LONews / Promo

Slujbe in direct in Postul Pastelui. Transmisiuni video live 2013

21-03-2013 04:33:40
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Si in Postul Mare al Sfintelor Pasti din acest an, dupa cum v-a obisnuit deja de 6 ani de zile, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va continua traditia transmisiunilor video ZILNICE, in direct, de la slujbele oficiate in aceasta perioada in Biserica Ortodoxa.

   Transmisiunile sunt asigurate gratuit, prin eforturile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in format FullHD, multi-camera, in cea mai mare parte a lor, din Biserica ortodoxa Podeanu Bucuresti, acolo unde se afla moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul, ginerele de la Nunta din Cana Galileii (sarbatorit in 10 mai). Preoti slujitori: Pr. paroh Stavr. Vasile Ailioaei, Pr. Constantin Strugariu, Pr. Prof. Constantin Dragusin.

   Daca la inceputul acestei prime saptamani ne-am bucurat cu totii de un program special, dedicat Canonului cel Mare al Sfantului Andrei Criteanul, odata cu sfarsitul acestei saptamani, programul transmisiunilor din acest post* va deveni unul asemanator celui din anii trecuti. Slujbele de dimineata vor incepe la ora 6:00, pentru ca toti cei ce le urmaresc si participa la ele sa poata ajunge la locul de munca in timp util.

   Luni – 06:00 Sfanta Liturghie
   Marti – 06:00 Sfanta Liturghie
   Miercuri – 06:00 Sfanta Liturghie
   Joi – 06:00 Sfanta Liturghie

   Vineri – 08:00 Taina Sfanta a Maslului | 17:00 Sfanta Liturghie a Darurilor mai Inainte Sfintite
   Sambata - 08:00 Sfanta Liturghie si pomenirea celor adormiti | 18:00 – Slujba Vecerniei
   Duminica – 08:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

   In plus, in ajunul sarbatorilor, seara, va fi transmisa slujba Vecerniei, incepand cu ora 18:00. De asemenea, in zilele de sarbatoare, Sfanta Liturghie va incepe la ora 08:00.
  
   Sistemul tehnic si software-ul special realizat sunt puse la dispozitie de serviciul LiveCamera media PRODUCTION.

*pagina de fata va putea fi accesata din pagina Home Lacasuri Ortodoxe – sectiunea centrala PROMO, fiind permanent up-datata in cazul unor eventuale schimbari de program

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...