„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Duminica Invierii fiului vaduvei din Nain: acum, de la 7:30, transmisiuni in direct


09-10-2016 06:42:15 - KSL Catalin - Promo
Astazi, 9 octombrie 2016, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 20-a dupa Rusalii, a Sfantului Apostol Iacov al lui Alfeu si a Sfintilor Cuviosi Andronic si Atanasia. Tot astazi se citeste Evanghelia "Invierii fiului vaduvei din Nain".

Va reamintim ca minunea invierii fiului vaduvei din Nain a avut loc imediat după vindecarea, de la distanta, a slujitorului sutașului, Hristos aratandu-si si de aceasta data puterea Sa divină si infirmand, astfel, zvonurile, care fără îndoială deja circulau, cum că vindecarea slugii sutașului, de la distanta, ar fi fost o simplă coincidență - adica pretentiile ca el ar fi inviat oricum.


De aceasta data, minunea invierii are loc prin cuvantul Sau (fiindca este Cuvantul lui Dumnezeu) si atingerea fizica a lui Hristos (ca Fiu al lui Dumnezeu, pentru ca doar contacul cu natura divină și nemuritoare poate conferi învierea, depășind moartea). Hristos restaureaza, astfel, legile creației de dinainte de cădere, atunci când nu existau nici boală si nici moartea. Dar, dincolo de acestea, minunea de astazi este rodul milostivirii lui Hristos fata de cei suferinzi. 


Cuvântul și Trupul lui Hristos sunt dătătoare de viață, dupa cum o arata aceste minuni si o marturisesc si Evangheliile, iar din moment ce Biserica este Trupul lui Hristos, aceasta înseamnă că aceeași putere curge prin Biserică și conferă viață, vindecare și înviere tuturor celor care se ating de Hristos în Biserică. In Biserica se va citi, astazi, fragmentul din Evanghelia lasata noua de Sfantul Evanghelist Luca, cuprins intre versetele: 7, 11-16...

TRANSMISIUNI SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultan


Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite - Bucuresti si Urziceni - vor putea fi urmarite in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.


Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

TRANSMISIUNI IN DIRECT (LIVE), ZILNIC


Va reamintim ca, in aceasta perioada (pana la Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nectarie vindecatorul si facatorul de minuni (9 noiembrie), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, zilnic - de luni pana joi incepand de la orele 8:00 AM, iar sambata si duminica de la ora 7:30 - din Catedrala din Urziceni, acolo unde se afla o particica din moastele acestui sfant.


Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 - din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN BUCURESTI
LOCATIE: BUCURESTI, ROMANIA

PROMO

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!