LONews / Promo
Din 11 mai 2016, vizitatorii nostri vor putea urmari in direct, zilnic, cu ajutorul lui Dumnezeu, transmisiuni live din Giurgiu.

Zilnic, transmisiuni in direct din Catedrala din Giurgiu

11-05-2016 06:43:19
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Incepand de astazi, 11 mai 2016, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe vor putea urmari in direct, zilnic, cu ajutorul lui Dumnezeu, transmisiuni ale slujbelor oficiate in Catedrala Episcopala din Giurgiu (click aici), dupa urmatorul program:

- 8:00 AM - Utrenie si Slujba Sfintei Liturghii, 
- 17:00 - Slujba Vecerniei.

Transmisiunile in direct sunt realizate cu sprijinul si prin eforturile constante ale preotilor slujitori ai Catedralei - Parintele eclesiarh fiind Pr. Marian Ciocanel - iar acestea vor putea fi vizionate si pe pagina web oficiala a Catedralei din Giurgiu. Catedrala din Giurgiu se afla in Episcopia Giurgiului, sub pastorirea Preasfintitului Parinte AMBROZIE, Episcopul Giurgiului.

In plus, nu uitati ca, in paginile noastre, veti putea urmari in continuare, asa dupa cum deja v-ati obisnuit, si alte transmisiuni live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, din alte localitati - acestea putand fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe, in principal la duminici si sarbatori. Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

Transmisiunile in direct pot fi urmarite gratuit, atat in paginile agentiei, in programul TV Lăcaşuri Ortodoxe, cat si in intreaga Retea Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) si, de asemenea, pe siteurile oficiale ale bisericilor respective.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din anul 2008.

NU UITA de oferta noastra! NU iti lasa preotul sa plateasca pentru un site web sau pentru gazduire. Lăcaşuri Ortodoxe (prin serviciul specializat NETCreator, pe care il detine) ofera totul gratuit! Creeaza un site gratuit pentru biserica/manastirea/eparhia sau chiar o intreaga retea, si gazduieste-l lunar tot gratuit, acum, dand click aici.
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...