Stiri / Media & Cinema
VIDEO integral - Zalău: „Glasul Bisericii în cetate” - Teodor Baconschi: conferința cu tema „Ortodoxie şi Occident: o convieţuire dificilă?”.

VIDEO integral: Teodor Baconschi - Ortodoxie si Occident: o convietuire dificila?

24-07-2017 23:46:20
De Redactia Stiri
În seara zilei de marți, 28 februarie 2017, în sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj din Zalău, a avut loc o noua întâlnire, în cadrul seriei de conferințe „Glasul Bisericii în cetate”.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, auditoriul a avut privilegiul de a-l avea ca invitat de seamă pe domnul Teodor Baconschi, ambasador, diplomat și scriitor român. Domnia sa a susținut conferința cu tema „Ortodoxie şi Occident: o convieţuire dificilă?”, la care au participat clerici din Episcopia Sălajului, precum și persoane cărora acest subiect le-a stârnit interesul, între care s-a numărat și doamna Dana Gîrbovan, Judecător la Curtea de Apel Cluj şi Preşedinte al Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România.

Un material video care cuprinde inregistrarea acestui eveniment, pus la dispozitie de Episcopia Salajului, poate fi accesat in pagina de fata (sus-dreapta, Fisiere Media).

Episcopia Salajului
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri Ortodoxe Video Noutati
Lacasuri Ortodoxe Ultimele noutati
Hey! Ultimele Semnale
Informari Locale Ultimele Informari Locale