Stiri / Politici
Papa Francisc s-a declarat „oripilat“ de atacul chimic din Idlib - Siria, numindu-l „masacru inacceptabil" . Vezi apelul sau.

Papa, oripilat de masacrul chimic din Idlib, Siria

26-05-2017 23:51:27
De Redactia Stiri
La sfârșitul audienței sale generale de ieri, din Piața Sfantul Petru din Roma, Papa Francisc s-a declarat „oripilat“ de atacul chimic din Idlib - Siria, numindu-l „masacru inacceptabil" și făcând apel la “conștiința celor care au responsabilități politice, la nivel local și internațional".

„Sunt oripilat de evenimentele recente din Siria“, a spus Papa, facand referire la atacul recent (cu o zi in urma) din provincia Idlib, unde zeci de persoane fara aparare au fost ucise, inclusiv mulți copii.

„Fac apel la conștiința celor care au responsabilități politice la nivel local și internațional, sa opreasca această tragedie și să salveze populația care, si asa de prea mult timp, este epuizata de război“, a comentat Papa, salutand „eforturile celor care, în ciuda nesiguranței și a greutatilor, caută să ajute oamenii din această regiune“.

Inainte de aceasta, Papa și-a exprimat, de asemenea, „apropierea spirituală“ fata de victimele „atacului grav“ de la Metroul din Sankt Petersburg, de luni, din Rusia. (LONews)
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale