„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri
FAST NEWS
Astazi, incepand cu ora 7:30, transmitem in direct Slujba Sfintei Liturghii, din Bucuresti si Urziceni - in programul TV Lacasuri Ortodoxe.

SFANTUL NECTARIE - 40 de Sfinte Liturghii transmise in direct, zilnic, incepand de vineri


27-09-2016 05:34:27 - Redactia Stiri - Promo
Patruzeci de zile de rugăciune neîntreruptă la Catedrala din Urziceni (30 septembrie – 9 noiembrie 2016)

Pe 24 septembrie 2016 s-au împlinit trei ani de când o părticică din sfintele sale moaște a fost dăruită comunității de credincioși din Municipiul Urziceni. 

"De atunci, multe minuni s-au întâmplat, lacrimi de bucurie trezind în sufletele împovărate ale celor încercați de greutățile vieții din Bărăgan. În semn de recunoștință, creștinii și-au dăruit obolul lor și i-au oferit sfântului o raclă gravată cu scene din viața sa și un baldachin pe care să se statornicească în veșnicie. Tot de atunci, în fiecare an, înainte de ziua sa de prăznuire, timp de 40 de zile se roagă alături de preoții lor, făcând neîncetate rugăciuni spre slava lui Dumnezeu", ne marturiseste Pr. Bogdan-Ionut Stancu, parohul Catedralei din Urziceni.


SFANTUL NECTARIE - 40 de Sfinte Liturghii transmise in direct, incepand de vineri


Astfel, începând din ziua de vineri, 30 septembrie 2016, la Catedrala din Urziceni se va oficia, timp de patruzeci de zile, Sfanta Liturghie, neîntrerupt. De fiecare data, Sfânta Liturghie va fi urmată de Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie - vindecatorul de boli (taumaturgul).

Toate slujbele vor fi transmise video, in direct, si vor putea fi urmarite in programul TV Lacasuri Ortodoxe, astfel:

- de luni până vineri, slujbele vor începe la ora 8.00, 

- sâmbăta de la ora 7.30, 

- duminica de la ora 9.00.

Programul Liturgic se va încheia pe data de 9 noiembrie 2016, chiar in ziua Sfântului Ierarh Nectarie. 


Sfântul Ierarh Nectarie este sfânt puternic mijlocitor catre Dumnezeu, tămăduitor și vindecător de boli grave, vindecator al copiilor si totodata ajutător femeilor ce nu pot avea copii.

"Deși nu este de mult timp protectorul spiritual al credincioșilor din Urziceni, dintotdeauna le-a fost ocrotitor și grabnic ajutător. A devenit atât de familiar, încât prezența sa pare că este din veșnicie aici. Sprijinitor neobosit ,ascultă neîncetat rugămințile fierbinți ale tuturor celor ce se roagă cu nădejde și speranță in Dumnezeu", a incheiat, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, preot Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei din Urziceni.


SFANTUL NECTARIE - 40 de zile de rugaciune. Mai multe transmisiuni in direct


In plus, pe langa transmisiunile in direct amintite mai sus (de luni, pana vineri), vizitatorii paginilor Lacasuri Ortodoxe vor putea urmari, in continuare, transmisiunile in direct efectuate saptamanal din alte locatii din tara, dupa cum urmeaza: 

- sambata (de la orele 7:30 si 16:00), 

- duminica (de la ora 7:30), din mai multe localitati, simultan, pe mai multe canale diferite. 

Mai mult decat atat, noi transmisiuni in direct sunt efectuate la fiecare zi de sarbatoare, de la ora 7:30 AM. De asemenea, in seara premergatoare sarbatorii, incepand de la orele 16:00 si 18:00, puteti urmari Slujba Vecerniei, din mai multe localitati.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN URZICENI
LOCATIE: URZICENI, ROMANIA

PROMO

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!