LONews / Media & Cinema

Filmul Twilight reuseste sa stranga 7 premii rusinoase Razzie: Zmeura de Aur 2013

24-02-2013 01:06:41
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Twilight a castigat 7 premii Razzies, in ziua de sambata, 23 februarie 2013, la Los Angeles, in cadrul celei de-A 33-a editii a Premiilor anuale Zmeura de Aur, sau pe scurt Premiile Razzie, atribuit pentru cel mai rău film de cinema american, în ajunul premiilor Oscar.

   "Twilight – Capitolul 5: Breaking Dawn Part 2” a câștigat premiul pentru cel mai prost film, cel mai prost regizor – Bill Condon, cea mai proasta prestatie – actrita Kristen Stewart, cea mai proasta prestatie intr-un rol secundar – Taylor Lautner, si alte trei astfel de premii, printre care unul si pentru echipa care a turnat filmul.

   Cu toate acestea, Twilight nu a reușit sa depaseasca "Jack și Jill", de anul trecut – filmul care a primit toate cele zece premii Zmeura de Aur.

   Adam Sandler, care câștigase deja Zmeura de Aur, ca cel mai prost actor, în 2012, a reiterat premiul si în 2013, pentru "Tatăl Nebun” „Crazy Dad", care primește si premiul pentru cel mai prost scenariu.

   In ce priveste alte filme premiate cu Zmeura de Aur, la capitolul cea mai proasta performanta ca actriță într-un rol secundar s-a situat si Rihanna, care a debutat în filmul "Battleship".

   Ceremonia a avut loc pe aceeași stradă cu Teatrul Dolby din Hollywood, unde duminica aveau loc Premiile Oscar, cu numarul 85.

   Printre filmele premiate cu Razzie, în categoria cel mai prost film al anului, se numără "Battleship", filmul de animație "The Oogieloves in the Big Balloon Adventure", "Crazy Dad” si "A Thousand Words", cu actorul Eddie Murphy.

   Câștigătorii – care se prezinta rareori la ceremonie – primesc un trofeu constând dintr-o zmeura de marimea unei mingi de golf, asezata pe o rolă de film Super 8, pictata în galben-auriu și cu o valoare de 4,79$.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...