Stiri / Lifestyle
Marsul pentru viata, 2017: BOLINTIN VALE - sute de tineri (foto)
MaRSUL PENTRU VIATA - "Marşul pentru viaţă", s-a desfasurat ieri, 24 martie 2017, si in orasul Bolintin Vale, din judetul Giurgiu. VEZI FOTO

Marsul pentru viata, 2017: BOLINTIN VALE - sute de tineri (foto)

27-05-2017 12:51:19
De Redactia Stiri
Manifestul civic pentru stoparea avorturilor, binecuvântat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, intitulat "Marşul pentru viaţă", s-a desfasurat ieri, 24 martie 2017, si in orasul Bolintin Vale, din judetul Giurgiu. 

Evenimentul, având ca temă „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine", a avut loc prin purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Episcop Ambrozie, debutand cu oficirea slujbei de Te-Deum in Biserica „Adormirea Maicii Domnului" din localitate.


În cuvântul de învățătură rostit la final, părintele arhid. Alexandru Mirel Lăudat, de la Sectorul Comunicații Mass-Media al Episcopiei Giurgiulu, a arătat că potrivit învăţăturii Bisericii, avortul este o crimă comisă împotriva unei persoane nevinovate care nu se poate apăra, reamintind că în perioada 1958-2014, în România, 22.638.755 de vieţi au fost curmate prin avort.

cei prezenți au mers pe traseul: Catedrala „Adormirea Maicii Domnului" – Primăria Oraşului Bolintin Vale – Şcoala Generală nr. 1 cu clasele I-VIII și Liceul Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu", unde au intonat mai multe cântari religioase, având în mâini baloane şi pancarte colorate cu mesaje puternice:

- „Fiecare copil merită o poveste", 

- „Pentru Viață, Pentru Femeie, Pentru Familie", 

- "Cu fiecare copil, un înger vine în lume",

- „Viaţa înseamnă dragoste",

- „Bărbaţii adevăraţi sunt și tați adevărați",

- „Bărbaţii adevăraţi protejează femeia și copilul",

- „Zâmbet pentru viață" etc.

Mai multe amanunte, gasiti dand click aici!
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale