„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
VIDEO: Canonul Cel Mare (I), savarsit la Buzau de IPS Arhiepiscop CiprianVIDEO: Canonul Cel Mare (I), savarsit la Buzau de IPS Arhiepiscop Ciprian
Pr. Antipa Burghelea - Icoana Ortodoxa, fidela marturisitoare a Adevarului revelat si a Cuvantului intrupatPr. Antipa Burghelea - Icoana Ortodoxa, fidela marturisitoare a Adevarului revelat si a Cuvantului intrupat
Mesaj de felicitare adresat de Patriarhul Romaniei, Patriarhului Ecumenic cu prilejul zilei de nastere
Pozitia Bisericii Ortodoxe Romane fata de 'parteneriatul civil'Pozitia Bisericii Ortodoxe Romane fata de 'parteneriatul civil'
Lansare de carte ~ Minuni, semne ceresti si tamaduiri
Curs gratuit de incondeiat oua, in Iasi. Cum te poti inscrie...Curs gratuit de incondeiat oua, in Iasi. Cum te poti inscrie...
Despre CANONUL CEL MARE - IPS Mitropolit LaurentiuDespre CANONUL CEL MARE - IPS Mitropolit Laurentiu
Doamne si Stapanul vietii mele - Despre DUHUL TRANDAVIEI, cu IPS Calinic
SFINTII IOAN CASIAN si GHERMAN, din Dobrogea - Cuvant rostit de IPS TEODOSIESFINTII IOAN CASIAN si GHERMAN, din Dobrogea - Cuvant rostit de IPS TEODOSIE
Invataturile Sfantului Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie, prezentate in Paris
POSTUL MARE: Daruim postirea, ca sa primim nepatimirea - PATRIARHUL DANIELPOSTUL MARE: Daruim postirea, ca sa primim nepatimirea - PATRIARHUL DANIEL
CANONUL CEL MARE al SFANTULUI ANDREI CRITEANUL - Cuvant al PS Episcop AmbrozieCANONUL CEL MARE al SFANTULUI ANDREI CRITEANUL - Cuvant al PS Episcop Ambrozie
mai multe stiri
FAST NEWS
Slujba Canonului Cel Mare, in aceasta saptamana: 17:00. Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Nunta Regala in Serbia: Printul Mihail si Printesa Ljubica (foto si video)


28-10-2016 08:21:10 - Redactia Stiri - Lifestyle
Alteța Sa Regală Prințul Mihail Karageorgevici și domnișoara Ljubica Ljubisavljevici s-au unit în Taina Sfintei Casatorii, în Biserica ortodoxa Sfântul Gheorghe din Oplenac. Slujba a fost urmată de o recepție oferită de Altețele Lor Regale, Prințul Alexander și Printesa Katherine, pentru oaspeții invitați la White Palace (Palatul Alb).

Nunta Regala in Serbia: Printul Mihail si Printesa Ljubica (foto si video)


Slujba religioasa a fost oficiata de Episcopul Irineu al Eparhiei de Est a Bisericii Sârbe Ortodoxe din America și de Episcopul Pahomie de Vranje.

La nunta Prințului Mihail Karageorgevici, cel mai tânăr fiu al regretatului Prinț Tomislav și al Prințesei Linda, și a domnisoarei Ljubica Ljubisavljevici, au participat peste 300 de invitați - membri și prieteni ai familiei regale Karageorgevici, precum și numeroși invitați distinși ai vietii publice a Serbiei, cât și din străinătate.

La nunta au participat Altețele Lor Regale Prințul Alexander și Printesa Katherine cu copiii lor, Prințul Philip și Alison, Prințesa Linda Karageorgevici (mama Prințului Mihail), prințul George Karageorgevici (fratele mirelui), Printesa Fallon Rayman (soția lui George Karageorgevici), Prințesa Elisabeta Karageorgevici, Președintele Parlamentului, Maja Gojković, Ministrul sarb al Educației, Științei și Dezvoltarii Tehnologice, Mladen Sarcevic, Ambasadorul Regatului Unit în Serbia, Denis Keefe, și multi altii.

Nunta Regala in Serbia: Printul Mihail si Printesa Ljubica (foto si video)


Tinerii casatoriti au respectat obiceiurile de nunta din Serbia, dar acestea au avut si o nota inovatoare, aducand alături de muzica tradițională din Serbia, un concert de violoncel sustinut de două doamne tinere, câștigătoare ale unui concurs național.

Meniul mesei s-a bazat pe tradiția sârbă. Prințul Mihail Karageorgevici s-a născut pe 15 decembrie 1985, la Londra. A crescut într-o zonă rurală, unde a avut o mulțime de timp pentru a afla mai multe despre natura. El a organizat o serie de evenimente umanitare si a depus eforturi în sprijinul tării sale, continuand să facă lobby pentru interesele sârbe în lume. 

Prințesa Ljubica s-a născut și a crescut la Belgrad, unde a terminat studiile de master la Facultatea de Farmacie, Universitatea din Belgrad. Ea este angajată în marketing și scrie articole legate de sănătate și de îngrijirea pielii.

In articolul de fata, va oferim un album foto si un material video (vezi partea dreapta), legate de nunta Prințului Mihail Karageorgevici si a Printesei Ljubica.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXE
FISIERE MEDIA
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN OPLENAC
LOCATIE: OPLENAC, SERBIA

LIFESTYLE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!