„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica CatolicaBarbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
Moldova nu are viitor fara Credinta Ortodoxa - PRESEDINTELE IGOR
Batalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSAREBatalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSARE
PS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei CruciPS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei Cruci
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Duminica Invierii fiului vaduvei din Nain: acum, de la 7:30, transmisiuni in direct


09-10-2016 06:42:15 - KSL Catalin - Promo
Astazi, 9 octombrie 2016, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 20-a dupa Rusalii, a Sfantului Apostol Iacov al lui Alfeu si a Sfintilor Cuviosi Andronic si Atanasia. Tot astazi se citeste Evanghelia "Invierii fiului vaduvei din Nain".

Va reamintim ca minunea invierii fiului vaduvei din Nain a avut loc imediat după vindecarea, de la distanta, a slujitorului sutașului, Hristos aratandu-si si de aceasta data puterea Sa divină si infirmand, astfel, zvonurile, care fără îndoială deja circulau, cum că vindecarea slugii sutașului, de la distanta, ar fi fost o simplă coincidență - adica pretentiile ca el ar fi inviat oricum.


De aceasta data, minunea invierii are loc prin cuvantul Sau (fiindca este Cuvantul lui Dumnezeu) si atingerea fizica a lui Hristos (ca Fiu al lui Dumnezeu, pentru ca doar contacul cu natura divină și nemuritoare poate conferi învierea, depășind moartea). Hristos restaureaza, astfel, legile creației de dinainte de cădere, atunci când nu existau nici boală si nici moartea. Dar, dincolo de acestea, minunea de astazi este rodul milostivirii lui Hristos fata de cei suferinzi. 


Cuvântul și Trupul lui Hristos sunt dătătoare de viață, dupa cum o arata aceste minuni si o marturisesc si Evangheliile, iar din moment ce Biserica este Trupul lui Hristos, aceasta înseamnă că aceeași putere curge prin Biserică și conferă viață, vindecare și înviere tuturor celor care se ating de Hristos în Biserică. In Biserica se va citi, astazi, fragmentul din Evanghelia lasata noua de Sfantul Evanghelist Luca, cuprins intre versetele: 7, 11-16...

TRANSMISIUNI SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultan


Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite - Bucuresti si Urziceni - vor putea fi urmarite in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.


Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

TRANSMISIUNI IN DIRECT (LIVE), ZILNIC


Va reamintim ca, in aceasta perioada (pana la Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nectarie vindecatorul si facatorul de minuni (9 noiembrie), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, zilnic - de luni pana joi incepand de la orele 8:00 AM, iar sambata si duminica de la ora 7:30 - din Catedrala din Urziceni, acolo unde se afla o particica din moastele acestui sfant.


Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 - din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN BUCURESTI
LOCATIE: BUCURESTI, ROMANIA

PROMO

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!