„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri
FAST NEWS
Astazi, incepand cu ora 7:30, transmitem in direct Slujba Sfintei Liturghii, din Bucuresti si Urziceni - in programul TV Lacasuri Ortodoxe.

NOU! De acum, POTI TRANSMITE SI TU! Primirea Icoanei de la Nicula in Slobozia, LIVE in toata lumea


02-11-2016 10:57:51 - Redactia Stiri - Promo
Icoana facatoare de minuni, care altadata avea sa fie luata aproape cu forta de catre taranii romani, de la un conte maghiar care o confiscase pentru castelul sau, va reusi sa aduca binecuvantarea lui Dumnezeu, alinare și sprijin, si intr-o zona din sudul Romaniei: Icoana de la Nicula vine in Baragan (vezi mai multe amanunte, dand click aici).

Procesiune in direct: primirea Icoanei de la Nicula, in Slobozia, transmisa LIVE


Astfel, renumita Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va fi primita in Municipiul Slobozia, in ziua de vineri, 4 noiembrie 2016, aceasta fiind intampinata la ora 13:45, in fata clopotnitei Catedralei Episcopale, urmand ca, la ora 14:00, sa fie oficiata in interiorul Catedralei o slujba de Te Deum. 


Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va fi prezenta la eveniment, efectuand o transmisiune video live cu aceasta ocazie, care va putea fi urmarita atat in paginile proprii cat si in cele ale site-urilor web care alcatuiesc Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, dar nu numai...


Imediat dupa Slujba de Te-Deum, credinciosii din Baragan vor insoti Icoana Maicii Domnului de la Nicula intr-o procesiune care va traversa pe jos intregul municipiu, in urma careia icoana va fi asezata intr-un baldachin amenjat in curtea Manastirii Sfintii Voievozi, aflata la intrarea in oras dinspre Autostrada Soarelui.


De asemenea, procesiunea va fi transmisa video in direct, din miscare. Poti accesa programul manifestarilor ocazionate de sosirea Icoanei facatoare de minuni Maicii Domnului de la Nicula, dand click aici!

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va ramane in Slobozia pe toata perioada hramului Manastirii istorice Sfintii Voievozi, pana in dimineata zilei de miercuri, 9 noiembrie, ora 10:00, cand va porni pe drumul de intoarcere spre Manastirea Nicula, aflata in Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.


Transmisiunea in direct, care urmeaza sa fie efectuata, vineri, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu binecuvantarea PS Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, va incepe in jurul orei 13:30, cu surprinderea momentului sosirii icoanei sfinte, urmand ca, dupa o scurta pauza, sa fie reluata imediat dupa ora 14:00, odata cu pornirea credinciosilor in procesiune, pe calea urmata spre Manastirea Sfintii Voievozi, traversand intregul municipiu.


Dincolo de limite...


Ca noutate, transmisiunea video in direct va fi pusa gratuit la dispozitia tuturor televiziunilor si publicatiilor on-line care vor dori sa o redea, de asemenea, in direct, abonatilor proprii, prin inserarea in propriile pagini a urmatorului cod de embed:
<iframe width="640" height="360" src="https://production.livecamera.ro/index.php?channel=lo-tv" allowfullscreen="" frameborder="0"></iframe>
Prin simpla introducere a codului de mai sus in paginile oricarui site web interesat, transmisiunea LIVE ocazionata de intampinarea Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula in Slobozia (inclusiv procesiunea prin intregul municipiu) va deveni in mod automat vizibila, fara a presupune alte proceduri tehnice suplimentare.

In cazul televiziunilor prin cablu, din tara sau strainatate, pentru preluarea gratuita a transmisiunii in direct, va fi necesara contactarea biroului nostru specializat (lonews@netcreator.ro), din timp, in vederea asigurarii unei pagini special-destinate preluarii dupa standarde tehnice TV, cu riscuri de deconectare accidentala scazute.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN SLOBOZIA
LOCATIE: SLOBOZIA, ROMANIA

PROMO

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!