conduce oameni fara credinta in Dumnezeu,care fac ceea ce fac din carierism sau interes , nu din dragoste pentru semeni,asa cum ne invata Iisus Hristos!
Serban Gheorghe

Locatie: Chişinău, MD

fara
Andrei Mihai

Locatie: Howard, CA

Doamne ajuta!
Ciurbe Calin

Locatie: RO
Eftimie Radu

Locatie: Coppet, CH
STEFAN LIANA

Locatie: Constanța, RO

Cei ce ne marturisim credinta in Iisus Hristos ca Dumnezeu, Unul din Sfanta Treime, nu voim sa convertim cu forta pe nimeni, nu urâm pe nimeni, ci voim doar sa nu mai discriminati ,majoritari fiind, sa nu ne mai fie insultata credința si Cel in care credem.
Turcu Pr.M.Ioan

Locatie: Worthsee, DE


Locatie: Bucharest, RO
Mocanu Catalon

Locatie: Bucharest, RO

De acord.
Meleaca Valentin

Locatie: RO
Pr. Dr. Dumitru Măcăilă

Locatie: Murfatlar, RO

Agreez total cu mesajul acestei campanii!
Rațiu Domnița

Locatie: Braşov, RO
HOLHOS MARIA

Locatie: RO
Crisan-Pantea Adrian-Adrian

Locatie: RO

Sunt impotriva ateismului
Toma Gabriela Gratia

Locatie: Bucharest, RO
Pasencu Valeriu

Locatie: Bucharest, RO
Crisan-Pantea Simona

Locatie:

Sa nu uitam ca suntem creatia lui Dumnezeu si trebuie ca Sfanta Scriptura si viata Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS sa ne fie model! Sa ne unim deci in HRISTOS!
minea daniel mirel

Locatie: RO
Petcu Cristian

Locatie: Bucharest, RO
Adrian A.

Locatie: The Hague, NL
pavel Mihalea

Locatie: RO

sNs93
gabi gabi

Locatie: Bucharest, RO
Guzan Stefan

Locatie: RO
Dobreanu Cristian

Locatie: Bucharest, RO

Bucuresti - RO
Muntean Silvestru Toma

Locatie: Arad, RO
Gradinaru Constantin

Locatie: Haarlem, NL
Horatiu A

Locatie: The Hague, NL
Dana A.

Locatie: The Hague, NL

Sustineti o campanie de o importanta colosala. Dumnezeu sa ne ajute sa trecem si peste aceste piedici puse tocmai de "fratii" nostri romani. Nu inteleg cum pot unii sa lupte cu atata ardoare pentru inlaturarea, sa nu zic desfintarea, a tot ce e legat de ortodoxie. Nu inteleg cum ii lasa inima (daca o au) pe unii sa vrea sa distruga tot ce a fost cladit in aceasta tara tocmai datorita credintei, credinta care a razbit peste toti si toate. De mii de ani crestinii si-au dat viata pentru a pastra ortodoxia si a transmite mai departe credinta noastra Sfanta. De sute de ani, domniotrii nostri crestini au luptat pentru ca tot ce e Sfant sa se pastreze Sfant. Apoi, pe vremea comunismului, au fost torturati si omorati atatia preoti petru ca nu au renuntat la credinta si la a o propovadui.
Alexa Vladimir-Catalin

Locatie: Mihailesti, RO

Ma alatur cu toata increderea si impartasesc aceleasi convingeri.
Baboi Marian - Iulian

Locatie: Buzău, RO

Ateismul îl poate duce pe om să se creadă deasupra divinității - și atunci...vai, de ce poate face o minte rătăcită!
OSTAFI GIGI

Locatie: Braşov, RO

DOAMNE-AJUTA!
Braică Vasile

Locatie: RO
Tica Ioana Nicoleta

Locatie: Bucharest, RO

Sunt Ortodox
Tica Aurelian Daniel

Locatie: Bucharest, RO

Sunt ortodox
Garcea A.

Locatie: NL
Goarna Corina

Locatie: Bucharest, RO

Da
Chirila Lucia

Locatie: Arad, RO
Episcopul Vincentiu
Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Locatie: RO
iuhasz alexandru

Locatie: RO
Mindrutau Maria

Locatie: RO

Lucrul cel mai de pret pentrU noi este DREAPTA CREDINTA. Sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU sa ne-o pastram.
Susana Marinescu

Locatie: RO
Mindrutau Maria

Locatie: RO

Cel mai de pret lucru pentru noi este DREAPTA CREDINTA.Sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU sa ne-o pastram.
Parvu Georgeta

Locatie: Arad, RO

DA! " Tânăra generație trebuie să aibă la dispoziție toată această avere pe care au acumultat-o și descoperit-o înaintașii noștri, nefiind frustrată de ea, lăsându-i-se libertatea constituțională a propriei alegeri."
MITRA DORINA

Locatie: RO

LASATI RELIGIA IN SCOLI!
Zotta Mihail

Locatie: RO

Avem datoria sa aparam, sa pastram si sa transmitem urmasilor valorile morale pe care le-am primit de la stramosii nostrii.
Neagu Tudorel

Locatie: RO
Man Augustin

Locatie: Bucharest, RO
Troncotă Georgeta

Locatie: RO

Credinţa ne va uni întotdeauna.
gligor traian

Locatie: RO
Cipleu Rodin Bogdan

Locatie: Calarasi, RO
Alexandru Tănase

Locatie: RO

Slavă Domnului că mai sunt oameni-credincioşi vii ai BISERICII lui HRISTOS- care nu rămân nepăsători la propagarea răului în lumea de astăzi. FELICITĂRI şi AJUTORUL DOMNULUI să fie cu DVS !
hristescu razvan

Locatie: RO

maran atha
MANTA ILIE CRISTIAN

Locatie: RO

Chiar ma bucura o astfel de initiativa. Sper sa se alature cat mai multi si sa fie o dovada vie ca, crestinii stiu sa se si manifeste nu doar sa traiasca in pustietatea acestei vieti traind fara a avea reactii vizibile in plan social. As vrea sa aratam ca existam nu doar prin construirea de asezaminte sociale si de biserici ci si ca persoane care sunt chemate sa reactioneze cand adevarul Domnului nostru Iisus Hristos este calcat in picioare de pagani. Bravo pentru acest demers.
Ignat Ciprian Ioan

Locatie: Bacău, RO

Doamne, ocroteste-i pe români!
Languri Georgiana

Locatie: NL
daniel tid

Locatie: Craiova, RO
VOICU IONUT

Locatie: Calarasi, RO

bnd5j
Garbea Elena

Locatie: Roman, RO
Purcarea Marius

Locatie: Bucharest, RO
ciocanel marian

Locatie: Giurgiu, RO
Gheorghiu Claudiu Victor

Locatie: RO

Nădejdea mea este TATAL, scăparea mea este FIUL, Acoperământul meu este DUHUL SFANT , Treime Sfantă Slavă Tie ! Amin.
arhip raluca

Locatie: RO
Stefan Florea

Locatie: RO
Stefan Florea

Locatie: RO
Ciungu Ion

Locatie: RO

Tatăl nostru Ceresc să fie lăudat! Fiul Său Iubit să fie lăudat! Spiritul Adevărului Mângâietor să fie lăudat! Maica Preacurata să fie lăudată! Toți sfinții să fie lăudați! Mulțumesc frate Cătălin pentru oferta deschisă de a lăuda Persoanele Sfinte! Ateismul este mâna Dracului în lucrare . Ispita aceasta nihilistă ne paște și pe noi care declarăm credința în Creatorul lumii, în Răscumpărătorul lumii, în Sfințitorul lumii! Între frații noștri evrei sunt unii derbedei-atei care plătesc bine reclamele ateiste, antiteiste. Fiul lui Dumnezeu a găsit mulți îndrăciți în țara evreilor Să ne rugăm, să postim, să ne pocăim pentru a scăpa de toți dracii. Majoritatea la care vă referiți s-ar putea în realitate să fie minoritate! Când facem păcate suntem un fel de evrei-derbedei-atei! Miluiește-mă Dumnezeule, după mare mila Ta...inimă curată zidește în mine Dumnezeule!
GRECU CRISTIAN-GHEORGHE

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Soponaru Marius

Locatie: Baiut, RO
VIZITIU Camelia Marinela

Locatie: Leidschendam, NL

Doamne ajuta!
Dragnea Alexandrina

Locatie: Leidschendam, NL
Dragnea Isabela

Locatie: Leidschendam, NL
Dragnea Romeo

Locatie: Leidschendam, NL

Doamne ajuta!
Dascalu Nicusor Silviu

Locatie: RO

Foarte buna initiativa.
GHIBAN GHEORGHE-RELU

Locatie: RO

Sustin aceasta campanie. Sa nu uitam ca si cei mai indartnici au gasit calea catre Dumnezeu, in momente de grele incercari si toti si-au reevaluat ,,grila' de valori.
FRĂŢILĂ GHERASIM

Locatie: Fogarasch, RO

nebunii lumii ne dau de lucru-să ne străduim să fim mai pregătiţi, mai tari în credinţă şi cunoştinţe spre a lupta şi apăra tezaurul ortodox.
Cioara Emil

Locatie: Bucharest, RO
ALBU Radu Vladut

Locatie:
Rus Maria

Locatie: Turda, RO
Rus Maria

Locatie: Turda, RO
Rus Alexandru

Locatie: Turda, RO
Oprescu Daniel

Locatie: Bucharest, RO

O initiativa foarte buna ! Doamne ajuta !
DODENCIU ROMULUS LUCIAN

Locatie: Craiova, RO

FB8as
badea alice

Locatie:
Bogdan Starceanu

Locatie: Bucharest, RO

Cred in libertate dar nu intr-una impusa cu forta. Democratia se bazeaza de decizia majoritatii. Cand o minoritate, de orice fel ar fi ea, define lege pentru majoritate, totul se transforma in dictatura.
Șuțu Andreea

Locatie: Bucharest, RO
Cătălin - Mircea Duţă

Locatie: RO

Am trăit deja experienţa unei societăţi atee, cea comunistă, şi ştiu cât de rea poate fi. Nu mai vreau aşa ceva!
bonchis alina

Locatie: Oradea, RO
BALIAKOS PANAGIOTIS

Locatie: NL
Șova Mirela

Locatie:

Existenta unei asemenea campanii si impactul ei arata ca poporul roman, recunoscut ca avand cote inalte de bun simt si toleranta, respinge intr-un fel sau altul ceea ce apare ca un cancer, nerecunoscut de neam.
Radu Lilian

Locatie: Bucharest, RO
Ghiţiu Mihaela

Locatie: RO
Baliakou Marcela

Locatie: GR
Craciun Cristina

Locatie: The Hague, NL
Craciun Eugenia

Locatie: The Hague, NL
Craciun Ioan Dimitrie

Locatie: The Hague, NL
Craciun Traian Alexandru

Locatie: The Hague, NL
Craciun Anna Maria

Locatie: The Hague, NL
Craciun Nicolae-Mihai

Locatie: The Hague, NL
Ardelean Mirela

Locatie: Oradea, RO

YaF3j
Vasiu Mircea

Locatie: Saint Paul, US

Acest "stop" al discriminarii majoritatii ar trebui transferat si in alte domenii/parti... de exemplu cu fumatul in spatile publice
Iliescu Hilda

Locatie: RO

Sunt alaturi de campanie. Imi pare foarte rau de ce se intampla.
Finica Harbuz

Locatie: Utrecht, NL

Doamne, intareste-ne!
Vîlciu Marian

Locatie: RO
Pr. Dr. Dumitru Măcăilă

Locatie: Murfatlar, RO

Agreez total cu acest demers!GdYCp
Constantin Mihaela

Locatie: Bucharest, RO
Ivascu Marina

Locatie: Bucharest, RO
Gheorghe Teodor

Locatie: Bucharest, RO
Precup Gheorghe Laurentiu

Locatie: CH
pr.Vasuianu Milicå

Locatie: Stockholm, SE

Må alåtur si sustin acest lucru.
Protos bertea Chesarie

Locatie: Astoria, US

New York USA
ALBU Radu Vladut

Locatie: Brasschaat, BE
Albu Ligia Maria

Locatie: Brasschaat, BE
Rusu Augustin

Locatie: RO

Ce bine ca mai sunt si mireni care slujesc Biserica.
Ilie Eugen

Locatie: Bucharest, RO
cris maria

Locatie: Bucharest, RO
Marchiș Rodica

Locatie: Turda, RO
Marchis Teodora

Locatie: Turda, RO
Nicolaie Alina

Locatie: BE
RACOVITZĂ ȘTEFAN

Locatie: CH

Ateismul și laicitatea n-au făcut decât să încurajeze islșamizarea Europei, prim etapă a dispariției identității și a civilizației europene. Deci stop DECADENȚEI ”Imperiului European !
Preoteasa Marius

Locatie: Bucharest, RO
Aurel Bunda

Locatie: Barcelona, ES
Pislariu Cristi

Locatie: BE

Ar trebui sa ne temem si pentru noi care ne credem crestini dar trairea arata altceva.Ma inspaimanta grija si intrebarea pe care Hristos a puso. DarFiul omului, cand va veni, vai gasi,oare, credinta pe pamant? Catre unii care se credeau ca sunt drepti si priveau cu dispret pe ceilalti, a zis unele ca acestea.(Luca, cap.18) Sunt ok aceste campanii, dar ideal ar fi ca toti cei care ne-am alaturat acesteia, sa ne rugam fierbinte pentru toata omenirea, asa cum se ruga Sf.Siluan atonitul pentru toata lumea.Iar fratele nostru sa fie viata noastra.
Ovidiu Mănăstireanu

Locatie: GB

Sunt crestin ortodox,alegere făcută de părinții mei în numele meu. ..lucru pt care le MULȚUMESC! DE CE?Pt ca știu ca ma aflu în dreapta credință! Slava lui Dumnezeu pt toate!
Birneata Mariana

Locatie: Bucharest, RO
Birneata Mariana

Locatie: Bucharest, RO
Birneata Sorin

Locatie: Bucharest, RO
Gogonetu Mihai

Locatie: Bucharest, RO
Gabriela Andrei

Locatie: Constanța, RO
Gogonetu Elena

Locatie: Bucharest, RO
Dragut Nicolae

Locatie: Bucharest, RO
Cornacel Emanuel

Locatie: Bucharest, RO
Birneata Corina

Locatie: Bucharest, RO
Birneata Corina

Locatie: Bucharest, RO
Dobre Ion

Locatie: Bucharest, RO
Birneata Daniel

Locatie: Bucharest, RO
Barariu Constantin

Locatie: Bucharest, RO
taban laurentiu

Locatie: RO
Viorica Dumitrascu

Locatie: RO
Viorica Dumitrascu

Locatie: RO
Daniela Cucu

Locatie: RO
Pr. Lepadatu Lica

Locatie: Bucuresti, RO

Pana cand vom continua sa ne taiem singuri radacinile!?
Stefan Stoleru

Locatie: Jacksonville Beach, US
Mudava Leontina

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO
Oprescu Daniel

Locatie: Bucharest, RO

Ateismul din zilele noastre chiar seamănă cu o secta...
parauseanu catalin

Locatie: Bucharest, RO

De acord.
Cişmileanu Ioan

Locatie: Fogarasch, RO
Catalin Alin

Locatie: RO

La noi in tara si tiganii urla ca sunt discriminati cand sunt prinsi mereu la furat; dar noi romanii cinstiti, care platim toate impozitele, suntem cei discriminati de fapt. La fel si ateii, desi sunt foarte putin la numar, tot ei sunt cei luati in seama de majoritatea mass-mediei, iar noi crestinii, care suntem majoritari, suntem prigoniti prin tot felul de reportaje ale unor jurnalisti si nu numai.
Laiu Viorel Romus

Locatie: RO

Doamne ajută
Cişmileanu Ioan

Locatie: Fogarasch, RO
mr cag

Locatie: Corona, US

lasati crestinii in pace
florentina vlad

Locatie: Oakley, US
Scutareanu Calin

Locatie: Bacău, RO
POPA CODRUTA MARIA

Locatie: Bacău, RO

STOP NECREDINTEI!
POPA MARIA

Locatie: Bacău, RO

Credinta, nădejdea si dragostea de Dumnezeu si de tara ne-a tinut pe noi timp de 2000 de ani
+Timotei Simon

Locatie: Bern, CH
Andronie Bogdan

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO

Noi ii toleram pe ei (minoritarii), sa ne tolereze si ei pe noi (majoritarii)!
TUTUIANU MIHAIL

Locatie: Constanța, RO
Bodea Marie

Locatie: Cluj-Napoca, RO
marian pios

Locatie: Bucharest, RO
Neagu Marusia

Locatie: Ploieşti, RO
Petrescu Laurentiu

Locatie: Ploieşti, RO
Alimpesc Claudiu

Locatie: Hunedoara, RO

Ah Ateismul este o Plaga! Pentru asta s-a făcut Puciul acela Ordinar din Decembrie!
Burduhos Bogdan

Locatie: Braşov, RO
noaptes ROMINA

Locatie: RO
noaptes danut

Locatie: RO
Pr. stancu bogdan

Locatie: Bucharest, RO

Felicitari! O initiativa extraordinara!
HUTAN Adrian

Locatie: Rome, IT
Pr. Ciocanel marian

Locatie: Giurgiu, RO
Cibu Ioan

Locatie: Braşov, RO
Stoian Mirela

Locatie: RO

Absolut de acord
Costea Lidia

Locatie: US
cioba peter

Locatie: Suceava, RO
Bute Maria

Locatie: Piteşti, RO

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu Harul Sau,sa ne intareasca in dreapta credinta. STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! Doamne ajuta!
Gheorghe Mihai

Locatie: Bucharest, RO

Stop discriminarii
Maria L.

Locatie: Suceava, RO

E foarte buna initiativa. Maine ne vom trezi ca nu avem voie sa spunem ca e rau ceea ce limita bunului simt spune, fara multa filzofie!!!
Pavel Ciprian Gheorghe

Locatie: RO

Sunt de acord
MUTESCU STELUTA

Locatie: RO

Doamne ajuta! Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu lumina de sus,sa ne intareasca in dreapta credinta si sa ne deschida ochii intelegatori ai inimii,pentru ca sa cautam cu totii mantuirea.
Iordache Florina

Locatie: Lot, BE
Babeu Larisa

Locatie:

Ma alatur campaniei.
HAIAS MARIUS IONICA

Locatie: Oradea, RO
dinca bogdan

Locatie: RO

Votez
Claudiu BISCA

Locatie: Rathmines, IE
PR.COTORACI ALEXANDRU

Locatie: Arad, RO

Respectam minoritatile in aceeasi masura cu care si ele respecta majoritatea.
Găitănaru Georgeta

Locatie: Râmnicu Vâlcea, RO

Ilea Ioana

Locatie: Galați, RO
Boldor Laurian

Locatie: RO
Rindasu Giani

Locatie: Slatina, RO
tanca emil

Locatie: Strasbourg, FR
JORZA NICOLAE

Locatie: Bucharest, RO

RUGĂCIUNE,RUGĂCIUNE ȘI IAR RUGĂCIUNE...
pasc nicolae

Locatie: Deva, RO
Patricia Radu

Locatie: NL

Doresc succes rasunator acestei campanii.Era si timpul.
radu marius

Locatie: RO
Pr. Mititelu Laurențiu

Locatie: Slobozia, RO

STOP discriminării majorității!
Roman Bogdan

Locatie: Bucharest, RO
Sava Malina

Locatie: Cluj-Napoca, RO
Neagu Maria

Locatie: Bucharest, RO
Veronica Felciuc

Locatie: RO

STOP DISCRIMINĂRII și HĂRȚUIRII MAJORITĂȚII! Stop impunerii ateismului ca “religie” oficială de stat! Doamne ajuta!
grama ana

Locatie: RO

În numele democrației chiar asta nu trebuie să faci: să impui, dincolo de normele morale compatibile cu societatea noastră și, la urma urmei, a celor de bun simț.
Ciuciuc Lorena-Maria

Locatie: RO

Sunt intru totul de acord cu aceasta actiune pe care ati demarat-o. Era si timpul,este timpul mai mult ca oricand sa initiem cat nai nulte astfel de actiuni,pentru ca noi,cei mai multi sa nu mai fim oprimati de cei putini si neinsemnati. Cine a mai auzit sa taca majoritatea pt.ca -infima- minoritate sa nu mai inceteze permanentele atacuri- asupra Bisericii,slujitorilor ei,conducatorului ei, orei de religie. Ne ataca in primul rand copilasii,pe ei ii vaneaza,sa nu aiba o crestere si educatie armonioasa,pe placul lui Dumnezeu,ba dimpotriva sa le slujeasca lor- antihristilor.
stefan florea

Locatie: Târgovişte, RO
Rotariu Nicușor

Locatie: Bucharest, RO
Verman Simona

Locatie: RO
Munteanu Flavius

Locatie: RO

Felicitari pentru initiativa!Doamne ajuta!
Nicolescu Costion

Locatie: RO
Dascalu Carmen

Locatie: Bucharest, RO
Simion Robert

Locatie: RO
Momciu Mariana

Locatie: Bucharest, RO

DE ACORD
Chircalan Ionut

Locatie: Constanța, RO

Sunt de acord sa particip la campania derulata de Dumneavoastra si va felicit pentru initiativa. Sper ca majoritatea sa nu devina într-o zi, o masa manipulata care sa impuna, la randul ei, o dictatura, ci ca principiile morale și cele divine sa fie valorile dupa care sa se ghideze actiunile acestei majoritati.
Spy Dany

Locatie: Pescara, IT

Sant de-acord intru totul.
SUTU MIHAIL

Locatie: Bucharest, RO
Marchis Grigore

Locatie: Bucharest, RO
Vasile Claudia

Locatie: RO
letea moise

Locatie: Oradea, RO

DA din toata inima unei initiative pe care poporul roman ar trebui s-o caute ca "cerbul izvoarele apelor" . DA din tot sufletul pentru viitorul -si prezentul- acestui neam si pentru copii si urmasii nostri si spre Slava lui Dumnezeu in veci amin. Doamne ajuta !
Dragomir Valentina

Locatie: AT
Ion Anisia Ecatherina

Locatie: Bucharest, RO
Gombos Stelian

Locatie: Bucharest, RO

Precizare, Referitor la inițiativa legislativă recentă privind modificarea Ordonanței de Guvern nr. 19/2005 privind realizarea Catedralei Mântuirii Neamului, astfel încât acest proiect să nu mai poată fi finanţat din bani publici, facem următoarele precizări: Construirea Catedralei Mântuirii Neamului este un vechi proiect de peste 130 ani. După Războiul de Independență din anul 1877, când bulgarii au hotărât construirea Catedralei Alexandru Nevski din Sofia, ca expresie de recunoştinţă faţă de soldații căzuți pentru independența Bulgariei de sub Imperiul Otoman, regele Carol I (1866 1914) a promulgat Legea nr. 1750/1884 în care se preciza necesitatea construirii unei catedrale ortodoxe în București. Prin aceeași lege, Statul român aloca un buget de 5 milioane de lei pentru construirea acesteia, sumă care reprezenta aproximativ 5% din bugetul țării, însă, din nefericire, începerea lucrărilor a fost amânată. Primul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, Miron Cristea (1925 1939), a reluat ideea construirii Catedralei Mântuirii Neamului, mai ales după Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, ca fiind un deziderat național. În prezent, proiectul a devenit o realitate, construcția este avansată şi poate fi finalizată până în anul 2018. Afirmația domnului deputat Remus Cernea că obiectivul Catedrala Mântuirii Neamului nu ar trebui să se mai afle în programul România 100, menit să marcheze, în anul 2018, o sută de ani de la constituirea Statului unitar Român, arată lipsa de respect și de adeziune a domnului Remus Cernea față de istoria și credinţa poporului român. Construirea Catedralei Mântuirii Neamului este o necesitate de ordin practic atât în ceea ce privește spațiul din Sfântul Altar, cât și spațiul destinat credin¬cioșilor. Catedrala Patriarhală de pe Dealul Mitropoliei, construită în urmă cu peste 350 de ani (1656 1658) ca biserică de mănăstire, având doar provizoriu statutul de catedrală, stabilit de Patriarhul Miron Cristea în anul 1925, nu mai corespunde astăzi cerințelor liturgice, pastorale şi de reprezentare ale Bisericii Ortodoxe Române. Dacă până în anul 1990 Sfântul Sinod era format doar din 12 membri, în prezent numărul ierarhilor este de 53. În acelaşi timp, capacitatea actualei Catedrale Patriarhale din Dealul Mitropoliei este de aproximativ 500 de persoane, situaţie în care numeroşi credincioşi sunt nevoiţi să participe la Sfânta Liturghie aflându se în exteriorul acesteia, de multe ori în condiţii de vreme nefavorabilă. Toate catedralele şi bisericile mari construite după anul 1990 în alte orașe ale României au primit sprijin financiar de la bugetul central sau de la bugetele locale, potrivit Constituției României (art. 29 30), Legii Cultelor nr. 489/2006, O.G. 82/2001 şi H.G. nr. 1470/2002. Autorităţile Statului român au înţeles necesitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului ca necesitate practică, dar şi ca simbol al demnității şi unității naţionale prin adoptarea în unanimitate a Legii Catedralei nr. 261/2005, precum şi ca o reparație morală pentru bisericile demolate sau translate din Bucureşti pentru a construi în locul lor Casa Poporului. În art. 1 alin. (2) al acestei legi se prevede că fondurile necesare construirii Ansamblului Arhitectural Catedrala Mântuirii Neamului vor fi asigurate de Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, de către Guvernul României, în limita alocărilor bugetare anuale, precum și de organele administrației publice locale. În acest context, aprobarea iniţiativei legislative a domnului deputat Remus Cernea ar constitui o discriminare între Catedrala Mântuirii Neamului și orice alt locaș de cult, al oricărui cult religios recunoscut din România, sprijinit financiar de către stat. Menţionăm că în alte state din lume, marile catedrale s au construit şi cu sprijinul financiar al Statului sau prin acordarea de facilități fiscale pentru societățile comerciale care au contribuit la edificarea acestora. De exemplu, Catedrala Națională din Washington DC (SUA), Catedrala Iisus Mântuitorul din Moscova (Rusia), Catedrala Sfântul Sava din Belgrad (Serbia) etc. Viitoarea Catedrală Patriarhală sau Catedrala Mântuirii (eliberării) Neamului va fi un obiectiv arhitectural şi turistic important pentru Bucureşti, singura capitală europeană care nu are încă o Catedrală reprezentativă pentru credinţa majorității locuitorilor săi (două milioane de creștini ortodocși). După cum sume importante de bani au fost alocate de la bugetele de stat centrale și locale pentru Biblioteca Naţională, Teatrul Național şi Arena Națională, obiective reprezentative din București, deși nu toți cetăţenii merg la bibliotecă, teatru sau stadion, tot astfel este justificat şi sprijinul financiar de la Stat pentru Catedrala Mântuirii Neamului… Atitudinea ostilă a domnului Remus Cernea faţă de noua Catedrală s a manifestat şi în anul 2007, când Asociația Solidaritate pentru libertate de conștiință, condusă pe atunci de dânsul, a pierdut definitiv și irevocabil în fața instanțelor judecătoreşti o acțiune în contradictoriu cu Patriarhia Română. Ca şi atunci, şi în prezent citatele trunchiate din legislație au devenit o regulă în slaba argumentare a domniei sale. De exemplu, domnul deputat Remus Cernea ignoră cu bună ştiinţă mențiunea explicită din Legea cultelor nr. 489/2006, potrivit căreia Cultele religioase recunoscute pot beneficia, la cerere, de sprijin material din partea statului pentru cheltuielile privind… con¬strucții noi (art. 10 alin 6). În schimb, acesta încearcă să deducă din neutralitatea statului (inclusiv față de ideologiile atee) o interdicție a autorităţilor de a acorda sprijin cultelor recunoscute, potrivit reglementărilor existente. În concluzie, recenta inițiativă legislativă provocatoare a domnului deputat Remus Cernea are ca scop legiferarea de către Parlamentul României a unei interdicţii de finanţare a viitoarei Catedrale Patriarhale, iniţiativă care intră în contradicție cu Constituția României (art. 30) şi Legea cultelor nr. 489/2006… (Biroul de presă al Patriarhiei Române). (Cf. Biroul de presă al Patriarhiei Române - http://ziarullumina.ro/o-constructie-avansata-trebuie-finalizata-107335.html - 25.11.2015; http://basilica.ro/o-construcie-avansatA-trebuie-finalizatA-110698.html – 25.11.2015). Aşadar, iată şi de aici constatăm faptul că Biserica şi, de fapt, Ortodoxia este o formă de creştinism (nesecularizată în conţinutul şi fondul ei intrisec) extrem de rafinată, de nobilă, de fină, pe care puţini o ştiu astăzi aprecia sau gusta în profunzimile ei dintru început, lucru pentru care ne rugăm Lui Dumnezeu – Cel în Treime preamărit, să ne ajute şi să ne lumineze minţile, cele acoperite de umbra păcatului, a patimii şi a morţii!... Stelian Gomboş
Anamaria Apostol

Locatie: Bucharest, RO
Ion Teo Christian

Locatie: Bucharest, RO
Dragut Ana Maria

Locatie: RO
Dragut Maria

Locatie: RO
Dragut Marin

Locatie: RO
Ungureanu Raluca

Locatie: RO
Ion Carmen-Ana

Locatie: Bucharest, RO

Subscriu acestui demers. Este jignitor pentru noi toti sa fim nevoiti sa ne supunem unor persoane, care, profitand de asa-zisa lor neutralitate, calca in picioare traditiile, cultura, credinta neamului nostru si implicit drepturile noastre, ale majoritatii. Da, ateismul militant este o secta extremista, care trebuie eliminata din toate structurile legislative si executive ale statului!

Alatura-te campaniei!

(adresa de email este necesara, pentru ca mesajul dvs sa fie valabil)

CAPTCHA

Introduceti textul din imaginea alaturata, pentru a sti ca sunteti o persoana reala: