„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica CatolicaBarbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
Moldova nu are viitor fara Credinta Ortodoxa - PRESEDINTELE IGOR
Batalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSAREBatalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSARE
PS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei CruciPS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei Cruci
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Minune a Maicii Domnului Grabnic Ascultatoarea, cu o fetita nou-nascuta


14-03-2017 13:19:38 - Redactia Stiri - Lifestyle
O mamă în vârstă de 37 de ani, Ecaterina, care trăieste în partea de nord a Greciei, a raportat presei o minune atribuita unei copii a Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului din Manastirea Dochiaru, "Ea este Grabnic Ascultatoarea".

O copie a icoanei fusese adusă în satul grecesc de nord-vest Arta, unde locuiește Ecaterina, și ea s-a dus de multe ori să aprindă o lumânare și să se roage în fața icoanei, conform publicatiei grecesti Vima Ortodoxias.

Timp de unsprezece ani, Catherine nu a putut avea niciun copil, iar ea a rugat-o pe Maica Domnului "Ea este Grabnic Ascultatoarea" sa o ajute sa nasca, promițând că, în cazul în care copilul ar fi o fata, o va numi Maria. Rugăciunea ei a fost auzita, dar ea a născut un fiu si l-a numit după bunicul său, Gheorghe. Nouăsprezece luni mai târziu, i s-a nascut, insa, si o fiica, iar Ecaterina a declarat numele copilului Vasiliki, în onoarea nasei sale.

Cu toate acestea, în timp ce primul copil s-a nascut cu ușurință, Ecaterina a ajuns cu cel de-al doilea la unitatea de terapie intensiva a unui spital din Salonic. Unii dintre frații duhovnicesti ai Ecaterinei au contactat Manastirea Arhanghelul Mihail din Thassos si Dochhiaru de pe Muntele Athos, și i s-a spus că trebuie să boteze imediat, ea insasi, copilul.

Din nou intoarsa catre Maica Domnului "Grabnic Ascultatoarea", pentru vindecarea copilului sau, ea a botezat-o de trei ori, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfantului Duh, cu numele de MARIA. După cum afirmă Ecaterina, din acel moment totul s-a schimbat. A revenit acasă, in Arta, cu o fetita sanatoasa, dupa doar o saptamana, iar acum nu mai are nicio problema de sănătate. Medicii recunosc că acest caz a fost o minune, mai informeaza publicatia greceasca.

Ecaterina și-a exprimat recunoștința profundă, in fata egumenului Grigorie din Dochiaru, care i-a spus că cel mai important lucru acum este sa implineasca un preot botezul copilului, desigur cu acelasi nume, MARIA, iar aceasta se va intampla cat de curand.

LONews

TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN MUNTELE ATHOS
LOCATIE: MUNTELE ATHOS, GRECIA

LIFESTYLE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!