LONews / Comunicate
Incepand din  aceasta duminica, telespectatorii din Constanta, legati la reteaua TV nationala DE cablu, vor putea urmari transmisiunile noastre live. 

Extindere... si in CONSTANTA - de acum, SLUJBELE LIVE Lacasuri Ortodoxe vizibile si sud-estul tarii

23-07-2016 10:25:47
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Incepand din  aceasta duminica, telespectatorii din Constanta, legati la reteaua TV nationala prin cablu, vor avea surpriza sa poata urmari transmisiunile video in direct efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, pe propriile televizoare

Acest lucru este posibil, ca urmare a incheierii unui parteneriat in acest sens, intre Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® - Bucuresti si Trustul de Presa Eveniment - Sibiu

SLUJBE LIVE SI IN CONSTANTA: de acum, slujbele TRANSMISE IN DIRECT de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe devin vizibile si in sud-estul tarii


Parteneriatul intre cele doua institutii a inceput sa-si arate roadele, inca din aprilie 2014, cand telespectatorii legati la reteaua nationala de cablu au putut avea, in casele lor, pe ecranele propriilor televizoare, transmisiunile in direct din Biserica Ortodoxa, pe care Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe le efectueaza, zilnic, din Biserica Ortodoxa - incepand din anul 2008. 

De curand, insa, postul de televiziune Eveniment TV a devenit vizibil si in CONSTANTA, in zona sud-estica a Romaniei - singura ramasa fara acoperire, pana in prezent, in tara. 

Vestea extinderii la nivel national - la care Trustul Eveniment TV continua sa lucreze - pe reteaua de cablu, ne-a fost data, in ultimele ore, chiar de reprezentantii institutiei.


SLUJBE LIVE SI IN CONSTANTA: TRANSMISIUNE IN DIRECT


Prin urmare, maine, pe postul Eveniment TV, incepand cu ora 9:00 (ora la care incepe preluarea) si pana in jurul orei 11:00, veti putea urmari Slujba Sfintei Liturghii, transmisa in direct de voluntarii Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, dintr-una din locatiile vizate de agentia noastra. Alegerea unei anumite locatii din care sa aiba loc preluarea (dintre locatiile din care Agentia noastra transmite simultan) se face de comun acord intre Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si Trustul Eveniment, in functie de parametrii transmisiunii si de importanta evenimentului. 

Maine, este Duminica a 5-a dupa Rusalii, zi de cinstire speciala a Sfintei Mari Mucenite Hristina si a Sfantului Mucenic Ermoghen, cand se va citi fragmentul evanghelic al Vindecarii celor doi demonizati din tinutul Gadarei.


SLUJBE LIVE SI IN CONSTANTA: EXTINDERE PE RETEAUA DE CABLU


Totodata, va reamintim ca cele mai bune interviuri si documentare realizate de catre Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® isi gasesc loc in grila de programe ale postului de televiziune amintit.

Transmisiunile LIVE preluate de postul de televiziune Eveniment Tv sunt transmise din Bucuresti sau alte locatii din tara, dupa cum deja stiti, si sunt realizate in format muti-camera, la o calitate inalta Full HD, de catre o echipa de profesionisti, aparatura de ultima generatie si un CAR de transmisiuni.

Conform declaratiei de la acea data a reprezentantilor Trustului Eveniment TV, parteneriatul incheiat intre Trustul de Presa Eveniment si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® s-a inscris intre cele mai bune demersuri publice de media pentru anul 2014, la nivel local.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV