„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Delegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri OrtodoxeDelegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri Ortodoxe
STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017
Guvernatorul Magneziei dispune uciderea Episcopului ortodox din zona
ATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificialATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificial
De ce NU SE TINE POST in aceasta saptamana?
STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017
Dumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acoloDumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acolo
Biserica Ortodoxa nu ii condamna pe oameni!
Din New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajdDin New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajd
Papa Francisc atacat prin afise lipite in toata Roma
Patriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul NicolaePatriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul Nicolae
COMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizataCOMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizata
mai multe stiri

COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase


10-12-2016 06:14:25 - KSL Catalin - Promo
Sute de colinde traditionale, concerte, decoratiuni si lumini, spectacole si alte multe daruri si surprize, ba chiar si interventii neasteptate ale colindatorilor din intreaga tara, va intampina cu caldura in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in fiecare zi.

COLINDE - program TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase


Intr-un program marcat de o editie aniversara speciala, la sarbatorirea celor 10 ani de bucurie de a fi impreuna, cu invitati speciali pe care speram sa-i primiti in casele dumneavoastra, Lacasuri Ortodoxe va vesteste Nasterea Domnului:

"Şi iată îngerul Domnului a stătut lângă ei şi slava Domnului a strălucit împrejurul lor, şi ei s-au înfricoşat cu frică mare.
Dar îngerul le-a zis: Nu vă temeţi. Căci, iată, vă binevestesc vouă bucurie mare, care va fi pentru tot poporul. Că vi s-a născut azi Mântuitor, Care este Hristos Domnul, în cetatea lui David. Şi acesta va fi semnul: Veţi găsi un prunc înfăşat, culcat în iesle. (Sfânta Evanghelie după Luca 2: 9-12)

Vestea Nasterii Domnului devine vestea "Marii Bucurii", pe care ingerul se grabeste sa o aduca. Numai bucuria Cerului poate fi adevărata bucurie a pământului, adevărata binecuvântare pentru oameni.


COLINDE DE CRACIUN - PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase


Poate că oamenii nu cred - un ateu, un om de o alta credinta... dar Dumnezeu aduce bucurie pentru intreaga omenire. Nimeni nu a prezis vreodată nașterea vreunui alt zeu sau lider religios. De ce? Pentru că era vorba doar despre lideri hotarati dintre si de oameni fondatori ai unor credințe religioase și morale in lume. Insa Nașterea lui Hristos a fost prezisa de profeți, de foarte multe ori, in Vechiul Testament, și chiar de solii lui Dumnezeu: îngerii. 


Dupa cum prezicea, atat de frumos si de exact, Isaia: "Căci Prunc s-a născut nouă, un Fiu s-a dat nouă, a Cărui stăpânire e pe umărul Lui şi se cheamă numele Lui: Înger de mare sfat, Sfetnic minunat, Dumnezeu tare, biruitor, Domn al păcii, Părinte al veacului ce va să fie. 


Şi mare va fi stăpânirea Lui şi pacea Lui nu va avea hotar. Va împărăţi pe tronul şi peste împărăţia lui David, ca s-o întărească şi s-o întemeieze prin judecată şi prin dreptate, de acum şi până-n veac. Râvna Domnului Savaot va face aceasta" (Cap. 9, 5-6).
Sau Profetul Miheia: "Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar obârşia Lui este dintru început, din zilele veşniciei." (Cap. 5, 1)

COLINDE DE CRACIUN - PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase


Atentie, insa, "Marea Bucurie" - Nașterea lui Iisus Hristos, Sarbatoarea Luminoasa, Darul nostru de Craciun - este cu mult mai mult decat o masa fabuloasa, limitarea la impodobirea unui brad, o vacanta sau o perioada destinata cumparaturilor si cadourilor, de multe ori inutile dupa trecerea perioadei, toate acestea manifestate sub forma unei irationale forfote festive! Ratiunea "Marii Bucurii", Motivul principal al celebrarii, este Iisus Hristos, despre Care foarte multi nici macar nu mai stiu pentru ce a venit pe pământ, neadmitand, prin aceasta, ca ar fi si Salvatorul - Mantuitorul - lor. 


Luati seama si numarati-va, insa, in cealalta categorie de oameni: una speciala, pe care colindul, slujbele Bisericii, o fac sa se impartaseasca de valorile eterne asociate Craciunului, sa se bucure de adevarata Sarbatoare: cu acea bucurie, netranzitorie, care sa nu se incheie atunci cand banii au fost deja cheltuiti, sau cand luminitele pomului de Crăciun vor fi stinse. Si asta, fiindca: 

"voi sunteţi seminţie aleasă, preoţie împărătească, neam sfânt, popor agonisit de Dumnezeu, ca să vestiţi în lume bunătăţile Celui ce v-a chemat din întuneric, la lumina Sa cea minunată," (cum scrie in Prima sa Scrisoare Sobornicească, Sfântul Apostol Petru .

Pentru acestia din urma, Iisus nu inseamna doar o figură istorică, nu inseamna doar Cel Care a schimbat cursul istoriei, nu este doar un fondator al unei religii numite Creștinism, ci El este Mântuitorul lor personal, Salvatorul si Izbavitorul din păcat, din moarte și iad.


Acesta este mesajul colindului pe care vi-l propunem prin programul special deja anuntat, prin sute de cantari si de urari frumoase, si acesta este mesajul slujbelor pe care Biserica vi-l propune pentru aceasta perioada - fiindca acesta este mesajul triumfal al Ingerului Ceresc, care ne-a deschis noua aceasta "Mare Bucurie". La multi si fericiti ani!

COLINDE DE CRACIUN - PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase


IMPORTANT: Programul TV special de Craciun, plin de colinde cu grija alese si permanent innoite, incununat de slujbele Bisericii si insotit de alte suprize, va putea fi urmarit in programul TV Lacasuri Ortodoxe, atat pe www.LONews.ro cat si in paginile web ale Parohiei Podeanu din Bucuresti (si aici), Manastirii Halmyris din Tulcea (si aici), Catedralei din Giurgiu, Retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor si ale tuturor parohiilor incluse in retea, insa, in plus, el poate fi preluat pe oricare alt site web, gratuit, prin simpla inserare a codului:  
<iframe width="640" height="360" src="https://production.livecamera.ro/index.php?channel=lo-tv" allowfullscreen="" frameborder="0"></iframe>

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Mesaj inspirat din cuvintele unei predici in limba rusa, rostite de Pr. Pavel Sapoval (Pamosnaia, Ucraina / Glasul Adevarului)
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN BUCURESTI
LOCATIE: BUCURESTI, ROMANIA

PROMO

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!