„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Delegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri OrtodoxeDelegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri Ortodoxe
STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017
Guvernatorul Magneziei dispune uciderea Episcopului ortodox din zona
ATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificialATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificial
De ce NU SE TINE POST in aceasta saptamana?
STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017
Dumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acoloDumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acolo
Biserica Ortodoxa nu ii condamna pe oameni!
Din New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajdDin New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajd
Papa Francisc atacat prin afise lipite in toata Roma
Patriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul NicolaePatriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul Nicolae
COMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizataCOMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizata
mai multe stiri

Piata Times Square transformata in biserica (video). Iti vine sa crezi?


03-11-2016 07:39:17 - Redactia Stiri - Media & Cinema
Cantaretul, compozitorul si autorul Matt Redmann, din East Sussex, Marea Britanie, a reusit sa transforme renumita piata "Times Square" intr-o adevarata biserica - loc de rugaciune, interpretand cantecul "10.000 de motive (Binecuvantare de la Dumnezeu)".

Piata Times Square, din New York... transformata in biserica


Din cate se stie, Times Square este o intersecție comercială importantă din cartierul Manhattan al orașului New York, obținand statutul de reper în lume și de simbol al orașului New York și al Statelor Unite.

În trecut numită Longacre Square, Times Square a fost redenumită în aprilie 1904, după ce New York Times și-a mutat sediul în nou construita Clădire Times, care acum se numește One Times Square - locul de unde coboară binecunoscuta minge (glob) în ajunul anului nou.

Într-un videclip postat pe YouTube (vezi Fisiere Media - partea dreapta a articolului de fata), poate fi vazuta o mulțime de oameni intonand laolaltă cântecul creștin, în centrul celei mai comerciale zone a New York City.

Piata Times Square din New York... transformata in biserica


In aceste zile, publicatia americana Church Leaders lauda performanta, declarând:

"Te mișcă sa vezi atât de mulți oameni ridicandu-si mâinile în închinare, în timp ce camera de filmat surprinde alte persoane din mulțime, care se arata uimite, probabil nemaivazand vreodata un grup de oameni care sa se inchine lui Dumnezeu astfel, în mod public".


Matt Redman a reusit sa castige doua Premii Grammy, cu "10.000 de motive", precum și un Premiu Billboard. El a fost, de asemenea, nominalizat pentru Premiul Dove 2005, cu melodia "Binecuvântat să fie Numele Tău", și la Premiul Grammy, cu cantecul "Dumnezeul nostru".

Intre comentariile oamenilor obisnuiti, legate de aceasta performanta, publicate in ultimele ore, se putea citi:


"Credeam ca SUA este deja o țară cu multi oameni cazuti. Dar, după vizionarea acestui film, îmi dau seama că mulți oameni americani încă Il iubesc și I se închina lui Iisus." (Andreas).


"Frumos, muzică semnificativă. Această atmosferă din Times Square îmi dă speranță pentru țara noastră. Este nevoie de o renaștere la scasra mare" (Waynette).


Iar daca e sa tinem cont ca triunghiul de nord al Times Square se mai numeste si Duffy Square, fiind dedicat (din 1937) preotului Francis P. Duffy din regimentul 69 de infanterie al New York City, acolo gasindu-se si un memorial dedicat acestuia, atunci manifestarea pare sa fi fost, totusi, la ea acasa.

NU MERITA sa te tot intrebi, de ce restul presei laice evita astfel de stiri! Noi iti aducem aproape informatia despre adevarata majoritate, la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
FISIERE MEDIA
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN TIMES SQUARE
LOCATIE: TIMES SQUARE, NEW YORK, SUA

MEDIA & CINEMA

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!