LONews / NETCreator

Lansare NETCreator CMS 1.8.0: Peste 610 000 de imagini GRATUITE pentru site-ul tau!

06-04-2016 13:06:02
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
De astazi, administratorii de site-uri web care folosesc sistemul de administrare de continut NETCreator CMS, nu mai sunt nevoiti sa caute imagini pe internet, riscand sa incalce drepturile de autor pentru a publica articolele lor (atunci cand nu au o fotografie proprie).

In ultimele ore, serviciul specializat NETCreator, al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, a lansat noua versiune NETCreator CMS, v1.8.0.

Aceasta noua versiune pune la dispozitia administratorilor de site, peste 610 000 de fotografii de inalta calitate, pe care sa le poata folosi pe site-ul propriu, in alcatuirea articolelor. Toate imaginile sunt neamprentate si sunt oferite gratuit, fara a fi nevoie de amintirea unei surse sau a unui autor (conform Creative Commons CC0).

In ultimele ore, administratorii de site care au deschis NETCreator CMS, au putut observa, in pagina de editare a unui articol, la "Adaugare imagini", un nou motor de cautare destinat noii baze de imagini, pusa la dispozitie.

Astfel, NETCreator CMS devine singurul CMS existent in lume, la ora actuala, care vine cu propria baza de date de imagini gratuite, iesind astfel, in ajutorul administratorilor de site-uri.
***
Dupa cate se stie deja, in cazul Bisericii Ortodoxe, NETCreator (un serviciu specializat al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe), isi ofera gratuit serviciile, noua versiune venind si mai mult in sprijinul preotilor si credinciosilor care vor sa realizeze un site web pentru biserica, manastirea, episcopia lor. Puteti incerca NETCreator CMS, dand click aici.

Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...