NOII MARTIRI SI MARTURISTORI AI BISERICII - un nou curs pregatit pentru integrarea lui in ora de religie in scoala.

NOII MARTIRI SI MARTURISITORI AI BISERICII - un nou manual pentru Ora de Religie in scoala

22-07-2016 06:03:28
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Un nou manual pentru diferite clase scolare, intitulat "Noii martiri și mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse", a fost elaborat pentru instituțiile de învățămant, dupa cum au raportat surse din cadrul Departamentului Sinodal pentru Educație Religioasă și Catehizare al Bisericii Ruse.

NOII MARTIRI SI MARTURISITORI AI BISERICII - un nou curs introdus la ora de religie in scoala


Noul curs destinat instituțiilor de învățămant - chiar si celor din invatamantul superior - a fost dezvoltat, cu binecuvantarea Patriarhului Chiril, pornind de la viitorul centenar al Revoluției din 1917.

Este recomandat ca noul curs "Noii martiri și mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse" sa fie integrat în cadrul orelor de Religie din scoala - "Bazele Credinței Ortodoxe" - la secțiunea Istoria Bisericii Ortodoxe Ruse.

NOII MARTIRI SI MARTURISITORI AI BISERICII - un nou curs introdus la ora de religie in scoala


Încorporarea acestui nou curs, în programele de învățământ destinate instituțiilor de învățământ general și sistemului de învățământ superior, este proiectata să concentreze atenția elevilor asupra compatrioților lor care au suferit pentru Credința in Hristos și pentru fidelitatea față de Biserică, în prima jumătate a secolului al XX-lea.

Noul manual poate fi, de asemenea, utilizat ca parte a cursului intitulat "Bazele culturii morale și spirituale ale popoarelor din Rusia", în anul școlar 2016-2017.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...