Stiri / Politici
Referindu-se la Biserica Catolica, acesta a avertizat ca in următorii 30 de ani nu va mai exista aceasta religie.

Presedintele Filipine ameninta din nou Biserica Catolica

26-05-2017 23:50:45
De Redactia Stiri
Președintele Filipine, Rodrigo Duterte, a continuat traditia sa privind provocarea de polemici în discursurile publice, de data aceasta adresandu-se nou-numiților oficiali guvernamentali, joi - adresare in care a atins atat Biserica Catolică, cat și două centre mass-media din țară.

Referindu-se la Biserica Catolica, acesta a avertizat ca in următorii 30 de ani nu va mai exista aceasta religie, conform unui raport Manila Times.

Președintele a susținut că vor iesi, in curand, la suprafata, mai multe asa-zise abuzuri ale instituției, acesta criticand fondurile acumulate de Biserica, afirmand ca acestea ar ajunge in vistieriile preotilor. El a acuzat, de asemenea, Biserica Catolica, "pentru bolile țării“.

Duterte, un catolic, a luat pozitie împotriva Bisericii, după ce aceasta a criticat modul in care conduce războiul impotriva drogurilor (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

In acelasi discurs, centrele mass-mediei filipineze Daily Inquirer si ABS-CBN au fost, de asemenea, atacate de Duterte prin cuvinte jignitoare. (LONews)
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale