LONews / Media & Cinema
Toata lumea il cunoaste pe Elvis Presley - "Regele" - dar putini stiu ca a cantat si Maicii Domnului. L-ai auzit vreodată?

Elvis Presley: l-ai auzit vreodata cantand Maicii Domnului? (video)

18-11-2016 08:55:41
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Toata lumea il cunoaste pe Elvis Presley - "Regele" - dar putini stiu ca a cantat si pentru Maica Domnului. L-ati auzit vreodată cântând Ave Maria, "Maicii lui Dumnezeu"?

In materialul video pe care vi l-am pus la dispozitie (vezi FISIERE MEDIA, partea dreapta), il puteti asculta pe Elvis cu o astfel de interpretare: "Bucura-te Marie" (Hail Maria).

Incepand cu laude aduse Sfintei Maici a lui Dumnezeu, melodia interpretata de Regele considerat de majoritatea vremii sale un rebel, se incheie cu cuvintele "Ave Maria". Merita sa cunosti oamenii, si altfel decat alege sa ti-i prezinte presa ateista.... iar pentru asta iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...