Noul evangheliar reeditat de Patriarhie 2013

03-03-2013 03:43:24
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Publicarea Bibliei sau a Evangheliarului a fost întotdeauna un eveniment de maximă importanţă atât pentru viaţa Bisericii, cât şi pentru cultura română în general. Pe lângă poeţi şi gânditori, limba română a fost şlefuită şi împrospătată mereu de noile traduceri şi publicări ale Sfintei Scripturi.

Urmând ediţia din 2008 a Bibliei, Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă a publicat, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, o nouă ediţie a Evangheliarului, îmbogăţită cu textele evangheliilor consacrate sfinţilor români canonizaţi de Sfântul Sinod şi împodobită cu reproduceri ale unor icoane realizate în Atelierul de pictură bisericească ”Panselinos” din Iaşi.

Evangheliarul a apărut şi în formatul clasic, dar şi în unul mai mic.

Le puteţi găsi pe amândouă la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii”, ori pot fi achiziţionate prin comandă pe internet la adresa magazin@editurapatriarhiei.ro, precum şi de la pangarele bisericilor şi mânăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureştilor.

LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV