LONews / NETCreator

Domenii PRO, de acum, pe NETCreator. Noi facilitati

03-12-2015 10:44:00
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Incepand de astazi, Serviciul Specializat in Gazduire (Hosting) si WebDesign NETCreator, a lansat noi servicii privind domeniile web si propriile servere.


Astfel, NETCreator ofera spre vanzare si domenii cu extensia .PRO.


Extensia de domenii .PRO a aparut in urma cu 11 ani si a fost dedicata exclusiv profesionistilor (ingineri, economisti, fizicieni, avocati din Marea Britanie, Germania, Franta, Canada si SUA), aceasta putand fi achizitionata prin proceduri laborioase, in urma unor verificari de lunga durata.


De acum, insa, extensia de domenii PRO devine nerestrictionata, publica, putand fi inregistrata de orice persoana fizica. Tocmai de aceea, Serviciul Specializat NETCreator a implementat cat mai rapid toate procedurile prin care clientii proprii sa aiba la dispozitie aceasta noua extensie. Ea poate fi achizitionata din paginile NETCreator (www.netcreator.us).

Extensia de domenii .PRO este perfecta pentru:

- portofolii profesionale;

- marci inregistrate;

- servicii de consultanta;

- promovare de evenimente;

- proiecte PROgresive;

- campanii PROactive.


De acum, procedeul de achizitionare este simplu, nemaifiind nevoie de date suplimentare si de verificari minutioase.


O pagina speciala, dedicata domeniilor .PRO a fost creata, cu cateva minute in urma, aici: http://netcreator.us/domains/.pro-domains

Pretul unui domeniu .PRO oferit de NETCreator este de doar 17$ (pretul pe piata fiind cuprins intre 20$-25$/an), si se achita anual.


Tot cu aceasta ocazie, NETCreator anunta oficial noile avantaje privind panourile de control, pentru serverele VPS si Serverele Dedicate.


De acum, clientii care opteaza pentru un plan VPS, vor putea alege intre panourile de control pentru server: cPanel, DirectAdmin si NETCreator.


Panourile de control server NETCreator si DirectAdmin sunt oferite gratuit (mentionand ca, in rest, pe piata, panoul DirectAdmin este oferit contra sumei de... 29$/luna). NETCreator asigura, de asemenea, panoul de control cPanel la doar 10$/luna (comparativ cu pretul pietei, de aproximativ 20$/luna).


Cei care opteaza pentru un Server Dedicat, dispun tot de cele doua panouri de control server gratuit, NETCreator si DirectAdmin, pretul panoului cPanel pentru server dedicat fiind de 35$/luna (pe piata ajungand la aproximativ 45$/luna).


Mai mai multe amanunte despre serviciile oferite, puteti afla aici: www.netcreator.us

In prezent, o echipa lucreaza la implementarea unor noi servicii legate de modulul de criptare SSL.
***
Despre Serviciul specializat NETCreator:
Serviciul Specializat NETCreator apartine Lacasuri Ortodoxe S.R.L., mai multi voluntari activand gratuit si oferind serviciile lor, de asemenea, in cadrul Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, echipa de lucru fiind fondata in anul 1995, in Romania (Riemman Sistems&NETCreator). Serviciul Specializat NETCreator ofera servicii de WebDesign, Software, Gazduire (hosting), Nume de domenii si altele. Nu trebuie scapat din vedere ca echipa actuala a Serviciului NETCreator a dezvoltat primul software (program informatic) destinat calculelor contabile complete, din Romania, fiind folosit de o serie de servicii si intreprinderi de prestigiu (Fundatia, Editura, Revista "Romania Mare", SC Conserve Buftea, PRIMCOM S.A - Centrala Alimentarelor din Sectorul I Bucuresti etc), in 1995, adaugand serviciul de gazduire web odata cu dezvoltarea retelei internationale de internet, in anul 2003. Serviciul specializat NETCreator a realizat partea tehnica si de design a primei retele informationale din Romania, in 2014, a lansat un nou sistem revolutionar de administrare continut (NETCreator CMS) in 2015, toate programele informatice si sistemele care asigura transmisiuni video in direct din diferite locatii si chiar si din miscare (utilizate in cadrul Seviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION, pe care Asociatia Lacasuri Ortodoxe l-a dezvoltat, de asemenea, si il intretine) si multe altele.
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...