„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Oklahoma: zi de rugaciune la Hristos, pentru... petrol


10-10-2016 11:32:58 - Redactia Stiri - Economie & finante
Desi Oklahoma detine suprafete intinse de campuri de petrol, sectorul energetic al statului a ajuns sa cunoasca vremuri grele. Din fericire, insa, guvernatorul Mary Fallin are un plan solid, prin care acesta este sigur ca sectorul va ajunge sa cunoasca din nou vremea de plină expansiune.

Oklahoma: zi de rugaciune pentru industria energetica

"Oklahoma este binecuvântata cu o abundență de petrol și gaze naturale... [iar] creștinii recunosc ca astfel de resurse naturale sunt create de Dumnezeu", se arata intr-o proclamatie oficiala a guvernatorului. 

"Creștinii sunt chemati să-I mulțumeasca, prin urmare, lui Dumnezeu, pentru binecuvântările create, din industria petroliera și a exploatarii de gaze naturale, să caute înțelepciunea Lui și să-i ceară ajutorul".

Sugestia, desi neobisnuita in ziua de astazi, mai ales in SUA, aminteste totusi ca rugăciunea este in continuare puternica si ca reprezinta o soluție la problemele economice grave. Asa incat, crestinii locali au si reactionat, pe loc, deschizand, in aceasta perioada, si mai mult usile propriilor biserici și confirmand ca se vor ruga, nu doar pentru domeniul petrolier, ci pentru intreaga economie a statului, atat de conectata la campurile petrolifere.

Evenimentul principal va avea loc, insa, abia peste trei zile, pe 13 octombrie 2016, cand comunitățile bisericești din întregul stat vor coordona un eveniment simultan de rugăciune în masă, amintind ca lucrul de care este cea mai mare nevoie, acum, nu sunt finantele, ci speranta, "iar singura speranță vine de la Domnul".

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN OKLAHOMA
LOCATIE: OKLAHOMA, SUA

ECONOMIE & FINANTE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!