LONews / Promo
SFANTA TEODORA DE LA SIHLA - TRANSMISIUNE IN DIRECT, preluata si prin reteaua de cablu, de catre postul Eveniment TV.

SFANTA TEODORA DE LA SIHLA - slujbe transmise video in direct

07-08-2016 06:10:05
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Astazi, 7 august 2016, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 7-a dupa Rusalii. Astazi, Biserica Ortodoxa o cinsteste in mod deosebit pe Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla, alaturi de Sfanta Irina Imparateasa, de Sfantul Cuvios Mucenic Dometie Persul si de Sfantul Ierarh Narcis, Arhiepiscopul Ierusalimului. Tot astazi, se va citi fragmentul evanghelic al "Vindecarii a doi orbi si a unui mut din Capernaum".

SFANTA TEODORA DE LA SIHLA - slujbe transmise video in direct, din mai multe localitati


Transmisiunea in direct, la Sarbatoarea SFINTEI TEODORA DE LA SIHLA va putea fi urmarita in playerul amplasat in toate paginile agentiei noastre (www.lonews.ro), fiind efectuata, simultan, din mai multe localitati:

 - Bucuresti - Biserica Podeanu (zona piata Chibrit, sector 1) - CANAL 1: transmisiune in direct - Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea SFINTEI TEODORA DE LA SIHLA, incepand cu ora 7:30, multicamera. (Parinte paroh: Pr. stavrofor Vasile Ailioaei. Hramuri: Sfantul Apostol Simon Zilotul, Sfintii Imaprati Constantin si Elena);

- Urziceni - Catedrala - CANAL 2: transmisiune in direct: Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea SFINTEI TEODORA DE LA SIHLA, incepand cu ora 7:30, multicamera (Pr. paroh Bogdan-Ionut Stancu).

NU UITA! Te ajutam sa transmiti live, complet gratuit! (vezi cum, dand click aici)

SFANTA TEODORA DE LA SIHLA - alte slujbe live, preluate si prin reteaua de cablu


Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel (vezi mai sus), in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe, acestea fiind preluate si pe reteaua de televiziune prin cablu (vezi click aici).

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

Va reamintim ca Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, zilnic, de la orele 8:00 si 17:00. Prima transmisune in direct, efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, a avut loc in anul 2008, din Sfanta Manastire Halmyris.

NU UITA! Te ajutam sa transmiti in direct, complet gratuit! (vezi cum, dand click aici)

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!


COMENTARII

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...