LONews / Media & Cinema
În paralel cu Catedrala Mântuirii Neamului, Patriarhia Romana desfăşoară o activitate intensă de zidire a Bisericii din suflete.

Despre Centrul Basilica si zidirea Bisericii din suflete, cu Patriarhul Romaniei

10-03-2017 09:27:57
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
În paralel cu efortul de construire a Catedralei Mântuirii Neamului, Patriarhia Romana desfăşoară o activitate intensă de zidire a Bisericii din suflete, a explicat Patriarhul României, in aceste zile, conmform unui raport amplu, publicat aici.

Zidirea noii catedrale este o necesitate, dar paralel cu aceasta şi înainte de începerea ei am intensificat zidirea duhovnicească a Bisericii din suflete. De aceea, Centrul de Presă al Patriarhiei Române poartă numele de Basilica, ce înseamnă o biserică mare, cu trei nave, în numele Sfintei Treimi.

Noi am intensificat zidirea duhovnicească prin mijloace media contemporane ca pregătire şi lucrare paralelă cu zidirea Basilicii – Catedrala Înălţarea Domnului şi Sfântul Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Deci, nu a fost întâmplătoare alegerea numelui acestei zidiri duhovniceşti prin ştirile pe care noi le transmitem pentru a face cunoscută lucrarea bisericii şi Basilica nouă – Catedrala Neamului, explică Preafericirea Sa.

Basilica
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...