LONews / Promo
Transmisiunile live, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Sfintii Apostoli Petru si Pavel: slujbe transmise in direct, din mai multe localitati

29-06-2016 07:54:18
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Astazi, 29 iunie 2016, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite - Giurgiu, Bucuresti si Urziceni - vor putea fi urmarite in playerul amplasat in toate paginile agentiei noastre.


In plus, nu uitati ca, tot astazi, incepand cu ora 17:00, puteti urmari in direct Slujba Vecerniei, oficiata in Catedrala Episcopala din Girugiu.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

Va reamintim ca Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, zilnic, de la orele 8:00 si 17:00. Prima transmisune in direct, efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, a avut loc in anul 2008.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV