LONews / Promo
Astfel, incepand cu ora 8:00, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, veti putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Utreniei si Sfintei Liturghii.

Sfintii Imparati Constantin si Elena, cel de-al doilea hram al Bisericii Podeanu

19-05-2016 09:07:46
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
In ziua de sambata, 21 mai 2015, Biserica Podeanu din Bucuresti isi va serba cel de-al doilea hram: Sfintii Imparati Constantin si Elena. 

Astfel, incepand cu ora 8:00, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, veti putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Utreniei si Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu - Bucuresti. In paralel, in cadrul aceluiasi player (pe canale tv diferite), veti putea urmari transmisiuni in direct si din alte biserici din tara.


Mai multe amanunte despre programul din acest an, puteti gasi dand click aici, si intrand pe site-ul Parohiei. De asemenea, despre manifestarile speciale organizate la aceasta mare sarbatoare, la Catedrala Patriarhala din Capitala (hramul istoric), puteti afla mai multe dand click aici.


Transmisiunile in direct vor putea fi urmarite in playerul amplasat pe toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, alegand unul dintre canalele puse la dispozitie de serviciile noastre, cat si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV