LONews / NETCreator
De acum, iti poti realiza site-ul web, astfel incat sa apara in top pe motoarele de cautare, direct optimizat, folosind un sistem de administratie deja echipat.

SEO - Cea mai buna administratie pentru website-uri de top... LANSARE

14-04-2016 12:46:41
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Serviciul Specializat NETCreator, al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, a lansat in urma cu cateva ore, noua versiune a sistemului de administrare de continut, NETCreator CMS, v1.9.3.

NETCreator continua sirul de inovatii, cu care ne-a obisnuit in ultima perioada, realizand singurul CMS cu administrare completa SEO (Search Engine Optimization - Optimizare pentru Motoarele de Cautare: Google, Yahoo, Bing etc).

Chiar daca putini cunosc acest lucru, motoarele de cautare au anumite cerinte obligatorii, in ce priveste continutul, titlurile articolelor etc.


Fiecare pagina de administratie a noului CMS NETCreator are, insa, de acum, indicatori SEO afisati automat, pentru administratorii de site-uri web, acestia fiind atentionati, printr-un cod de culori, in momentul in care isi editeaza in mod gresit articolele proprii in ce priveste o pozitionare buna pe motoarele de cautare.


Totodata, administratorii de site-uri web au la dispozitie campuri speciale, dedicate introducerii unor chei de cautare principale (tag-uri) pentru fiecare articol, dupa care articolele sa fie identificate, indexate, de motoarele de cautare si, in plus, campuri de descriere (rezumat sau prezentare-invitatie) a continutului.


Din cate se stie, atunci cand un administrator de site specifica anumite taguri, acesta ii indica, de fapt, motorului de cautare, pe ce chei de cautare ar vrea ca articolul respectiv sa fie promovat de motor (indicandu-i cuvintele pe care motorul sa le caute in textul noului articol, pentru a se convinge ca articolul merita promovat dupa acele chei. Prin aceste tag-uri, motorul Google este ajutat sa identifice rapid adevaratele cuvinte care se repeta in text si la care face referire, de fapt, textul, eliminand procesele inutile de identificare, pe care motorul le-ar face, sufocat de multitudinea de cuvinte comune sau de legatura, repetate frecvent). 

Descrierea de articol are, in principal, sens de invitatie adresata cititorului care a descoperit pe motorul de cautare noul articol, intre multe alte articole gasite dupa aceeasi cheie. O descriere buna, poate insemna o invitatie buna si poate atrage spre articolul tau, dintr-o intreaga lista de articole gasite dupa o aceeasi cheie.

Mai mult decat atat, insa, NETCreator CMS, pornind de la informatiile false (asa-zis tehnice) pe care unii le raspandesc pe internet tocmai pentru a induce in eroare si a deruta administratorii de site-uri web (pentru a-i retrograda pe cautari), a decis sa dezvolte un software inovator - niciun alt CMS, din lume, nu are la aceasta ora un astfel de sistem - care sa il ajute pe administratorul de continut al unui site web (pe cel ce introduce articole pe site) sa respecte (fara a avea neaparat cunostinte tehnice) cerintele si standardele reale, actualizate regulat, ale motoarelor de cautare, intr-un mod care sa nu-i rapeasca din timpul de lucru.

Nu-ti ramane decat sa iti creezi si tu propriul site web, folosind CMS NETCreator, si sa te bucuri de toate avantajele unui site de top, bine promovat pe motoarele pe cautare.


http://lonews.ro/media-cinema/22424-bor-pregateste-o-contraoferta-reala-la-stirile-in-mare-parte-regizate-ale-presei-nationale-video.html
NETCreator rupe toate barierele, fiind de acum, mereu adaptat la noile standarde reale SEO, pentru o buna pozitionare pe motoarele de cautare. Incearca-l!

In ultima sa oferta publicata pe site-ul propriu de prezentare, NETCreator isi ofera serviciile si iti pune la dispozitiile specialistii, pentru a-ti realiza site-ul propriu in noul sistem de administrare CMS NETCreator, pentru a putea fi identificat de ceilalti, rapid, in topul motoarelor de cautare. Contacteaza-i aici.

***
Dupa cate se stie deja, in cazul Bisericii Ortodoxe, NETCreator (un serviciu specializat al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe), isi ofera gratuit serviciile, noua versiune venind si mai mult in sprijinul preotilor si credinciosilor care vor sa realizeze un site web pentru biserica, manastirea, episcopia lor. Puteti incerca NETCreator CMS, dand click aici.

Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV