LONews / Promo
Ben-Hur film pentru o nouă generație. Lansarea va avea loc pe 19 august 2016, in Statele Unite ale Americii.

Ben-Hur - un nou film, in 2016 - inspirat de razbunare si... iertare

16-08-2016 08:08:18
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Vă amintiți filmul clasic Ben-Hur. Filmul a câștigat unsprezece premii Oscar, atragand un public spectator grandios: trădare și amărăciune, har și răscumpărare.

Acum, Mark Burnett si Downey Roma - cu MGM si Paramount - au refăcut acest film pentru o nouă generație. Lansarea va avea loc pe 19 august 2016, in Statele Unite ale Americii.

Judah Ben-Hur, prin reflectarea unor sentimente de răzbunare, iertare si răscumpărare, generează un mesaj puternic pentru lumea de astăzi, plină de violențe rasiale și religioase, și de multe altele.

Ben-Hur - un nou film, in 2016 - inspirat de razbunare si... iertare


Pe scurt: doi frati din Palestina primului secol, divizata de ocupația romana - Messala, de partea Romei, si Iuda (Judah) Ben-Hur, de partea moștenirii iudaice. Furia lui Messala il trimite pe Ben-Hur în sclavie, ani de zile.

Cand, in urma unor tulburări, Ben-Hur reuseste sa scape, acesta revine la Ierusalim, cautand sa se răzbune pe Messala. Realizatorii filmului nu au precupețit niciun efort, pentru a face palpitant evenimentul.

Numai ca, în interiorul lui Ben-Hur au loc schimbari radicale si neastepatate, in urma intalniri cu Un...Tamplar, Care reuseste sa intrerupa acest ciclu al urii.

Romanul a fost publicat în 1880. A devenit cea mai bine-vanduta carte a secolului al XIX-lea. O prima editie si două adaptări cinematografice anterioare au reusit sa tina subiectul în fața publicului.

Filmul, care va putea fi vizionat in programul TV Lacasuri Ortodoxe in urmatoarele zile, continua sa aduca in actualitate puterea de a le ierta greselile, gresitilor nostri...

COMENTARII

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV