LONews / Politici
După ce işi dobândise independenţa, Polonia a fost agresată din nou. În 1939, România a primit în jur de 3.000 de compatrioţi in tara.

Eroii polonezi, cinstiti la Tulcea. A slujit PS Episcop Visarion

08-03-2017 09:58:11
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Ieri, Preasfintitul Parinte Visarion, Episcopul Tulcii, a savarsit, in prezenta Excelentei Sale Marcin Wilczek, ambasadorul Poloniei in Romania, si a oficialitatilor locale, o Slujba de Pomenire la monumentul eroilor polonezi, din Cimitirul Eternitatea, din Tulcea.

In timpul celui De-al Doilea Război Mondial, romanii au întins o mână refugiaţilor polonezi, care se retrageau din fata asediului războiului. După ce işi dobândise independenţa, Polonia a fost agresată din nou. În 1939, România a primit în jur de 3.000 de compatrioţi in tara.

Al Doilea Razboi Mondial a izbucnit la 1 septembrie 1939, odata cu invadarea Poloniei de catre Germania, ceea ce a atras in conflict Franta, Anglia si Commonwealth-ul. A mistuit cea mai mare parte a globului, fiind considerat cel mai mare si mai ucigator razboi neintrerupt din istoria omenirii, provocand moartea a peste 60 milioane de oameni.

Un album foto legat de evenimentul de ieri, poati fi vazut dand click aici!

LONews & Episcopia Tulcii
Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV