LONews / Media & Cinema
Primul pas este postul de bucate. Dar la acesta trebuie sa adaugam si postul de rautate.Vezi material video integral - cateheza.

VIDEO: Mitropolitul Andrei al Clujului - Postul cel Mare, inca o sansa de mantuire

07-03-2017 10:34:12
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Primul pas este postul de bucate. Dar la acesta trebuie sa adaugam si postul de... rautate. Postului trupesc, trebuie sa i se adauge postul duhovnicesc, pentru ca postul nostru sa fie primit de Dumnezeu - afirma intr-un cuvant tinut pe tema Sfantului Post al Invierii Domnului, Mitropolitul Clujului, Inaltpreasfintitul Andrei.

Un trup patimas, dedat la rele, pana la urma indobitoceste si sufletul, avertizeaza Preasfintia Sa, amintind: "Iar, tot asa, placerea duhovniceasca(...), nestricandu-se prin participare la trup, preschimba trupul si-l face duhovnicesc".

Pentru noi crestinii, perioada postului este o sansa. Despre post, rugaciune si dimensiunea sociala a postului, milostenie, puteti asculta mai multe, intr-o cateheza tinuta de Mitropolitul Andrei, pe care o punem la dispozitia dvs, in format video-audio, pe pagina de fata (Fisiere Media - dreapta sus), oferita de Mitropolia Clujului 

LONews
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV