LONews / Promo
Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video live, zilnic, de la 8:00 si 17:00 - cu un program special la sarbatori si duminici.

Astazi, slujbe ortodoxe transmise in direct, simultan, din mai multe localitati

03-07-2016 07:57:43
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Astazi, 3 iulie 2016, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 2-a dupa Rusalii, a sfintilor nostri români - de asemenea, zi speciala de cinstire a Sfantului Mucenic Iachint si a Sfantului Ierarh Anatolie, patriarhul Constantinopolului. Tot astazi se citeste Evanghelia "Chemarii primilor Apostoli".

Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite - Giurgiu, Bucuresti si Urziceni - vor putea fi urmarite in playerul amplasat in toate paginile agentiei noastre.


In plus, nu uitati ca, tot astazi, incepand cu ora 17:00, puteti urmari in direct Slujba Vecerniei, oficiata in Catedrala Episcopala din Girugiu.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

Va reamintim ca Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, zilnic, de la orele 8:00 si 17:00 - cu un program special la sarbatori si duminici. Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 - din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV