Stiri / Promo
Astfel, incepand cu ora 8:00, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, veti putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Utreniei si Sfintei Liturghii.

Sfintii Imparati Constantin si Elena, cel de-al doilea hram al Bisericii Podeanu

24-06-2017 23:44:45
De Redactia Stiri
In ziua de sambata, 21 mai 2015, Biserica Podeanu din Bucuresti isi va serba cel de-al doilea hram: Sfintii Imparati Constantin si Elena. 

Astfel, incepand cu ora 8:00, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, veti putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Utreniei si Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu - Bucuresti. In paralel, in cadrul aceluiasi player (pe canale tv diferite), veti putea urmari transmisiuni in direct si din alte biserici din tara.


Mai multe amanunte despre programul din acest an, puteti gasi dand click aici, si intrand pe site-ul Parohiei. De asemenea, despre manifestarile speciale organizate la aceasta mare sarbatoare, la Catedrala Patriarhala din Capitala (hramul istoric), puteti afla mai multe dand click aici.


Transmisiunile in direct vor putea fi urmarite in playerul amplasat pe toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, alegand unul dintre canalele puse la dispozitie de serviciile noastre, cat si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale