„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica CatolicaBarbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
Moldova nu are viitor fara Credinta Ortodoxa - PRESEDINTELE IGOR
Batalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSAREBatalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSARE
PS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei CruciPS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei Cruci
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Despre medicina crestina, in biserica Manastirii Stelea - Targoviste


10-03-2017 07:57:26 - Maria Popescu / voluntar Lacasuri Ortodoxe - Lifestyle
Cu binecuvântarea IPS Nifon (Mihaita), Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, cu sprijinul dlui Conf. dr. Ion Marian Croitoru, ASCOR Târgoviște a avut astă seară, în cadrul unei noi seri filocalice, un invitat drag: pe dl. dr. Pavel Chirilă.

Binecunoscut târgoviștenilor, dl. doctor a fost așteptat în biserica Mănăstirii Stelea de o mulțime de credincioși, care chiar au umplut biserica până la ieșire, evenimentul fiind anunțat de către ASCOR încă de duminică în bisericile târgoviștene.

După o expunere a principiilor medicinei creștine, accetuând legătura dintre suflet și trup, accetuând rolul inimii și al echilibrului în abordarea oricărei afecțiuni, cu trimiteri la Sfânta Scriptură, dl.doctor a răspuns întrebărilor celor prezenți. 


Subiectele de interes major au fost transplantul de organe, moartea cerebrală, vaccinarea, tratarea prin metode alternative a anumitor afecțiuni, cauzele anumitor boli și modul de a fi evitate, beneficiile postului, ale metaniilor și mai ales ale rugăciunii.

Din dialogul purtat s-a desprins ideea că o viață echilibrată, o raportare permanentă la Dumnezeu , în sensul respectării poruncilor și a evitării păcatului, a abordării cu iubire a aproapelui și chiar a vrăjmașului sunt esențiale în sănătatea sufletului, pentru că dacă un trup cu o anumită afecțiune, deficiență, nu te împiedică să te mântuiești, cu un suflet bolnav nu te poți mântui.

Sfânta Taină Euharistică este de cea mai mare importanță în sănătatea sufletescă și trupescă, fapt demonstrat chiar de situații reale. Întâlnirea cu dl.doctor Pavel Chirilă a fost o bucurie așteptată, recunoscută de cei prezenți și care s-ar fi prelungit mult, dacă timpul nu ne-ar fi fost potrivnic.

Seara s-a încheiat cu o rugăciune colectivă.
LONews - Maria Popescu
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN TARGOVISTE
LOCATIE: TARGOVISTE, ROMANIA

LIFESTYLE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!