„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Calugarii din Vatoped ACHITATI, dupa aproape un deceniu de proceseCalugarii din Vatoped ACHITATI, dupa aproape un deceniu de procese
PS Vincentiu: vom manifesta, la Bunavestire, impotriva celor care promovează moartea!PS Vincentiu: vom manifesta, la Bunavestire, impotriva celor care promovează moartea!
Creative Buzz - un festival al talentului romanesc (24-26 martie, Sibiu)
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRUIoana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui DumnezeuAu refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Apel la rugaciune: incendii in North Alberta - Canada


12-05-2016 12:30:55 - Redactia Stiri - Flori & Fermieri
Întrucat incendiile forestiere continuă să se răspândească în întreaga zona North Alberta a Canadei, IPS Arhiepiscop Irineu de Ottawa și Biserica Ortodoxă din America - Arhiepiscopia Canadei au facut apel la credincioși, să se roage și să ii ajute pe cei afectați de tragedia fără precedent.

Este a doua saptamana a lunii mai, in care incendiile au forțat deja evacuarea a 90.000 de locuitori din Fort McMurray, AB și mai multe comunități învecinate. Se estimează, că cel puțin 10% din structurile orașului, inclusiv reședințe, au fost distruse.

"Arhiepiscopia Canadei a Bisericii Ortodoxe din America transmite regretele sale sincere, tuturor celor care și-au pierdut casele, mijloacele de trai și afacerile lor, din cauza devastării cauzate de incendiile forestiere intense din North Alberta", noteaza Arhiepiscopul Irineu, într-un mesaj datat luni, 9 mai 2016.

"Ne pasa de toti cei care au fost evacuati. Noi cerem ca, din această duminică si până la sfârșitul dezastrului, sa se faca rugăciuni speciale pentru ploaie, în bisericile noastre. Ii incurajam pe toti, sa facă donații către Crucea Roșie, pentru a-i ajuta pe cei care nu dispun de necesitățile de bază".

"Oameni din toate colțurile, întreaga noastră societate canadiană au răspuns pozitiv apelului, și cerem, de asemenea, parohiilor noastre și clerului nostru să facă tot posibilul pentru a lua parte la eforturile de ajutorare, în special, a oamenilor din North Alberta și zonele înconjurătoare", a incheiat Arhiepiscopul Irineu.

Un mesaj similar a fost emis de către IPS Mitropolit Iurie și de Episcopia Bisericii Ortodoxe Ucrainene din Canada.
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN NORTH ALBERTA
LOCATIE: NORTH ALBERTA, CANADA

FLORI & FERMIERI

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!