LONews / Media & Cinema
Un nou videoclip ajuns viral, al Amazon: un preot si un imam, impreuna? Vezi mai exact ce fac cei doi, in istoria nastrusnica oferita de AMAZON...

Ai vazut noul videoclip viral al firmei Amazon? (video)

18-11-2016 09:18:58
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Compania de web-retail Amazon a lansat un clip comercial interesant, care prezinta doi bărbați în vârstă, un preot creștin (catolic) și un imam musulman, ca fiind prieteni.

Un nou videoclip viral al Amazon: un preot si un imam, impreuna?


In videoclipul care ne-a atras atentia, cei doi poarta o discutie prietenoasa, rad tinandu-se de genunchii... care ii dor, iar mai apoi... dar va lasam sa vedeti singuri ce urmeaza (vezi video in articolul de fata - FISIRE MEDIA, partea dreapta).

Cert este ca videoclipul vrea sa demonstreze ca, desi diferiti prin credinta lor, cei doi pot avea uneori idei comune, fie ele si usor... nastrusnice, bineinteles, trecand prin binecunoscutele servicii ale firmei Amazon.

Nu este ceva ce vezi foarte des într-o reclamă comercială, asa incat merita sa iti semnalam faptul ca lumea laica este, de fapt, puternic amprentata de viata religioasa, in ciuda duhului ateist promovat atat de des in mass-media!

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...