LONews / Media & Cinema
ITO2017.ro - un nou site web dedicat Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din acest an, lansat la Iasi, cu doar cateva ore in urma.

ITO2017.ro - Doxologia Media lanseaza noul site web al Intalnirii Tinerilor Ortodocsi, din acest an

03-02-2017 07:39:11
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

ITO2017.ro - site web dedicat Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din acest an

Doxologia Media a lansat, cu sprijinul Mitropoliei Moldovei, site-ul oficial al evenimentului "Intalnirea Tinerilor Ortodocsi 2017", care poate fi accesat la adresa www.ITO2017.ro.

Noul site web, disponibil in limbile romana si engleza, completeaza astfel strategia de promovare a evenimentului amintit, adaugandu-se paginilor deja existente pe rețelele de socializare: Facebook, Youtube, Twitter, Instagram.

Despre noua lansare, s-a discutat pe larg, ieri, in Sala Iustin Moisescu a Centrului Eparhial Iași, chiar de Ziua Mondială a Tineretului Ortodox, unde, conform unei relatari a Agentiei de stiri oficiale a Patriarhiei Romane, Basilica, a avut loc i prezentarea celei de-a 4-a ediții a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO).

ITO 2017 se va desfășura la Iași în perioada 1-4 septembrie

Evenimentul ITO din acest an, conform unui material de prezentare inclus deja pe nou-lansatul site web, si-a propus sa adune "în capitala Moldovei 7000 de tineri".

"5000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani vor fi prezenți la Iași încă din data de 1 septembrie iar în ziua de duminică, 3 septembrie alți 2000 de tineri din Arhiepiscopia Iașilor vor fi prezenți la Iași doar pentru o zi".


Conform organizatorilor, tinerii ortodocși vor veni si din afara tarii: din "Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franța, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Iordania, Siria dar și de pe continentul african".

Intre obiectivele întâlnirii se numara: promovarea modelelor creștin ortodoxe, formarea tinerilor si incurajarea dialogului între tineri. Mai multe amanunte despre toate acestea, insa, gasiti accesand programul pe zile al manifestarii, dand click aici

ITO 2017 - participare si voluntari


In plus, noul site web aduce la cunostinta celor interesati modalitatea prin care se pot inscrie la eveniment, fiind necesara participarea la selectiile efectuate de Arhiepiscopiile responsabile cu asta, conform unor criterii speciale - nespecificate în materialele de prezentare - existand si taxa de participare, de 30 RON. 


Conform aceluiasi site web, in cadrul ITO 2017 vor fi implicați 550 de voluntari ("facilitatori", "coordonatori și de logistică", "animatori socio-culturali"), aproximativ jumatate din acestia urmand sa fie pregatiti "prin intermediul proiectului IAși cu TINEri finanțat de Municipiul Iași".

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV