LONews / Promo
Programul transmisiunilor in direct la Sarbataorea Izvorului Tamaduirii - hramul Manastirii Sfintii Voievozi Slobozia - 2016.

IZVORUL TAMADUIRII: TRANSMISIUNE IN DIRECT, de la hramul Manastirii Sfintii Voievozi Slobozia

05-05-2016 17:32:47
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
In aceasta perioada, in Municipul Slobozia, se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului-Vorona. Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Vorona, din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, a fost adusă în data de 4 mai 2016, ora 14:00, direct la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, unde a fost întâmpinată de către Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu (foto-click aici), înconjurat de toți preoții din Episcopia Sloboziei și Călărașilor și de credincioșii din Slobozia. Evenimentul a fost transmis in direct.

Maine, vineri, 6 mai 2016, cu ajutorul lui Dumnezeu, o noua transmisiune in direct va avea loc, in ziua sărbătorii hramului Mănăstirii „Izvorul Tămăduirii”, fiind săvârșită Sfânta Liturghie, de către Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, în jurul orei 08:30. 

La slujbă vor participa toți membrii clerici ai Permanenței Consiliului Eparhial, preacucernicii părinți protopopi ai Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și preoții din municipiul Slobozia. Împreună rugători vor fi și reprezentanți ai autorităților locale, județene și credincioși.


Duminică, 8 mai 2016:

Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, începând cu ora 09:00, va sluji Sfânta Liturghie arhierească, înconjurat de părinți consilieri ai Centrului Eparhial și de preacuvioșii părinți stareți de la mănăstirile Eparhiei.


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului va rămâne spre închinare până luni, 9 mai 2016, orele 10:00, când va fi pregătită pentru întoarcerea la Sfânta Mănăstire Vorona.


Agenția de știri – „Lăcașuri Ortodoxe” va transmite online toate evenimentele, care vor putea fi vizionate pe toată Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor - www.sf-esc.ro și www.lonews.ro.


In paralel, vizitatorii nostri pot urmari, pe mai multe canale in cadrul aceluiasi player, transmisiuni in direct din: Catedrala Episcopala din Giurgiu, Catedrala din Urziceni si Biserica Podeanu din Bucuresti.


Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV