„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Ai grija mare, in cursul acestei saptamani!


23-09-2016 07:57:58 - KSL Catalin - Manifestari Pro-Campanie

Copiii învață iubirea de Dumnezeu, de la părinții lor!

Copiii învață iubirea de Dumnezeu, de la părinții lor. Fiecare părinte ortodox vrea ca propriul sau copil să crească participand duminica la Liturghie și sa fie activ în viața Bisericii, pe tot parcursul vietii sale, dar mulți părinți nu demonstrează cu adevarat importanța relației cu Dumnezeu, în fața copiilor lor... Dacă nu faci ca Dumnezeu sa fie important in viata ta, atunci nici pentru copil nu va fi.

Dacă nu demonstrezi ca Dumnezeu este important in viata ta, atunci nici pentru copil nu va fi!

Copiii ii observă pe părinții lor. Ei remarcă ipocrizia și știu când parintii nu urmeaza învățăturile Bisericii si în timpul săptămânii. Ei te aud atunci când iei numele Domnului în deșert. Ei observă atunci când nu faci rugăciuni in timpul zilei si cand barfesti. Ei observă dacă vorbești de Dumnezeu doar duminica dimineața...


Copiii vostri observa dacă vorbiti de Dumnezeu doar duminica dimineața...


Făcând semnul crucii, aprinzand lumânări și arzând tămâie doar duminica, nu veti face nimic altceva decat sa-i invatati pe copiii vostri să separe, sa compartimenteze undeva propria lor credință, lăsându-i astfel fără apărare într-o lume plina de ispite și de distrageri de la lucrurile care sunt de natură duhovnicească.

În cazul în care nu demonstrati importanța rugăciunii în fața copiilor voștri, ii veti lasa fara aparare, într-o lume care Il urăște pe Hristos. Copiii vostri trebuie să se roage cu voi, sa citeasca Scripturile cu voi, să invete credința de la voi.

Dacă nu veti face din casa voastra o mica biserică de acasa, copiii vostri vor fi pierduti de la Hristos, iar Ortodoxia nu va mai fi trăită dincolo de propriul vostru mormânt, de catre generațiile viitoare ale familiei voastre.

Voi, bărbații, trebuie să fiti deosebit de atenți la modul în care le demonstrati Credința Ortodoxă copiilor vostri. Statistic, atunci cand un barbat este puternic în credința sa și puternic în mărturisirea credintei sale, participand frecvent in biserică, copiii vor rămâne în Biserică.

Bărbații trebuie să-si ia acest acest rol de lider în familiile lor, ca fiind barbati ai lui Dumnezeu, demonstrând în felul lor masculin că Dumnezeu este central în viața proprie. Dacă veti lasa învățătura credinței pe seama soțiilor voastre, veti fi trasi la răspundere în fața Tronului lui Dumnezeu. Nu este indeajuns că soția și copiii sa mearga la biserică.

Dacă nu-L marturisesti pe Hristos în viața ta, totul va fi pierdut pentru generațiile următoare!

Interpretare si traducere, dupa un cuvant rostit de Pr. Trifon, starețul Mănăstirii "Milostivul Mântuitor", din Vashon Island, Sound Puget (in apropierea Seattle, Washington, SUA), pentru Ancient Faith, de: KSLCatalin

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN VASHON ISLAND
LOCATIE: VASHON ISLAND, SOUND PUGET, SUA

MANIFESTARI PRO-CAMPANIE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!