LONews / Promo
In acest week-end, in manastirea din Delta au loc manifestari deosebite. Credinciosii si turistii suntasteptati sa vina la inchinare, in numar mare.

Astazi, transmisiune video LIVE la Sarbatoarea Sfintilor Mucenici Epictet si Astion

08-07-2016 05:58:58
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Astazi, 8 iulie 2016, incepand cu ora 8:o0, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea Sfintilor Mucenici Epictet si Astion, ale caror sfinte moaste - cele mai vechi descoperite vreodata in tara noastra - se afla intregi in Manastirea ortodoxa Halmyris Murighiol-Tulcea (click aici). Va reamintim ca, in acest week-end, in sfanta manastire din Delta Dunarii au loc manifestari deosebite (foto), credinciosii si turistii fiind asteptati sa vina la inchinare, in numar mare (afla mai multe amanunte, dand click aici).

Transmisiunea in direct va putea fi urmarita in playerul amplasat in toate paginile agentiei noastre.


In plus, nu uitati ca, tot astazi, incepand cu ora 17:00, puteti urmari in direct Slujba Vecerniei.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

Va reamintim ca Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, zilnic, de la orele 8:00 si 17:00. Prima transmisune in direct, efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, a avut loc in anul 2008, chiar din Sfanta Manastire Halmyris.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...