LONews / Media & Cinema
VIDEO integral - Zalău: „Glasul Bisericii în cetate” - Teodor Baconschi: conferința cu tema „Ortodoxie şi Occident: o convieţuire dificilă?”.

VIDEO integral: Teodor Baconschi - Ortodoxie si Occident: o convietuire dificila?

07-03-2017 14:34:24
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
În seara zilei de marți, 28 februarie 2017, în sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj din Zalău, a avut loc o noua întâlnire, în cadrul seriei de conferințe „Glasul Bisericii în cetate”.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, auditoriul a avut privilegiul de a-l avea ca invitat de seamă pe domnul Teodor Baconschi, ambasador, diplomat și scriitor român. Domnia sa a susținut conferința cu tema „Ortodoxie şi Occident: o convieţuire dificilă?”, la care au participat clerici din Episcopia Sălajului, precum și persoane cărora acest subiect le-a stârnit interesul, între care s-a numărat și doamna Dana Gîrbovan, Judecător la Curtea de Apel Cluj şi Preşedinte al Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România.

Un material video care cuprinde inregistrarea acestui eveniment, pus la dispozitie de Episcopia Salajului, poate fi accesat in pagina de fata (sus-dreapta, Fisiere Media).

Episcopia Salajului
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV