Stiri / Economie & finante
Măsura ii încurajeaza pe oameni să viziteze bisericile locale și să consolideze comunitatea, conform declaratiilor.

Bisericile catolice din Los Angeles isi deschid cafenele

27-05-2017 12:50:23
De Redactia Stiri
Cafenelele din preajma sau interiorul bisericilor presbiteriene sau catolice din Los Angeles atrag oamenii la slujba. O tendință recentă, dar răspândita în zona Los Angeles, a facut ca o serie de biserici sa-si deschida cafenele în spațiile pe care le detin.

Măsura a venit ca un răspuns la un efort al Bisericii de a-i încuraja pe oameni să viziteze bisericile locale și să consolideze comunitatea, atat in ce priveste interactiunea intre oameni, cat si cea intre oameni si Biserica. Gustările vândute in biserică nu sunt, insa, o idee nouă aici, dar se remarca trecerea de la vânzarea de băuturi răcoritoare si de la alimente de baza, la ideea de recreere, refacere sau deschidere.

Conform unor declaratii ale pastorilor locali, eforturile anterioare au urmarit mai mult profituri. Noua abordare urmareste să-i aduca pe oameni in aceste spații și sa promoveze conversațiile despre Dumnezeu și Evanghelie. Pentru aceasta, toate veniturile obținute din activitatea cafenelei merg direct în acoperirea costurilor proprii, iar in cazul in care mai exista si profit, acesta ajunge direct în fondurile bisericii, pentru altfel de programe.

LONews
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati
Hey!Ultimele Semnale
Informari LocaleUltimele Informari Locale