LONews / Promo

INTAMPINAREA DOMNULUI: transmisiuni in direct - astazi, de la 16:00 Vecernie. Maine, de la 8:00, Sfanta Liturghie

01-02-2016 05:50:34
Astazi, 1 februarie 2016, Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe transmite in direct, incepand cu ora 16:00, Slujba Vecerniei, la Sarbatoarea Intampinarii Domnului. Urmatoarea transmisiune live va avea loc maine, 2 februarie, incepand cu ora 8:00, simultan, din mai multe locatii diferite.

Transmisiunile live sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori. Transmisiunile in direct pot fi urmarita gratuit, atat in paginile agentiei, in programul TV Lăcaşuri Ortodoxe, cat si in intreaga Retea Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) - pe paginile bisericilor si protopopiatelor.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din anul 2008.

Daca apreciezi activitatea noastra, iti dam ocazia sa devii membru al echipei Lăcaşuri Ortodoxe. Da click AICI! In cel de-al 10-lea an, TE IMBRATISAM CU BUCURIE!