LONews / Media & Cinema

Site web si Nume de domeniu. Noi pagini web cu sufixe TLD

03-04-2013 09:17:50
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Corporația de Internet pentru Alocarea de Nume și Numere – The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) – un sistem global de inregistrare a numelor de domeniu, a aprobat mai multe zeci de sufixe noi, de domenii, incluzand trei sufixe de nume de domeniu cu litere chirilice, dupa cum informeaza serviciul specializat in realizarea de site-uri web si de software la comanda, NetCreator.

   Site-urile web, afisand nume de domeniu care se termină in .рус, .сайт si .онлайн este posibil sa inceapa sa apara pana la sfârșitul lunii aprilie.

   Cele trei sufixe au fost propuse de către Asociația CORE. Pentru cei interesati, Serviciul specializat in productia de site-uri web de ultima generatie, la preturi invidiate de alti producatori, Net Creator, a pus la dispozitia vizitatorilor sai un nou program de verificare gratuita a numelor de domeniu disponibile pe Internet in fiecare moment (verificati daca un nume de domeniu este disponibil, dand Click Aici).

   Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe recomanda cititorilor sai: Serviciile NetCreator – in realizarea de site-uri / pagini web la cele mai mici preturi, la nivel profesionist, dupa un concept propriu, demonstrand, spre exemplu, capacitatea maxima de reproducere exacta a oricarui model de top international si posibilitatea realizarii oricaror functii complexe de ultima generatie. Nu uitati, comandati sau recomandati altora, pentru realizarea unui site sau a unui software intuitiv la comanda: NetCreator!

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...