LONews / Media & Cinema

Singurul post tv national cu emisiuni religioase zilnice si exclusiv in chirilica

31-01-2013 05:31:50
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Postul public national de Radio-Televiziune Sarb a amintit Patriarhului Serbiei ca RTS este singurul program media, nu numai din regiune ci si de pretutindeni, „care are emisiuni exclusiv in chirilica si care difuzeaza zilnic un program cu continut religios”.

   Discutia a avut loc, in aceste zile, la Resedinta Patriarhului Sarb Irineu, unde acesta a primit vizita directorului general al Radioteleviziunii Serbiei si a asociatilor aproipiati ai acestuia: Nikola Mirkov, director de televiziune din Belgrad și Slobodan Markovic, președintele Consiliului de Administrație.

   Reprezentanții postului public de radio și televiziune l-au informat pe Patriarhul Irineu despre rolul Radioteleviziunii Serbiei, in „păstrarea și afirmarea patrimoniului religios și cultural al poporului sârb, precum și al altor popoare care trăiesc în Serbia”.

   Patriarhul Irineu a mai fost informat, de asemenea, si despre programul Radioteleviziunii Serbiei, referitor la aniversarea celor 1700 de ani de la Edictul din Milano privind libertatea religioasă.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV