LONews / NETCreator

NETCreator ajunge si in... China. Lansare oficiala si noi facilitati in Panoul de Comanda al serverelor noastre

19-11-2015 10:07:56
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
De acum, vizitatorii din China, se pot conecta mult mai usor la serviciile NETCreator.

La doar cateva zile dupa lansarea noului site si a versiunilor in limbile Franceza, Spaniola si Portugheza, serviciul Specializat NETCreator a finalizat astazi, 19 noiembrie 2015, versiunile propriului site (www.netcreator.us), in limbile: Chineză Tradiţională şi Chineză Simplificată.

Noile versiuni ale site-ului, in cele doua limbi, au fost lansate oficial, in urma cu doar cateva minute. Astfel, produsele oferite de NETCreator, pot prezenta informatii clare pentru o arie mult mai extinsa de clienti si vizitatori.


Tot cu aceasta ocazie, a fost lansata si finalizata, si noua versiune a Panoului de Administrare si Control pentru server, destinata clientilor proprii, NETCreator Hosting Panel, in urmatoarele limbi:
 1. Spaniola,
 2. Franceza,
 3. Germana,
 4. Rusa,
 5. Vietnameza,
 6. Japoneza,
 7. Chineza Simplificata,
 8. Chineza Traditionala,
 9. Olandeza,
 10. Bulgara,
 11. Italiana,
 12. Sarba,
 13. Turca,
 14. Greaca.

Utilizatorii pot modifica limba in care este afisat Panoul de Administrare si Control Server, NETCreator Hosting Panel, din meniul "Change View".

De asemenea, data fiind aparitia aproape spontana a unor noi extensii pentru numele de domenii si cererea ridicata pe piata internationala, incepand tot de astazi, clientii si vizitatorii NETCreator pot achizitiona, pe langa celelate 50 de tipuri deja existente, nume de domenii cu urmatoarele noi extensii:


 1. .AT
 2. .HOST
 3. .HOSTING
 4. .NL
 5. .BE
 6. .SOLUTIONS
 7. .SERVICES
 8. .XYZ
 9. .SPACE
 10. .CLUB
 11. .NEWS
 12. .TOP
 13. .COMPANY
 14. .DEALS

Mai mai multe amanunte despre fiecare dintre aceste extensii ale numelor de domenii oferite, puteti afla aici: http://netcreator.us/domains/tld-specifications

In prezent, o echipa lucreaza la implementarea unor noi servicii legate de modulul de criptare SSL.


Despre Serviciul specializat NETCreator:
Serviciul Specializat NETCreator apartine Lacasuri Ortodoxe S.R.L., mai multi voluntari activand gratuit si oferind serviciile lor, de asemenea,in cadrul Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, echipa de lucru fiind fondata in anul 1995, in Romania (Riemman Sistems&NETCreator). Serviciul Specializat NETCreator ofera servicii de WebDesign, Software, Gazduire (hosting), Nume de domenii si altele. Nu trebuie scapat din vedere ca echipa actuala a Serviciului NETCreator a dezvoltat primul software (program informatic) destinat calculelor contabile complete, din Romania, fiind folosit de o serie de servicii si intreprinderi de prestigiu (Fundatia, Editura, Revista "Romania Mare", SC Conserve Buftea, PRIMCOM S.A - Centrala Alimentarelor din Sectorul I Bucuresti etc), in 1995, adaugand serviciul de gazduire web odata cu dezvoltarea retelei internationale de internet, in anul 2003. Serviciul specializat NETCreator a realizat partea tehnica si de design a primei retele informationale din Romania, in 2014, a lansat un nou sistem revolutionar de administrare continut (NETCreator CMS) in 2015, toate programele informatice si sistemele care asigura transmisiuni video in direct din diferite locatii si chiar si din miscare (utilizate in cadrul Seviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION, pe care Asociatia Lacasuri Ortodoxe l-a dezvoltat, de asemenea, si il intretine) si multe altele.
Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV