Stiri / Politici
Vezi cum se folosesc politicienii, de Dumnezeu, in campania lor electorala si in cursa pentru prezidentiale.

Politicienii se folosesc de Dumnezeu in campania electorala

26-05-2017 23:46:07
De Redactia Stiri
Bisericile Protestante din Austria au denunțat, ieri, o actiune de "manipulare" prin folosirea numelui lui Dumnezeu de către un candidat de extremă-dreapta, Norbert Hofer (foto), in campania sa, înainte de alegerile programate pentru data de 4 decembrie 2016.

Reprezentantii Bisericilor, conform agentiei catolice austriece Kathpress, au explicat, intr-o declaratie comuna, ca Dumnezeu nu se lasă exploatat de interesele personale ale unui om, sau în scopuri politice.

Norbert Hofer, din partidul FPO, a prezentat, vineri, noile sale postere de campanie, purtând cuvintele "Cu ajutorul lui Dumnezeu" ("So wahr mir Gott helfe"), vrand sa sublinieze inrădăcinarea sa puternica în valorile creștine și occidentale.

Potrivit reprezentanților protestanți austrieci, episcopii protestanti sustin ca această referire la Dumnezeu reprezinta un "abuz", mai ales cand vine din partea unui partid xenofob.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale